Geld.nl Vergelijk & bespaar
Klantenservice Over Geld.nl Mijn Geld.nl
Mijn Geld.nl
Hulp nodig? Bel 040 - 751 39 68
Bespaar tot €250,- per jaar

Vind die goedkope zorgverzekering

 • Bespaar tot €250,- op je zorgpremie
  (
  tot 20% korting
  Tot 20% korting
  Geld.nl biedt jou serieus goedkopere zorgverzekeringen.

  Hoe wij dit doen? Geld.nl geeft jou twee kortingen:

  • Korting op zorgpremies via Geld.nl
   Wij onderhandelen met de zorgverzekeraars om de scherpste premies te krijgen. Omdat veel mensen via Geld.nl hun zorgverzekering afsluiten, kunnen wij deze kortingen regelen.

   Hoeveel korting krijg je via Geld.nl?
   BasisverzekeringKorting tot 10%
   Aanvullende verzekeringKorting tot 20%

  • Eenmalige extra korting: Tot € 48,- per persoon retour
   Per afgesloten zorgpolis ontvangen wij een vergoeding van de zorgverzekeraar. Een deel van deze vergoeding geven wij direct terug aan jou! Deze aanpak is uniek in Nederland. Dit is ook de reden dat je via Geld.nl dezelfde zorgverzekering krijgt, maar dan goedkoper.

  )
 • 100% transparant
  (
  zo werken wij
  100% transparant
  Hoe vergelijken wij?
  Wij vergelijken de zorgverzekeraars. De goedkoopste zorgverzekering staat altijd bovenaan. De afspraken die wij met zorgverzekeraars maken, hebben geheel geen invloed op de resultaten in de Zorgvergelijker. Lees in onze verantwoording hoe wij exact werken.

  Hoe verdienen wij?
  Per afgesloten zorgpolis ontvangen van wij een vergoeding van de zorgverzekeraar. Een deel van deze vergoeding geven wij direct terug aan jou! Deze aanpak is uniek in Nederland. Dit is de reden dat je via ons dezelfde zorgverzekering krijgt, maar dan goedkoper. Lees in onze verantwoording hoe wij exact verdienen.
  )
 • Overstappen regelen wij voor jou
Start vergelijken
Dezelfde merken maar dan met korting!
Klanten over Geld.nlVeel klanten beoordelen Geld.nl na het afsluiten van een verzekering of bankproduct. Zodoende kunnen wij continue verbeteren.
Geld.nl scoort nu gemiddeld een 8,1. Dit is het gemiddelde cijfer uit 522 beoordelingen.
 • "Aanvraag ingediend en papieren ontvangen."Vrijdag 10 oktoberheer Singh, - Zorg Wij hebben de papieren ontvangen dus wat dat betreft is het goed gegaan.
 • "Prima verlopen."Donderdag 9 oktoberheer van der Zalm, - Zorg Polis op tijd binnen. Prima afhandeling.
 • "Lang proces, maar goed afgelopen"Woensdag 8 oktoberheer de Ruiter, - Zorg Het duurde 4/5 weken voordat mijn aanvraag geregeld was. Dit vond ik minder prettig. Uiteindelijk is het goed opgelost hoor!
Veel klanten beoordelen Geld.nl na het afsluiten van een verzekering of bankproduct. Geld.nl scoort nu:

"Zeer tevreden"
8,1
(522 reviews)

 1. Voordelen Geld.nl
  Laagste prijs
  Geld.nl biedt jou de
  laagste prijs.
  Tot 20% korting
  Geld.nl biedt jou serieus goedkopere zorgverzekeringen.

  Hoe wij dit doen? Geld.nl geeft jou twee kortingen:

  • Korting op zorgpremies via Geld.nl
   Wij onderhandelen met de zorgverzekeraars om de scherpste premies te krijgen. Omdat veel mensen via Geld.nl hun zorgverzekering afsluiten, kunnen wij deze kortingen regelen.

   Hoeveel korting krijg je via Geld.nl?
   BasisverzekeringKorting tot 10%
   Aanvullende verzekeringKorting tot 20%

  • Eenmalige extra korting: Tot € 48,- per persoon retour
   Per afgesloten zorgpolis ontvangen van wij een vergoeding van de zorgverzekeraar. Een deel van deze vergoeding geven wij direct terug aan jou! Deze aanpak is uniek in Nederland. Dit is ook de reden dat je via Geld.nl dezelfde zorgverzekering krijgt, maar dan goedkoper.
  Bespaar tot wel € 250,- op je zorgverzekering!
  Aantal vergelijkingen
  Het aantal vergelijkingen door
  consumenten vorige maand.
  Beste vergelijkingssite
  Beoordeeld als
  beste vergelijkingssite
  Beste vergelijkingssite
  De Autoriteit Consument & Markt (voorheen Nederlandse Mededingingsautoriteit - NMa) beoordeelt Geld.nl als beste financiële vergelijkingssite.

  Geld.nl is het meest uitgebreid, volledig en correct in haar informatie zo oordeelt de toezichthouder.

  Lees hier het hele onderzoek.
  door De Autoriteit Consument & Markt (voorheen NMa)
 2. Actueel
 3. Klantenservice
 4. Zorgverzekering via Geld.nl
  Zorgverzekering via Geld.nl
  Waarop zorgverzekeringen vergelijken? Met de zorgvergelijker 2014 van Geld.nl vind je eenvoudig een passende en goedkope zorgverzekering voor 2014. Let bij het zorgpremie vergelijken 2014 naast de premie en voorwaarden ook op het klantcijfer. Als een zorgverzekering niet de goedkoopste is, maar je wordt wel altijd snel geholpen aan de telefoon of je hoeft niet lang te wachten op de vergoeding, dan mag dat natuurlijk ook wel iets kosten. Heb je vragen over de zorgverzekering 2014? Op onze servicepagina vind je de veelgestelde vragen en meer nuttige informatie over ziektekostenverzekeringen vergelijken 2014.
  Prijsvergelijk zorgverzekering: Internetpolissen Ben je tevreden over je huidige zorgverzekeraar maar klinkt een goedkope zorgverzekering ook aantrekkelijk? Dan kun je ook eens kijken of je een goedkopere zorgverzekering kunt krijgen bij je huidige verzekeraar. Vaak kan dat door te kiezen voor een polis die alleen via internet is af te sluiten. Deze internet zorgverzekeringen zijn vaak goedkoper terwijl de dekking gelijk is.
  Vergelijkingssite Geld.nl: Kortingsacties Dit jaar (2014) biedt Geld.nl met enkele verzekeringsmaatschappijen unieke kortingsacties aan. In de zorg vergelijking zie je duidelijk op welke zorgverzekeringen korting van toepassing is en hoeveel procent deze korting bedraagt. Vergelijk zorgverzekeringen op Geld.nl en vind die goede en goedkope zorgverzekering.
  Zorgverzekering 2014 vergelijken en eigen risico Op de zorgverzekering is een wettelijk eigen risico van toepassing. Dit betekent dat het eerste deel van de zorgkosten tot een bepaald maximum per jaar altijd voor rekening van de verzekerde komt. Bovenop het wettelijk eigen risico kun je kiezen voor een vrijwillig eigen risico. In ruil daarvoor krijg je meestal een korting op de premie. Bovenaan het premieoverzicht kun je een eigen risico selecteren en zien wat dat eigen risico betekent voor de premies.
  Goedkoopste zorgverzekering vergelijken en collectiviteit Met een aantal verzekeraars hebben wij afspraken gemaakt over de premie. Doordat we groot inkopen, kunnen we kortingen tot 10% op de basispremie bieden. In het premieoverzicht staat duidelijk aangegeven op welke verzekeringen een collectiviteitskorting van toepassing is en hoeveel procent die korting bedraagt. Doe er je voordeel mee!
Zo werkt Geld.nl
Bereken de goedkoopste verzekering
Vergelijk de goedkoopste verzekering
Sluit de verzekering online af
Geld.nl B.V.  |  Dienstverlening  |  Privacy  |  Disclaimer  |  KvK: 52062910  |  WFT-vergunning: 12039914  |  © Geld.nl 2014