Contact

Overzicht experts van Geld.nl

Aangenaam, wij zijn de experts die artikelen schrijven op Geld.nl. Wij helpen je met onze handige artikelen en tips om de beste financiële keuzes te maken. Zo weet je zeker dat je goed kiest, eenvoudig en zonder zorgen. Door hieronder op een expert te klikken, lees je direct meer informatie over deze expert.

Amanda Bulthuis

Amanda Bulthuis is als product specialist bij Geld.nl verantwoordelijk voor onze onderzoeken en persberichten. Zij is sinds 2010 werkzaam bij Geld.nl en vooral gespecialiseerd in (auto)verzekeringen, lenen en sparen.

Meer over Amanda Bulthuis
Amanda Bulthuis

Eef van Opdorp

Eef van Opdorp is financieel deskundige bij het RTL4 programma ‘Uitstel van Executie’. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het geldbrein en geldgedrag. Rode draad in al haar werkzaamheden is het doorgeven van kennis, zodat iedereen bewuste geldkeuzes kan maken.

Meer over Eef van Opdorp
Eef van Opdorp

Amber Fernandes

Amber Fernandes is tekstschrijver en heeft zich gespecialiseerd in schrijven over financiële producten, zoals verzekeringen, leningen en andere bankproducten. "De financiële wereld blijft continue in ontwikkeling. Dat houdt me scherp!"

Meer over Amber Fernandes
Amber Fernandes
Geld.nl was recent te zien bij
;