Contact

Waarmee kunnen we je helpen?

"Bekijk de top 5 meestgestelde vragen."
1. Wanneer krijg ik de bol. cadeaukaart die bij mijn zorgverzekering hoort?

Je krijgt de bol. cadeaukaart zodra wij van de zorgverzekeraar een bevestiging hebben gekregen dat je aanvraag is geaccepteerd en je aan de voorwaarden van de actie voldoet. De terugkoppeling van de zorgverzekeraars duurt meestal enkele maanden. De verwachting is dat je eind mei 2024 de bol. cadeaukaart per e-mail ontvangt. Houd hiervoor ook je spambox in de gaten. Meer over deze actie en de voorwaarden lees je hier.

2. Wanneer krijg ik de bol. cadeaukaart die bij mijn autoverzekering hoort?

Zodra wij van de autoverzekeraar de bevestiging ontvangen dat je de aanvraag is geaccepteerd en je aan de voorwaarden van de actie voldoet, sturen wij de bol. cadeaukaart per e-mail naar je toe. Dit is dus niet het moment dat jij van je verzekeraar hoort dat je geaccepteerd bent. De snelheid waarmee wij terugkoppeling krijgen, verschilt per verzekeraar. Bij sommige verzekeraars is dit al binnen een maand, terwijl het bij anderen tot wel drie maanden kan duren. Je ontvangt de bol. cadeaukaart dus meestal binnen één tot drie maanden. Meer over deze actie en de voorwaarden lees je hier.

3. Hoelang duurt de goedkeuring van mijn lening?

Als je via Geld.nl een offerte voor een lening aanvraagt, beoordelen we je aanvraag. Als alles in orde is, zetten we je aanvraag door naar de kredietverstrekker. Die controleert ook nog een keer je gegevens en stuurt je, als alles in orde is, een offerte. Ga je akkoord met die offerte? Dan onderteken je die en stuur je deze, samen met de gevraagde documenten, naar de kredietverstrekker. De kredietverstrekker controleert vervolgens de documenten en als deze akkoord gaat met je aanvraag, heb je binnen 1 werkdag het geld op je rekening.

Hoe snel het traject van offerte aanvraag tot geld op je rekening duurt, hangt natuurlijk ook af van hoe snel je de gevraagde documenten aanlevert en hoe druk het is bij de kredietverstrekker. Meer hierover lees je hier.

4. De premie in de vergelijking van Geld.nl wijkt af van de premie op de site van de verzekeraar, hoe kan dit?

In de meeste gevallen tonen wij dezelfde premies als de verzekeraar zelf hanteert. Het is wel belangrijk dat je op de site van de verzekeraar dezelfde verzekering en voorwaarden selecteert als je bij Geld.nl hebt gekozen. Als de geselecteerde verzekeringen niet automatisch op de website van de verzekeraar staan aangevinkt, kun je in je vergelijking op Geld.nl zien welke verzekering(en) je hebt gekozen. Je ziet dit ook nog een keer op de pagina waar je de gegevens voor de bol. cadeaukaart actie invult.

5. Hoeveel schadevrije jaren heb ik?

Hoeveel schadevrije jaren je hebt, vind je het op het meeste recente polisblad van je huidige autoverzekering. Meer hierover en andere manieren om je schadevrije jaren te achterhalen vind je in dit artikel ‘Schadevrije jaren opvragen'. 

"Of bekijk de meestgestelde vragen per onderwerp."
Je antwoord niet gevonden?

Heb je je antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met de Geld.nl klantenservice.

Bij Geld.nl geloven we in digitale dienstverlening. Je hangt niet eindeloos in de wacht aan de telefoon. Stuur gewoon een appje naar 06-38336770 en je krijgt snel antwoord op je vraag. Onze experts reageren morgen vanaf 9:00 uur op je vraag.

Helaas, je kunt ons niet mailen. Door de privacywet AVG is het zo dat we veel onderwerpen en gegevens niet mogen bespreken via e-mail.

;