Contact

Waarmee kunnen we je helpen?

"Bekijk de top 5 meestgestelde vragen."
1. Wanneer krijg ik de Bol.com bon die bij mijn autoverzekering hoort ?

Je krijgt de Bol.com zodra wij van de autoverzekeraar de bevestiging krijgen dat je aanvraag is geaccepteerd en je aan de voorwaarden van de actie voldoet. Dit is dus niet het moment dat jij van je verzekeraar hoort dat je geaccepteerd bent. De snelheid waarmee wij terugkoppeling krijgen, verschilt per verzekeraar. Bij sommige verzekeraars is dit al binnen een maand, terwijl het bij anderen tot wel drie maanden duurt. Meer over deze actie en de voorwaarden lees je hier.

2. Hoelang duurt de goedkeuring van mijn lening?

Als je via Geld.nl een offerte voor een lening aanvraagt, beoordelen we je aanvraag. Als alles in orde is, zetten we je aanvraag door naar de kredietverstrekker. Die controleert ook nog een keer je gegevens en stuurt je, als alles in orde is, een offerte. Ga je akkoord met die offerte? Dan onderteken je die en stuur je deze, samen met de gevraagde documenten, naar de kredietverstrekker. De kredietverstrekker controleert vervolgens de documenten en als deze akkoord gaat met je aanvraag, heb je binnen 1 werkdag het geld op je rekening.

Hoe snel het traject van offerte aanvraag tot geld op je rekening duurt, hangt natuurlijk ook af van hoe snel je de gevraagde documenten aanlevert en hoe druk het is bij de kredietverstrekker. Meer hierover lees je hier.

3. Kan ik geld lenen met een BKR-registratie?

Ga je een lening aanvragen? Dan kijkt de kredietverstrekker ook altijd naar je gegevens bij het BKR. Heb je hier een negatieve registratie, vanwege een betalingsachterstand? Dan kun je geen lening afsluiten. Meer daarover lees je hier.

4. De premie in de vergelijking van Geld.nl wijkt af van de premie op de site van de verzekeraar, hoe kan dit?

In de meeste gevallen tonen wij dezelfde premies als de verzekeraar zelf hanteert. Het is wel belangrijk dat je op de site van de verzekeraar dezelfde verzekering en voorwaarden selecteert als je bij Geld.nl hebt gekozen. Als de geselecteerde verzekeringen niet automatisch op de website van de verzekeraar staan aangevinkt, kun je op Geld.nl zien welke verzekering(en) je hebt gekozen. Je ziet dit ook nog een keer op de pagina waar je de gegevens voor de Bol.com bon actie invult.

5. Hoeveel schadevrije jaren heb ik?

Hoeveel schadevrije jaren je hebt, vind je het op het meeste recente polisblad van je huidige autoverzekering. Meer hierover en andere manieren om je schadevrije jaren te achterhalen vind je in dit artikel.

"Of bekijk de meestgestelde vragen per onderwerp."
Je antwoord niet gevonden?

Snel antwoord op je vraag. Stuur een appje naar 06-38336770. Onze experts reageren maandag vanaf 9:00 uur op je vraag.

Helaas, je kunt ons niet mailen. Door de privacywet AVG is het zo dat we veel onderwerpen en gegevens niet mogen bespreken via e-mail.

;