"Goedkoop en ook nog erg behulpzaam"

Klantervaring, Lobat Amiri
Reviewer afbeelding

Snel een goedkope autoverzekering gevonden

Met een beetje hulp van mijn dochter en een medewerker van Geld.nl heb ik echt snel een nieuwe autoverzekering kunnen afsluiten. Wat ik vooral belangrijk vond was de prijs. Ik hoef geen dure autoverzekering. Nou, dat is gelukt hoor. Ik betaal nu geen cent te veel.

Aardige mensen bij Geld.nl

Omdat ik nog niet zo heel lang in Nederland woon en daardoor de Nederlandse taal nog een beetje lastig vind, was ik erg blij met de aardige mensen van Geld.nl. Aan de telefoon waren ze geduldig en heel behulpzaam. Dat geeft je dan automatisch veel vertrouwen.

Samen hebben we dan ook de beste en vooral goedkoopste autoverzekering voor mij gevonden. Als ik nog eens een autoverzekering nodig heb kom ik hier zeker weer terug.

Geld lenen Vergelijk het grootste aanbond leningen op Geld.nl en bespaar tot 700 euro op de kosten van je lening. Autoverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op de autoverzekering.
Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro op je zorgverzekering. Spaarrente vergelijken Een hoger rendement op je spaargeld? Vergelijk spaarbanken en vind direct de hoogste rente.
Reisverzekering vergelijken Start hier direcht met reisverzekeringen vergelijken en bespaar tot 150 euro per jaar op je reisverzkering. Woonverzekering vergelijken Vergelijk eenvoudig online het grootste aanbod woonverzekering en betaal niet langer onnodig teveel voor je woonverzekering.
}
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten
;