Geld.nl Vergelijk & bespaar
Klantenservice Over Geld.nl Mijn Geld.nl
Mijn Geld.nl

Zorgverzekering 2015? Vergelijk en sluit af!

Vergelijk nu alle zorgverzekeringen en bekijk hoeveel jij kunt besparen in 2015.

Slim besparen? Dat is een passende verzekering tegen de scherpste prijs! Ik help je graag.
Geboortedatum
Geslacht
ManVrouw
Postcode
Gezinsleden meeverzekeren
JaNee
Gezinsleden meeverzekeren Partner meeverzekeren?
JaNee
Geslacht partner
ManVrouw
Geboortedatum partner
Kinderen meeverzekeren?
Geslacht kind 1 Geboortedatum kind 1
Geslacht kind 2 Geboortedatum kind 2
Geslacht kind 3 Geboortedatum kind 3
Geslacht kind 4 Geboortedatum kind 4
Geslacht kind 5 Geboortedatum kind 5
Geslacht kind 6 Geboortedatum kind 6
Geslacht kind 7 Geboortedatum kind 7
Geslacht kind 8 Geboortedatum kind 8
Opslaan
Start vergelijking 100% van de premies zijn bekend!
Vergelijk en vind die passende zorgverzekering tegen de scherpste prijs Vergelijk de verzekeraars en vind die passende zorgverzekering tegen de scherpste prijs. Nu kortingen tot 25%!
Klanten over Geld.nl Maandelijks raadplegen meer dan 300.000 klanten onze site of klantenservice. Onderstaande beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afsluiten van een zorgverzekering. Geld.nl scoort nu gemiddeld een 8,2. Dit is het gemiddelde cijfer uit 592 beoordelingen.
 • "Geld.nl -Doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen!"Donderdag 12 maartHeer van Baak, - Zorg Mijn spreuk zegt genoeg! Ik ben dan ook waanzinnig tevreden met de meisjes van Geld.nl. Website is ook prima, maar ik ben op leeftijd en heb graag telefonisch contact. De meisjes van Geld.nl hebben me fantastisch geholpen bij de keuze voor een nieuwe zorgverzekering.
 • "Goed geregeld"Vrijdag 6 maartmeneer Koelemeijer, - Zorg Alles goed geregeld, wat wil je nog meer.
 • "Fijne website!"Vrijdag 6 maartMevrouw Berk, - Zorg Hele fijne website , eindelijk eens een website die alle verzekeraars laat zien en met je meedenkt. Ondanks dat er sprake was van dat vergelijkingssites zouden manipuleren. Heb ik dit idee totaal niet bij Geld.nl. Ook mijn complimenten voor de dames achter de telefoon, altijd even geduldig en vriendelijk!
Veel klanten beoordelen Geld.nl na het afsluiten van een verzekering of bankproduct. Geld.nl scoort nu:

"Zeer tevreden"
8,2
(592 reviews)

Geld.nl wil je helpen altijd en overal slim te besparen

Een goede goedkope zorgverzekering is ieders wens. Maar wordt jouw ziekenhuis nog wel gedekt? Geld.nl toont welke ziekenhuizen met welke verzekeraars een contract hebben. Handig en dit kun je ook nog eens allemaal eenvoudig op je mobiel inzien.

 1. Daarom Geld.nl
  Laagste prijs
  Geld.nl biedt jou de
  laagste prijs.
  Tot 25% korting
  Geld.nl biedt jou serieus goedkopere zorgverzekeringen.

  Hoe wij dit doen? Geld.nl geeft jou twee kortingen:

  • Korting op zorgpremies via Geld.nl
   Wij onderhandelen met de zorgverzekeraars om de scherpste premies te krijgen. Omdat veel mensen via Geld.nl hun zorgverzekering afsluiten, kunnen wij deze kortingen regelen.

   Hoeveel korting krijg je via Geld.nl?
   BasisverzekeringKorting tot 10%
   Aanvullende verzekeringKorting tot 25%

  • Eenmalige extra korting: Tot € 48,- per persoon retour
   Per afgesloten zorgpolis ontvangen van wij een vergoeding van de zorgverzekeraar. Een deel van deze vergoeding geven wij direct terug aan jou! Deze aanpak is uniek in Nederland. Dit is ook de reden dat je via Geld.nl dezelfde zorgverzekering krijgt, maar dan goedkoper.
  Bespaar tot wel € 250,- op je zorgverzekering!
  100% transparant
  Wij helpen je om zelf de beste zorgverzekering te kiezen.
  Zo werken wij.
  100% transparant
  Wij vergelijken de zorgverzekeraars. De goedkoopste zorgverzekering staat altijd bovenaan. De afspraken die wij met zorgverzekeraars maken, hebben geheel geen invloed op de resultaten in de vergelijking. Lees in onze verantwoording hoe wij exact werken.

  Hoe verdienen wij?
  Per afgesloten polis ontvangen van wij een vergoeding van de verzekeraar. Een deel van deze vergoeding geven wij direct terug aan jou! Deze aanpak is uniek in Nederland. Dit is de reden dat je via ons de laagste prijs krijgt. Lees in onze verantwoording meer over hoe wij verdienen.
  Beste vergelijkingssite
  Beoordeeld als
  beste vergelijkingssite
  Beste vergelijkingssite
  De Autoriteit Consument & Markt (voorheen Nederlandse Mededingingsautoriteit - NMa) beoordeelt Geld.nl als beste financiële vergelijkingssite.

  Geld.nl is het meest uitgebreid, volledig en correct in haar informatie zo oordeelt de toezichthouder.

  Lees hier het hele onderzoek.
  door De Autoriteit Consument & Markt (voorheen NMa)
 2. Actueel
 3. Klantenservice
 4. Verantwoording

  Je zorgverzekering vergelijken en afsluiten via Geld.nl – Hoe werkt het?

  Met de zorgvergelijker van Geld.nl vergelijk je zelf binnen enkele minuten het volledige aanbod van zorgverzekeringen. Op basis van je situatie en zorgwensen berekenen wij de premies van alle zorgverzekeraars die passen bij jouw situatie. De goedkoopste polis (basisverzekering + eventuele aanvullende verzekering) tonen wij altijd bovenaan. Zo vind je dus snel en gemakkelijk de best passende zorgverzekering tegen de scherpste premie. Deze kan je vervolgens direct afsluiten.

  Hoe komt Geld.nl aan de gegevens over de zorgverzekeringen?
  De informatie over voorwaarden, premies en contracteringen van de zorgverzekeraars nemen wij af van de onafhankelijke dataleverancier Zorgweb. Verzekeraars zijn verplicht de gegevens bij Zorgweb aan te leveren. Hierdoor ben je dus zeker dat de voorwaarden volledig en correct zijn.

  Zorgverzekeringen vergelijken 2015 – Hoe vergelijken wij?

  Je vindt op Geld.nl altijd de best passende zorgverzekering tegen de scherpste premie. Wij vinden het belangrijk dat je zelf een goede vergelijking kan maken. Op basis van jouw zorgwensen berekenen wij welke zorgverzekeringen hier aan voldoen en tonen deze, gesorteerd op premie. De goedkoopste zorgverzekering die voldoet aan jouw zorgwensen staat dus altijd bovenaan, wel zo overzichtelijk.

  Zorgverzekeringen vergelijken
  Wil je producten met elkaar vergelijken? Op basis van onder andere premie, polisvoorwaarden, prijs-kwaliteit, klantcijfer, vrije zorgkeuze en eigen risico kan je vervolgens alle producten met elkaar vergelijken. Omdat het om jouw zorgverzekering gaat, bepaal jij zelf welke zorgverzekering je kiest.

  Direct afsluiten
  Heb je een vergelijking gemaakt en het product dat het best bij jouw situatie past gevonden, dan kan je via Geld.nl direct je zorgverzekering afsluiten. Met de verzekeraars hebben wij afspraken gemaakt over het verwerken van je aanvraag zodat jij direct weet waar je aan toe bent.

  Omdat Geld.nl als vergelijkingssite voor verzekeraars een belangrijke partner is, hebben wij flinke kortingen kunnen bedingen op de premie, oplopend tot wel 25 procent! Deze korting afspraken hebben echter geen invloed op het tonen van de resultaten. Wij tonen altijd de best passende zorgverzekering tegen de scherpste premie. Dit houdt het overzichtelijk en biedt jou de mogelijkheid om zelf alle verzekeringen met elkaar te vergelijken en een keuze te maken.

  De volledige werkwijze vind je in onze verantwoording.

  Op basis waarvan vergelijkt Geld.nl de zorgverzekeringen?

  Een zorgverzekering tegen een lage premie is prettig, maar je wilt vooral goed verzekerd zijn. Daarom vergelijk je op Geld.nl de zorgverzekeringen niet alleen op premie, maar bijvoorbeeld ook op de geboden vergoeding en vrije zorgkeuze. De volgende criteria tonen wij in de resultaten waarop jij je keuze kan bepalen.
  • Zorgpremie
  • Klantcijfer
  • Polisvoorwaarden
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
  • Vrije zorgkeuze
  • Acceptatie

  Laagste premie
  Wij sorteren de resultaten op basis van de laagste premie. De best passende polis tegen de scherpste premie staat dus altijd bovenaan, of je nu kiest voor een basisverzekering of aanvullende verzekeringen. Je ziet direct welke verzekeraar de laagste premie biedt.

  Klantcijfer
  In de zorgvergelijker zie je per verzekeraar het cijfer dat zij krijgen van hun klanten. Wij gebruiken voor het klantcijfer onafhankelijke informatie uit de Consumer Quality Index (CQI), uitgevoerd door het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg (NIVEL) in samenwerking met het Centrum Klantervaring Zorg. Je krijgt hiermee een goed beeld hoe klanten de zorgverzekeraar beoorden.

  Polisvoorwaarden
  Elke zorgverzekering heeft een rapportcijfer voor de polisvoorwaarden. Hoe hoger het cijfer, hoe uitgebreider de dekking. Door met de cursor van je muis op dit cijfer te gaan staan, zie je hoe de verzekering scoort op specifieke dekkingen als bijvoorbeeld fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen.

  Prijs-kwaliteitsverhouding
  De prijs-kwaliteitverhouding drukt de kwaliteit van de zorgverzekering uit in relatie tot de zorgpremie. Wij baseren de prijs-kwaliteitverhouding op vier objectieve waarden:
  • Premie via Geld.nl
  • Polisvoorwaarden van de zorgverzekering
  • Klantcijfer
  • Vrije zorgkeuze

  Vrije zorgkeuze
  Het zelf kunnen kiezen van een zorgverlener is voor veel mensen belangrijk. Met een restitutiepolis heb je de vrijheid om zelf je zorgverlener te kiezen, maar een naturapolis biedt alleen de volledige vergoeding als je kiest voor een gecontracteerde zorgverlener. Met de budgetpolis beperkt de zorgverzekeraar de zorgkeuze nog verder, bijvoorbeeld door een beperkt aantal ziekenhuizen te selecteren voor de volledige vergoeding. Op Geld.nl vergelijk je zorgverzekeringen eenvoudig op vrije zorgkeuze.

  Acceptatie
  Voor de basisverzekering geldt een acceptatie plicht. De zorgverzekeraar mag je hiervoor niet weigeren. Voor aanvullende verzekeringen geldt dit niet en kan de verzekeraar een medische selectie hanteren. Deze medische selectie komt voor bij de meest uitgebreide aanvullende (tand)verzekeringen. In het resultaten overzicht geven wij aan of er een medische selectie van toepassing is.

  Goedkope zorgverzekering 2015 via Geld.nl

  Geld.nl is een belangrijke partner voor zorgverzekeraars. Omdat veel consumenten een nieuwe zorgverzekering via Geld.nl regelen hebben wij hoge kortingen kunnen bedingen, tot 25%.

  Hoge kortingen via Geld.nl
  Als je een nieuwe zorgverzekering afsluit via Geld.nl bieden wij je tot 10 procent korting op de basisverzekering en tot wel 25 procent op aanvullende verzekeringen. Maar je krijgt meer. Door onze kosten laag te houden en goede afspraken te maken met verzekeraars kunnen wij een deel van de vergoeding die wij ontvangen teruggeven aan jou. Je krijgt dus niet alleen een hoge korting op de premie, maar bij sommige verzekeraars ook nog eens geld terug.

  Hoe verdienen wij?

  Met veel verzekeraars hebben wij afspraken gemaakt over kortingen en het verwerken van de aanvragen. Deze producten kan je vergelijken en direct via Geld.nl afsluiten. Voor het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering via Geld.nl ontvangen wij een vergoeding. Er zijn ook verzekeraars die niet met ons willen samenwerken. De producten van deze verzekeraars nemen wij wel op in de vergelijking, maar kan je niet via Geld.nl afsluiten. Je hebt op deze manier wel een volledig beeld.

  In onze verantwoording vind je een compleet overzicht van de aanbieders welke wel en niet opgenomen zijn in de vergelijking.

  Onafhankelijk en objectief zorgverzekeringen vergelijken

  Geld.nl is 100 procent objectief en onafhankelijk. Afspraken die wij hebben met zorgverzekeraars hebben geen invloed op de resultaten van de vergelijking. De zorgverzekering die het best voldoet aan jouw zorgwensen tegen de scherpste premie tonen wij altijd bovenaan in het resultatenoverzicht. Ook als er geen samenwerking is met de verzekeraar. Alleen zo kunnen wij jou een goede en betrouwbare vergelijking bieden.

  Betrouwbaar & actueel
  Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle informatie op onze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij hieraan besteden, kunnen wij niet instaan voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van data, informatie en inhoud van de website. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wel horen wij het graag als je twijfelt aan de juistheid van bepaalde informatie op onze website. Wij werken de informatie dan waar nodig bij.

  AFM, Kifid en de KvK Wij hebben een vergunning van AFM inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Ook zijn wij ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer: 52062910.

  Niet tevreden?
  Heb je een klacht over de inhoud van de productovereenkomst van je zorgverzekering of vergoedingen? Neem dan contact op met de betreffende zorgverzekeraar. Wordt je klacht door de zorgverzekeraar niet naar tevredenheid opgelost? Dan kun je contact opnemen op met het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

  Klachten over de dienstverlening van Geld.nl kun je voorleggen aan ons Service Team. We behandelen elke klacht volgens onze klachtenprocedure en proberen er samen met jou uit te komen. Geld.nl is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480.

  Privacy – Hoe gaat Geld.nl met mijn gegevens om?
  Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Meer informatie hierover vind je in ons privacyreglement.
 5. Voordelen Geld.nl

  Zorgverzekeringen vergelijken 2015 en de rol van Geld.nl

  Met de uitgebreide zorgvergelijker 2015 vind je altijd snel de goedkoopste zorgverzekering. Wij garanderen je dat de vergelijkingen op Geld.nl altijd 100% onafhankelijk zijn en zorgen voor een transparante dienstverlening. Dit doen we door altijd duidelijk en eerlijk te zijn over onze werkwijze en het verdienmodel:

  • Wij ontvangen gemiddeld € 75,- per gesloten zorgverzekering.
  • Bij ons staat de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan in de vergelijking.
  • Wij zijn 100% transparant over hoe we de vergelijkingen samenstellen en tonen.

  Jou helpen om altijd een 100% goede keuze te maken voor de beste en goedkoopste zorgverzekering. Dat is onze missie. Dit doen wij door een onafhankelijke, complete en transparante vergelijking te bieden waarin ook de verzekeraars staan waarmee wij niet samenwerken. De belangrijkste voordelen die we jou bieden:
  • Wij onderhandelen met verzekeraars om de scherpste premies en hoogste kortingen te regelen. Dit lukt ons omdat veel mensen via Geld.nl een ziektekostenverzekering vergelijken en afsluiten.
  • Wij zorgen voor relatief lage operationele kosten door verregaande automatisering. De besparing die deze lage kosten oplevert, komt ten goede aan jou als klant.

  Wij bieden jou dan ook unieke
  kortingen
  Tot 25% korting
  Geld.nl biedt jou serieus goedkopere zorgverzekeringen.

  Hoe wij dit doen? Geld.nl geeft jou twee kortingen:

  • Korting op zorgpremies via Geld.nl
   Wij onderhandelen met de zorgverzekeraars om de scherpste premies te krijgen. Omdat veel mensen via Geld.nl hun zorgverzekering afsluiten, kunnen wij deze kortingen regelen.

   Hoeveel korting krijg je via Geld.nl?
   BasisverzekeringKorting tot 10%
   Aanvullende verzekeringKorting tot 25%

  • Eenmalige extra korting: Tot € 48,- per persoon retour
   Per afgesloten zorgpolis ontvangen van wij een vergoeding van de zorgverzekeraar. Een deel van deze vergoeding geven wij direct terug aan jou! Deze aanpak is uniek in Nederland. Dit is ook de reden dat je via Geld.nl dezelfde zorgverzekering krijgt, maar dan goedkoper.
  op je zorgverzekering!
  Zelf kiezen waarop je vergelijktWij sorteren alle zorgverzekeringen automatisch op premie, waarbij de laagste premie altijd bovenaan staat. Maar misschien vind je vrije zorgkeuze wel belangrijker, of een goede beoordeling door klanten. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om zelf aan te geven waarop je de resultaten sorteert. Je kunt uit de volgende onderdelen kiezen:
  • Goedkoopste zorgverzekering
  • Prijs - kwaliteitverhouding
  • Cijfer voor polisvoorwaarden
  • Klantcijfer
  • Vrije zorgkeuze
  • Acceptatie
  Hulp bij het vergelijken van je zorgverzekeringWij helpen je met het kiezen van een goede en goedkope zorgverzekering. In de module voor zorgverzekeringen vergelijken vind je een uitgebreide lijst van aanvullende dekkingen waar je mogelijk behoefte aan hebt. Je selecteert zelf de zorg die je wilt verzekeren en welke vergoeding je minimaal wenst. Vervolgens vergelijk je alle zorgverzekeringen die echt aan je wensen voldoen.
  Transparant vergelijkenOp Geld.nl vergelijk je alle mogelijke zorgverzekeringen. Je kunt zowel de basisverzekeringen vergelijken als de aanvullende verzekeringen. De goedkoopste polis staat altijd bovenaan. De afspraken die wij met zorgverzekeraars maken, beïnvloeden nooit de resultaten in de module voor zorgverzekeringen vergelijken. Naast vergelijken op premie kun je op Geld.nl ook vergelijken op prijs-kwaliteit, klantervaringen, vrije zorgkeuze en polisvoorwaarden. Meer informatie over hoe wij vergelijken, vind je in onze werkwijze.
  Eenvoudig je zorgverzekering afsluitenVia Geld.nl vergelijk je niet alleen alle zorgverzekeringen, je sluit de voor jou beste en goedkoopste zorgverzekering ook eenvoudig online af. Ons Service Team stuurt je direct na je aanvraag een bevestiging, waarna wij de aanvraag verder afhandelen met de zorgverzekeraar.
  Veilig, gratis en eenvoudigDe module voor zorgverzekeringen vergelijken is gratis en eenvoudig te gebruiken. Onze website is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om te zorgen dat alle data die je invult vellig zijn. Wij hebben een AFM-vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer 12039914.
  Service teamHulp nodig bij het vergelijken van zorgverzekeringen? Of heb je andere vragen over je zorgverzekering? Onze klantenservice is je graag van dienst. De medewerkers van ons Service Team zijn intern goed opgeleid en hebben een erkend diploma. Zo krijg je altijd een goed advies en zorgvuldige antwoorden op je vragen, zowel telefonisch als per e-mail.
Vergelijk en vind die passende verzekering tegen de scherpste prijs
Vul je persoonlijke gegevens in.
Wij zoeken de best passende verzekeringen.
Vergelijk, kies en sluit je verzekering af.
Geld.nl B.V.  |  Dienstverlening  |  Privacy  |  Disclaimer  |  KvK: 52062910  |  WFT-vergunning: 12039914  |  © Geld.nl 2015