Geld.nl Zelf aan het stuur
Klantenservice Over Geld.nl Mijn Geld.nl
Mijn Geld.nl

Zorgverzekering vergelijken 2017

Vergelijk zelf op basis van je wensen en vind de best passende zorgverzekering met de scherpste premie. Vind de best passende zorgverzekering met de scherpste premie.
Zorgverzekering 2016 vergelijken
Gezinsleden meeverzekeren
Partner meeverzekeren?
Geslacht partner
Geboortedatum partner
Kinderen meeverzekeren?
Geslacht kind 1
Geboortedatum kind 1
Geslacht kind 2
Geboortedatum kind 2
Geslacht kind 3
Geboortedatum kind 3
Geslacht kind 4
Geboortedatum kind 4
Geslacht kind 5
Geboortedatum kind 5
Geslacht kind 6
Geboortedatum kind 6
Geslacht kind 7
Geboortedatum kind 7
Geslacht kind 8
Geboortedatum kind 8
Opslaan
Start vergelijking Let op! De premies zijn voor 2016.
Keurmerk Objectief Vergelijken

Keurmerk Objectief Vergelijken

Geld.nl voldoet aan de 10 eisen van het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen. Dit betekent dat jij kunt rekenen op:

 • Betrouwbare en objectieve vergelijkingsresultatenObjectieve resultaten
 • Advies dat voldoet aan jouw zorgwensenPassend advies
 • Transparantie over wat wij doen en wat jij mag verwachtenTransparantie over hoe wij werken

Zorgverzekering 2016 vergelijken

Op zoek naar een zorgverzekering voor de resterende maanden van 2016? Start direct met vergelijken van het grootste aanbod zorgverzekeringen. Vind de best passende zorgverzekering met de scherpste premie.

Zorgverzekering 2016 vergelijken

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

De zorgpremies voor 2017 zijn nog niet allemaal bekend. Wil jij als eerste de nieuwe premies ontvangen? Meld je dan direct aan voor de zorgalert en ontvang de nieuwe zorgpremies voor 2017 zodra alle zorgverzekeraars deze bekend hebben gemaakt.

Aanmelden

Hartelijk dank voor je aanmelding,

Je aanmelding voor de Geld.nl Zorgalert is ontvangen. Je ontvangt als eerste de nieuwe zorgpremies 2017 zodra deze bekend zijn gemaakt door de verzekeraars.

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding op het opgegeven e-mailadres, indien je je nog niet eerder had aangemeld voor de zorgalert. Om je aanmelding te voltooien, klik je eenvoudig op de link in de verstuurde bevestigingsmail.

Met vriendelijke groet,

Geld.nl

Hartelijk dank voor je aanmelding,

Echter, het blijkt dat je al bent aangemeld voor de Geld.nl Zorgalert. Je ontvangt als eerste de nieuwe zorgpremies 2017 zodra deze bekend zijn gemaakt door de verzekeraars.

Met vriendelijke groet,

Geld.nl

Er is helaas iets mis gegaan, onze excuses!

Probeer het op een later moment nogmaals of neem contact op met ons Service Team via 040-7513968.

8,5

"Zeer tevreden" Klantcijfer Geld.nl

Wij staan voor je klaar!040 - 751 39 68

Zorgeloos overstappen 14 dagen bedenktijd

Samen de goede keuze maken Wij helpen je graag de beste keuze te maken. Heb je een vraag over je zorgverzekering, dekking of polisvoorwaarden? Ons serviceteam helpt je graag! Je kunt ons zowel telefonisch als per e-mail of chat bereiken.

Klanten over ons

"Dit is nog eens makkelijk. Een vergelijking maken en direct alles kunnen regelen."

"Via een behulpzame medewerkster een goedkope autoverzekering afgesloten."

"Een duidelijk overzicht en binnen enkele dagen de polis ontvangen."

Bekijk alle 589 reviews

Daarom Geld.nl

 • Zeer tevreden klanten

  Onze klanten waarderen de overzichtelijke vergelijkingen en de vriendelijkheid van onze medewerkers het meest.

 • De beste deals

  Wij helpen je die goede keuze te maken. De beste dekking tegen de scherpste premie.

 • Hulp van onze experts

  Heb je vragen of hulp nodig? Onze experts staan voor je klaar.

 1. Actueel
 2. Klantenservice
 3. Verantwoording

  Je zorgverzekering vergelijken en afsluiten via Geld.nl – Hoe werkt het?

  De goedkoopste zorgverzekering vergelijken? Met de module voor zorgverzekering vergelijken 2017 van Geld.nl vergelijk je zelf binnen enkele minuten het volledige aanbod van zorgverzekeringen. Op basis van je situatie en zorgwensen berekenen wij de premie zorgverzekering 2017 van alle zorgverzekeraars die passen bij jouw situatie. De goedkoopste ziektekostenverzekering 2017 (basisverzekering + eventuele aanvullende zorgverzekering) tonen wij altijd bovenaan. Zo vind je dus snel en gemakkelijk de voordeligste zorgverzekering 2017 tegen de scherpste premie. Vervolgens kun je direct online deze zorgverzekering afsluiten.

  Hoe komt Geld.nl aan de gegevens over de zorgverzekeringen?
  De informatie over voorwaarden, zorgpremie 2017 en contracteringen van de zorgverzekeraars nemen wij af van de onafhankelijke dataleverancier Zorgweb. Verzekeraars zijn verplicht de gegevens bij Zorgweb aan te leveren. Hierdoor ben je dus zeker dat de voorwaarden volledig en correct zijn. Dat maakt het zorgverzekeringen vergelijken 2017 wel zo makkelijk!

  Zorgverzekering 2017 vergelijken – Hoe vergelijken wij?

  Je vindt op Geld.nl altijd de best passende zorgkostenverzekering tegen de scherpste zorgpremie. Wij vinden het belangrijk dat je zelf een goed prijsvergelijk kan maken. Op basis van jouw zorgwensen berekenen wij welke zorgverzekeringen hier aan voldoen en tonen deze, gesorteerd op premie. De goedkoopste zorgverzekering Nederland die voldoet aan jouw zorgwensen staat dus altijd bovenaan, wel zo overzichtelijk.

  Zorgverzekering 2017 vergelijken
  Wil je zorgverzekeringen vergelijken? Op Geld.nl kun je onder meer op basis van premie, polisvoorwaarden, prijs-kwaliteit, klantcijfer, vrije zorgkeuze en eigen risico alle zorgverzekeringen vergelijken 2017. Omdat het om jouw zorgverzekering gaat, kun jij zelf de beste zorgverzekering afsluiten die aan jouw zorgbehoeften voldoet.

  Direct je zorgverzekering afsluiten 2017
  Heb je een prijsvergelijk gemaakt en de beste en goedkoopste zorgverzekering 2017 voor jouw situatie gevonden, dan kan je via Geld.nl direct je zorgverzekering afsluiten. Met de verzekeraars hebben wij afspraken gemaakt over het verwerken van je aanvraag, zodat jij direct weet waar je aan toe bent.

  Omdat Geld.nl als vergelijkingssite zorgverzekering voor verzekeraars een belangrijke partner is, hebben wij flinke kortingen kunnen bedingen op de premie zorgverzekering 2017, oplopend tot wel 25 procent! Deze kortingsafspraken hebben echter geen invloed op het tonen van de resultaten tijdens het zorgverzekering vergelijken 2017. Wij tonen altijd de best passende ziekteverzekering tegen de scherpste zorgpremie. Dit houdt het overzichtelijk en hierdoor kun je zelf eenvoudig alle ziektekostenverzekeringen vergelijken. Je kunt vervolgens direct online een keuze maken voor de allergoedkoopste zorgverzekering 2017 die tegelijkertijd perfect aansluit op je behoeften.

  De volledige werkwijze vind je in onze verantwoording.

  Op basis waarvan kun je op Geld.nl je zorgverzekering vergelijken 2017?

  Je ziektekosten verzekeren tegen een lage zorgpremie is prettig, maar je wilt vooral goed verzekerd zijn. Daarom kun je op Geld.nl de zorgverzekeringen niet alleen op zorgpremie vergelijken, maar bijvoorbeeld ook op de geboden vergoeding en vrije zorgkeuze. Zo vind je altijd een voordelige ziektekostenverzekering 2017. Op basis van de volgende criteria kun je zelf de beste zorgverzekering kiezen 2017:
  • Zorgpremie 2017
  • Klantcijfer
  • Polisvoorwaarden
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
  • Vrije zorgkeuze
  • Acceptatie

  Laagste premie
  Wij sorteren de resultaten op basis van de laagste zorgpremie. De best passende zorgpolis tegen de scherpste zorgpremie staat dus altijd bovenaan, of je nu kiest voor een basisverzekering of aanvullende verzekeringen. Zo kun je dus direct de goedkoopste zorgverzekering vergelijken met de rest van het aanbod en direct de zorgverzekering aanvragen die je voorkeur geniet.

  Klantcijfer
  Tijdens het zorgverzekering vergelijken 2017 zie je per verzekeraar het cijfer dat zij krijgen van hun klanten. Wij gebruiken voor het klantcijfer onafhankelijke informatie uit de Consumer Quality Index (CQI), uitgevoerd door het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg (NIVEL) in samenwerking met het Centrum Klantervaring Zorg. Je krijgt hiermee een goed beeld hoe klanten de zorgverzekeraar beoordelen.

  Polisvoorwaarden
  Elke zorgverzekering heeft een rapportcijfer voor de polisvoorwaarden. Hoe hoger het cijfer, hoe uitgebreider de dekking. Door met de cursor van je muis op dit cijfer te gaan staan, zie je hoe de zorgverzekering scoort op specifieke dekkingen als bijvoorbeeld fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen.

  Prijs-kwaliteitsverhouding
  De prijs-kwaliteitverhouding drukt de kwaliteit van de zorgverzekering uit in relatie tot de zorgpremie. Wij baseren de prijs-kwaliteitverhouding op vier objectieve waarden:
  • Premie via Geld.nl
  • Polisvoorwaarden van de zorgverzekering
  • Klantcijfer
  • Vrije zorgkeuze

  Goedkope zorgverzekering vergelijken en vrije zorgkeuze
  Het zelf kunnen kiezen van een zorgverlener is voor veel mensen belangrijk. Met een restitutiepolis heb je de vrijheid om zelf je zorgverlener te kiezen, maar een naturapolis biedt alleen de volledige vergoeding als je kiest voor een gecontracteerde zorgverlener. Met de budgetpolis beperkt de zorgverzekeraar de zorgkeuze nog verder, bijvoorbeeld door een beperkt aantal ziekenhuizen te selecteren voor de volledige vergoeding. Op Geld.nl kun je eenvoudig je zorgverzekering vergelijken op vrije zorgkeuze. Doorgaans geldt dat hoe meer keuze, hoe meer premie je betaalt. De goedkoopste zorgverzekering 2017 is dus vaak een zorgverzekering zonder vrije zorgkeuze.

  Zorgpolis vergelijken en acceptatie
  Voor de basisverzekering geldt een acceptatieplicht. De zorgverzekeraar mag je hiervoor niet weigeren. Voor aanvullende verzekeringen geldt dit niet en kan de verzekeraar een medische selectie hanteren. Deze medische selectie komt voor bij de meest uitgebreide aanvullende (tand)verzekeringen. In het resultaten overzicht geven wij aan of er een medische selectie van toepassing is.

  Goedkoopste zorgverzekering vergelijken via Geld.nl

  Geld.nl is een belangrijke partner voor zorgverzekeraars. Omdat veel consumenten een nieuwe ziektekostenverzekering 2017 via Geld.nl regelen, hebben wij hoge kortingen kunnen bedingen, tot 25%. Op Geld.nl vind je dus altijd een goedkope zorgverzekering 2017!

  Hoge kortingen via Geld.nl
  Ga je een nieuwe zorgverzekering aanvragen via Geld.nl, dan bieden wij je tot 10 procent korting op de basisverzekering en tot wel 25 procent op aanvullende verzekeringen. De goedkoopste zorgverzekering Nederland vind je dus op Geld.nl!

  Hoe verdienen wij?

  Met veel verzekeraars hebben wij afspraken gemaakt over kortingen en het verwerken van de aanvragen. Van deze verzekeraars kun je direct de zorgverzekeringen vergelijken 2017 en afsluiten via Geld.nl. Voor het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering via Geld.nl ontvangen wij een vergoeding.

  Geld.nl ontvangt alleen een vergoeding van een aanbieder (provisie (doorlopende vergoeding) of een vaste vergoeding) als je een zorgverzekering via Geld.nl hebt afgesloten, een offerte hebt aangevraagd of doorklikt naar de website van de aanbieder. De precieze hoogte van de vergoeding verschilt per product en per aanbieder.

  Er zijn ook verzekeraars die niet met ons willen samenwerken. De zorgverzekeringen van deze verzekeraars nemen wij wel op in de vergelijking, maar kan je niet via Geld.nl afsluiten. Je hebt op deze manier wel een volledig beeld.

  In onze verantwoording vind je een compleet overzicht van de zorgverzekeraars welke wel en niet opgenomen zijn in de vergelijking.

  Onafhankelijk en objectief je zorgverzekering vergelijken

  Geld.nl is 100 procent objectief en onafhankelijk. Afspraken die wij hebben met zorgverzekeraars hebben geen invloed op de resultaten van het zorgpolis vergelijken. De goedkoopste ziektekostenverzekering 2017 die voldoet aan jouw zorgwensen tonen wij altijd bovenaan in het resultatenoverzicht. Ook als er geen samenwerking is met de verzekeraar. Alleen zo kunnen wij jou een goede en betrouwbare ziekenfonds vergelijking bieden.

  Betrouwbaar & actueel
  Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle informatie op onze website en in onze vergelijker. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij hieraan besteden, kunnen wij niet instaan voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van data, informatie en inhoud van de website. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wel horen wij het graag als je twijfelt aan de juistheid van bepaalde informatie op onze website. Wij werken de informatie dan waar nodig bij.

  AFM, Kifid en de KvK
  Wij hebben een vergunning van AFM inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Ook zijn wij ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer: 52062910.

  Niet tevreden?
  Heb je een klacht over de inhoud van de productovereenkomst van je zorgverzekering of vergoedingen? Neem dan contact op met de betreffende zorgverzekeraar. Wordt je klacht door de zorgverzekeraar niet naar tevredenheid opgelost? Dan kun je contact opnemen op met het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

  Klachten over de dienstverlening van Geld.nl kun je voorleggen aan ons Service Team. We behandelen elke klacht volgens onze klachtenprocedure en proberen er samen met jou uit te komen. Geld.nl is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480.

  Privacy – Hoe gaat Geld.nl met mijn gegevens om?
  Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Hiertoe is Geld.nl geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder melding nummer: 1473894
  Meer informatie hierover vind je in ons privacyreglement.

  Heb je een vraag of opmerking op het gebied van het privacybeleid van Geld.nl, stuur dan een e-mail naar service@geld.nl
 4. Voordelen Geld.nl

  Zorgverzekeringen vergelijken 2017 en de rol van Geld.nl

  Goedkoopste zorgverzekering vergelijken? Met de uitgebreide zorgvergelijker 2017 vind je altijd snel de goedkoopste zorgverzekering 2017. Wij garanderen je dat de zorgverzekering vergelijkingen op Geld.nl altijd 100% onafhankelijk zijn en zorgen voor een transparante dienstverlening. Dit doen we door altijd duidelijk en eerlijk te zijn over onze werkwijze en het verdienmodel:
  • Bij ons staat de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan in de vergelijking.
  • Wij zijn 100% transparant over hoe we de vergelijkingen samenstellen en tonen.

  Jou helpen om altijd een 100% goede keuze te maken voor de beste en goedkoopste zorgverzekering. Dat is onze missie. Dit doen wij door een onafhankelijke, complete en transparante zorgverzekering vergelijking te bieden waarin ook de verzekeraars staan waarmee wij niet samenwerken. De belangrijkste voordelen die we jou bieden:
  • Wij onderhandelen met verzekeraars om de laagste zorgpremies en hoogste kortingen te regelen. Dit lukt ons omdat veel mensen via Geld.nl een ziektekostenverzekering vergelijken en afsluiten.
  • Wij zorgen voor relatief lage operationele kosten door verregaande automatisering. De besparing die deze lage kosten oplevert, komt ten goede aan jou als klant.

  Wij bieden jou dan ook unieke
  kortingen
  Tot 25% korting
  Geld.nl biedt jou serieus goedkopere zorgverzekeringen.

  Hoe wij dit doen? Geld.nl geeft jou twee kortingen:

  • Korting op zorgpremies via Geld.nl
   Wij onderhandelen met de zorgverzekeraars om de scherpste premies te krijgen. Omdat veel mensen via Geld.nl hun zorgverzekering afsluiten, kunnen wij deze kortingen regelen.

   Hoeveel korting krijg je via Geld.nl?
   BasisverzekeringKorting tot 10%
   Aanvullende verzekeringKorting tot 25%

  • Eenmalige extra korting: Tot € 48,- per persoon retour
   Per afgesloten zorgpolis ontvangen van wij een vergoeding van de zorgverzekeraar. Een deel van deze vergoeding geven wij direct terug aan jou! Deze aanpak is uniek in Nederland. Dit is ook de reden dat je via Geld.nl dezelfde zorgverzekering krijgt, maar dan goedkoper.
  op je zorgverzekering!
  Zelf kiezen waarop je vergelijktWij sorteren alle zorgverzekeringen automatisch op premie, waarbij de goedkoopste ziektekostenverzekering 2017 altijd bovenaan staat. Maar misschien vind je vrije zorgkeuze of een goede beoordeling door klanten wel belangrijker dan een lage zorgpremie. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om zelf aan te geven waarop je de resultaten sorteert. Je kunt uit de volgende onderdelen kiezen:
  • Goedkoopste zorgverzekering
  • Prijs - kwaliteitverhouding
  • Cijfer voor polisvoorwaarden
  • Klantcijfer
  • Vrije zorgkeuze
  • Acceptatie
  Hulp bij goedkope zorgverzekering vergelijkenWij helpen je met het kiezen van een goede en goedkope zorgverzekering 2017. In de module voor zorgpremie vergelijken vind je een uitgebreide lijst van aanvullende dekkingen waar je mogelijk behoefte aan hebt. Je selecteert zelf de zorg die je wilt verzekeren en welke vergoeding je minimaal wenst. Vervolgens kun je van alle verzekeraars de ziektekostenverzekering 2017 vergelijken die echt aan je wensen voldoen. Zo vind je dus direct de goedkoopste zorgverzekering 2017 die het beste past bij jouw situatie.
  Transparant zorgverzekeraars vergelijkenOp Geld.nl vergelijk je alle mogelijke zorgverzekeringen. Je kunt zowel je basisverzekering vergelijken als aanvullende verzekeringen. De goedkoopste zorgverzekering staat altijd bovenaan. De afspraken die wij met zorgverzekeraars maken, beïnvloeden nooit de resultaten in de module voor ziektekostenverzekeringen vergelijken. Naast de zorgpremie vergelijken kun je op Geld.nl ook je zorgverzekering vergelijken op prijs-kwaliteit, klantervaringen, vrije zorgkeuze en polisvoorwaarden. Meer informatie over hoe wij zorgverzekeraars vergelijken, vind je in onze werkwijze.
  Eenvoudig je zorgverzekering afsluiten 2017Via Geld.nl kun je niet alleen alle ziektekostenverzekeringen vergelijken, je sluit de voor jou beste en goedkoopste zorgverzekering ook eenvoudig online af. Ons Service Team stuurt je direct na je aanvraag een bevestiging, waarna wij de aanvraag verder afhandelen met de zorgverzekeraar. Je goedkope ziektekostenverzekering 2017 vergelijken en afsluiten regel je dus heel eenvoudig via Geld.nl.
  Veilig, gratis en eenvoudigDe module voor ziektekostenverzekering vergelijken 2017 is gratis en eenvoudig te gebruiken. Onze vergelijkingssite is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om te zorgen dat alle data die je invult vellig zijn. Wij hebben een AFM-vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer 12039914.
  Service teamHulp nodig bij je zorgverzekering vergelijken 2017? Of heb je andere vragen over je zorgverzekering? Onze klantenservice is je graag van dienst. De medewerkers van ons Service Team zijn intern goed opgeleid en hebben een erkend diploma. Zo krijg je altijd een goed advies en zorgvuldige antwoorden op je vragen, zowel telefonisch als per e-mail.
Vergelijk en vind die passende verzekering tegen de scherpste prijs!

Vul je persoonlijke gegevens in.

Wij zoeken de best passende verzekeringen.

Vergelijk, kies en sluit je verzekering af.