"Direct aanbevolen bij vrienden"

Klantervaring, Mevrouw de Wit
Reviewer afbeelding

Ik heb Geld.nl direct bij vrienden aanbevolen

Ik heb tijdens het Pinksterweekend mijn oude auto verkocht en een nieuwe gekocht. Hiervoor had ik natuurlijk ook een nieuwe autoverzekering nodig. Het bleek alleen dat ik op dat moment niet overal terecht kon. Gelukkig kwam ik via Google op Geld.nl. Via hun was het wél mogelijk om een autoverzekering af te sluiten en ook nog tegen een zeer scherpe prijs.

Het kikt misschien een beetje gek, maar ik heb Geld.nl direct bij vrienden aanbevolen. Zelf op de school waar ik luizenmoeder ben hebben ze het moeten aanhoren. Ik weet zo dan ook al van twee mensen die daarna ook nar de website van Geld.nl zijn gegaan om een vergelijking te maken.

Ik ben heel erg tevreden met Geld.nl

Naast het feit dat de website duidelijk is, ben ik ook zeer te spreken over de service van de medewerkers. Ik heb namelijk even contact met ze gehad en ze denken daar echt met je mee. Ze reageren meteen, hebben een goed inlevingsvermogen en gaven me goed advies. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben.

Geld lenen Vergelijk het grootste aanbond leningen op Geld.nl en bespaar tot 700 euro op de kosten van je lening. Autoverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op de autoverzekering.
Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro op je zorgverzekering. Spaarrente vergelijken Een hoger rendement op je spaargeld? Vergelijk spaarbanken en vind direct de hoogste rente.
Reisverzekering vergelijken Start hier direcht met reisverzekeringen vergelijken en bespaar tot 150 euro per jaar op je reisverzkering. Woonverzekering vergelijken Vergelijk eenvoudig online het grootste aanbod woonverzekering en betaal niet langer onnodig teveel voor je woonverzekering.
}
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten
;