Contact
Klantervaring, Marcel Doorgeest

"Makkelijk en snel op Geld.nl"

Makkelijk en snel op Geld.nl

Makkelijk en snel op Geld.nl

Makkelijk een nieuwe autoverzekering

Ik was op internet aan het zoeken naar een nieuwe goedkope autoverzekering en belandde via Google op Geld.nl. Wat me meteen opviel was het gemak van de website.

Stap voor stap wordt alles netjes en duidelijk uitgelegd, waardoor je eenvoudig en snel vindt wat je zoekt. In mijn geval dus een autoverzekering.

Je vult alleen een paar gegevens in, zoals je kenteken en je schadevrije jaren, waarna je direct een lijst krijgt te zien van best passende autoverzekeringen. Ze staan ook nog netjes in volgorde van laagste naar hoogste premie, zodat kiezen helemaal makkelijk wordt.

De keuze was snel gemaakt

Voordat ik de autoverzekering heb afgesloten ben ik natuurlijk wel nog even op andere websites gaan kijken. Maar de aanbieder die op Geld.nl als beste uit de bus kwam, was direct ook de goedkoopste. Nou, dan is de keuze natuurlijk niet zo moeilijk.

Ook het afsluiten van de autoverzekering zelf ging heel makkelijk en de dienstverlening per mail is allemaal erg prettig verlopen. Ik zou Geld.nl dan ook zeker willen aanbevelen bij vrienden en familie.