"Ik kom er snel terug"

Klantervaring, mevrouw Koeleman
Reviewer afbeelding

Ik kom snel terug andere verzekeringen

Over Geld.nl kan ik eigenlijk vrij kort zijn. Duidelijk, makkelijk en goedkoop! Ik ben erg tevreden hoe het contact met hun is verlopen. Iemand gaf me de naam van deze website door en toen ik dus een nieuwe autoverzekering wilde afsluiten ben ik er eens gaan kijken. Natuurlijk ben ik daarna ook nog even verder gaan zoeken. Maar uiteindelijk kwam ik toch weer bij Geld.nl uit. Ik vond ze het meest duidelijk en overzichtelijk. En zoals ik al zei, ze waren ook nog het goedkoopste voor mij.

Goed bereikbaar en geen lange wachttijden

Daarna heb ik nog even telefonisch contact gehad met Geld.nl. Dat verliep ook goed. Ze zijn goed bereikbaar en er zijn geen lange wachttijden. De juffrouw stond me netjes te woord en ik kreeg een duidelijk antwoord. Ik wil Geld.nl dan ook zeker aanbevelen. Sterker nog, ik ga binnenkort op mezelf wonen en kom er dan zeker even terug voor een woonverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering.

Geld lenen Vergelijk het grootste aanbond leningen op Geld.nl en bespaar tot 700 euro op de kosten van je lening. Autoverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op de autoverzekering.
Zorgverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod zorgverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 300 euro op je zorgverzekering. Spaarrente vergelijken Een hoger rendement op je spaargeld? Vergelijk spaarbanken en vind direct de hoogste rente.
Reisverzekering vergelijken Start hier direcht met reisverzekeringen vergelijken en bespaar tot 150 euro per jaar op je reisverzkering. Woonverzekering vergelijken Vergelijk eenvoudig online het grootste aanbod woonverzekering en betaal niet langer onnodig teveel voor je woonverzekering.
}
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten
;