Contact

Over Eef van Opdorp

Eef van Opdorp is financieel expert en budgetcoach en helpt, na veertien jaar financieel deskundige bij het RTL4 programma Uitstel van Executie te zijn geweest, nog steeds mensen om grip en overzicht te krijgen in hun financiële situatie. Voor Geld.nl maakt Eef samen met onze financiële experts video’s die mensen helpen bij hun financiële keuzes. (Bekijk ze op ons YouTube kanaal) en is ze de stem van onze radio reclame.

Daarnaast is Eef gespecialiseerd in het geldbrein en geldgedrag. Ze heeft hierover de bestseller ‘Gek van Geld’ geschreven. Verder geeft ze lezingen en webinars over slimmer omgaan met geld, zodat je goed voor jezelf zorgt, met de beste deals. Ze geeft trainingen bij gemeenten, vrijwilligersorganisaties en banken over financiële gedragsverandering. 

Rode draad in al Eef haar werkzaamheden is het doorgeven van kennis, zodat iedereen bewuste geldkeuzes kan maken. Dat begint met een overzichtelijke en stevige geldbasis, waarbij elke euro telt. Eef heeft een MoneyCoach praktijk en is auteur van Geld, Gezin en Geluk, Pubers en Poen en Gek van Geld.


De nieuwste artikelen van Eef van Opdorp

Eef als expert in de media

Eef treedt regelmatig op als expert in de media, zowel online als op radio en televisie. Hieronder vind je enkele voorbeelden van de mediaoptredens van Eef.

Eef van Opdorp

Benieuwd naar onze andere experts?