Contact

Waarmee kunnen we je helpen?

"Bekijk de top 5 meestgestelde vragen."
1. Wanneer krijg ik de Bol.com bon die bij mijn zorgverzekering hoort?

Inmiddels hebben we alle Bol.com bonnen die hoorden bij de in november en december afgesloten zorgverzekeringen uitgekeerd. Mocht je de Bol.com bon niet ontvangen hebben en hier wel recht op hebben? Stuur dan een mail naar service@geld.nl met daarin de volgende gegevens:

  1. E-mailadres waarmee de zorgverzekering is afgesloten
  2. Naam van de verzekeraar
  3. Polisnummer (en/of relatienummer) van de zorgverzekering
  4. Naam van de verzekeraar waar je in 2021 voor je zorg verzekerd was

Meer over deze actie en de voorwaarden lees je hier.

2. Wanneer krijg ik de Bol.com bon die bij mijn autoverzekering hoort?

Je krijgt de Bol.com zodra wij van de autoverzekeraar de bevestiging krijgen dat je aanvraag is geaccepteerd en je aan de voorwaarden van de actie voldoet. Dit is dus niet het moment dat jij van je verzekeraar hoort dat je geaccepteerd bent. De snelheid waarmee wij terugkoppeling krijgen, verschilt per verzekeraar. Bij sommige verzekeraars is dit al binnen een maand, terwijl het bij anderen tot wel drie maanden duurt. Meer over deze actie en de voorwaarden lees je hier.

3. Krijg ik twee keer een Bol.com bon als ik een zorgverzekering voor mij en mijn partner afsluit?

Je krijgt per aanvraag één Bol.com bon. Als je dus samen met je partner één zorgverzekering aanvraagt, krijg je één Bol.com bon. Vragen jij en je partner twee losse zorgverzekering aan, dan krijg je twee Bol.com bonnen cadeau. Het is sowieso verstandig om voor jezelf en je partner een aparte vergelijking te maken. De kans is namelijk groot dat jullie allebei andere zorgbehoeften hebben en dus voor ieder van jullie een andere zorgverzekering de goedkoopste is. Meer over deze actie en de voorwaarden lees je hier.

4. De premie in de vergelijking van Geld.nl wijkt af van de premie op de site van de verzekeraar, hoe kan dit?

In de meeste gevallen tonen wij dezelfde premies als de verzekeraar zelf hanteert. Het is wel belangrijk dat je op de site van de verzekeraar dezelfde verzekering en voorwaarden selecteert als je bij Geld.nl hebt gekozen. Als de geselecteerde verzekeringen niet automatisch op de website van de verzekeraar staan aangevinkt, kun je op Geld.nl zien welke verzekering(en) je hebt gekozen. Je ziet dit ook nog een keer op de pagina waar je de gegevens voor de Bol.com bon actie invult.

5. Is mijn ziekenhuis, fysiotherapeut of andere zorgverlener gecontracteerd?

Tijdens je zorgverzekering vergelijking op Geld.nl zie je bij elke zorgverzekering of je zorgverleners een contract hebben met de verzekeraar. Dit zie je door bij het resultaat op +Meer informatie te klikken en vervolgens voor de tab ‘Zorgaanbieders’ te kiezen. Je ziet dan of de zorgaanbieders bij jou in de buurt een contract hebben. Door vervolgens door te klikken naar het volledige overzicht of op de button Alle zorgverleners te klikken, kun je ook één specifieke zorgverlener opzoeken en bekijken of die een contract heeft met de zorgverlener.

"Of bekijk de meestgestelde vragen per onderwerp."
Je antwoord niet gevonden?

Snel antwoord op je vraag. Stuur een appje naar 06-38336770. Onze experts reageren maandag vanaf 9:00 uur op je vraag.

Helaas, je kunt ons niet mailen. Door de privacywet AVG is het zo dat we veel onderwerpen en gegevens niet mogen bespreken via e-mail.

;