Contact
Klantervaring, Avril

"Vriendelijk, behulpzaam en scherp geprijsd"

Veel goedkoper dan andere vergelijkingssites

De eerste keer dat ik met Geld.nl in aanraking kwam is alweer vier jaar geleden. Ik had net de twintig jaar oude auto van mijn moeder overgenomen en was vooral opzoek naar de goedkoopste autoverzekering. Via Google belandde ik op de website van Geld.nl. De autoverzekering die ik daar vond was opvallend veel goedkoper dan bij andere vergelijkingssites. Vijf minuten later was mijn auto verzekerd en kon ik de weg op

Geld.nl is ook telefonisch goed bereikbaar

In de afgelopen vier jaar heb ik helaas een paar keer pech gehad met de auto, maar elke keer ben ik supervriendelijk en snel geholpen. Het fijne aan Geld.nl is vooral dat ze ook telefonisch goed bereikbaar zijn. Ideaal voor mensen zoals ik die liever een gesprek aangaan, in plaats van alles via internet te moeten doen.

Bij de dealer een autoverzekering afgesloten

Vorige maand heb ik afscheid genomen van mijn oude auto en een nieuwe gekocht. Omdat Geld.nl inmiddels in het adresboek van mijn telefoon staat, belde ik vanuit de dealer voor een autoverzekering. Ook nu weer had ik vijf minuten later een scherp geprijsde autoverzekering.

De afgelopen jaren heb ik serieus Geld.nl een aantal keren aanbevolen bij vrienden. In de eerste plaats omdat ze simpelweg goedkoop zijn. Maar ook omdat de service gewoon goed is en ik ze kan bellen. Andere vergelijkers zijn alleen maar online te benaderen en ik wil juist graag iemand spreken waarmee ik duidelijke afspraken kan maken. Dat kan dus bij Geld.nl. Ik heb ze dan ook beoordeeld bij Trustpilot met 5 sterren.