"Ik vond direct wat ik zocht"

Klantervaring, Mohammad Hejazi
Reviewer afbeelding

De website werkt makkelijk, ik geef ze een 9!

De eerste keer dat ik met Geld.nl in aanraking kwam, was voor een autoverzekering. Wat me direct opviel aan de website is dat het zo makkelijk is. Ik vond direct wat ik zocht. Om die reden ben ik dan ook later nog eens teruggekomen en heb ik via de website van Geld.nl ook nog een inboedelverzekering afgesloten.

Ik heb het direct aan anderen vertelt

Het goede aan Geld.nl is absoluut het gemak waarmee je een vergelijking maakt. Ik heb het dan ook direct aan andere mensen vertelt, zodat ook zij op een makkelijke en snelle manier de verzekering vinden die ze nodig hebben.

Na Geld.nl ben ik ook niet meer naar een andere vergelijkingswebsite gegaan. Dat was niet nodig. Ik geef Geld.nl dan ook als rapportcijfer een dikke 9!

Geld lenen Vergelijk het grootste aanbond leningen op Geld.nl en bespaar tot 700 euro op de kosten van je lening. Autoverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op de autoverzekering.
Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro op je zorgverzekering. Spaarrente vergelijken Een hoger rendement op je spaargeld? Vergelijk spaarbanken en vind direct de hoogste rente.
Reisverzekering vergelijken Start hier direcht met reisverzekeringen vergelijken en bespaar tot 150 euro per jaar op je reisverzkering. Woonverzekering vergelijken Vergelijk eenvoudig online het grootste aanbod woonverzekering en betaal niet langer onnodig teveel voor je woonverzekering.
}
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten
;