Contact

Waarmee kunnen we je helpen?

"Bekijk de top 5 meestgestelde vragen."
1. Wanneer krijg ik de Bol.com bon die bij mijn zorgverzekering hoort?

Je krijgt de Bol.com zodra wij van de zorgverzekeraar een bevestiging hebben gekregen dat je aanvraag is geaccepteerd en je aan de voorwaarden van de actie voldoet. De terugkoppeling van de zorgverzekeraars duurt meestal enkele maanden. De verwacht is dat je eind maart 2023 de Bol.com bon per e-mail ontvangt. Houd hiervoor ook je spambox in de gaten. Meer over deze actie en de voorwaarden lees je hier.

2. Wanneer krijg ik de Bol.com bon die bij mijn autoverzekering hoort?

Zodra wij van de autoverzekeraar de bevestiging ontvangen dat je de aanvraag is geaccepteerd en je aan de voorwaarden van de actie voldoet, sturen wij de Bol.com bon per e-mail naar je toe. Dit is dus niet het moment dat jij van je verzekeraar hoort dat je geaccepteerd bent. De snelheid waarmee wij terugkoppeling krijgen, verschilt per verzekeraar. Bij sommige verzekeraars is dit al binnen een maand, terwijl het bij anderen tot wel drie maanden kan duren. Meer over deze actie en de voorwaarden lees je hier.

3. Krijg ik twee keer een Bol.com bon als ik een zorgverzekering voor mij en mijn partner afsluit?

Je krijgt per zorgverzekering aanvraag één Bol.com bon. Dus als je samen met je partner één aanvraag doet, krijg je één Bol.com bon. Doe je voor jezelf en voor je partner een losse aanvraag, dan krijg je twee keer een Bol.com bon. Het is sowieso verstandig om voor jezelf en je partner een aparte vergelijking te maken. De kans is namelijk groot dat jullie allebei andere zorgbehoeften hebben en dus voor ieder van jullie een andere zorgverzekering de goedkoopste is.

Meer over deze actie en de voorwaarden lees je hier.

4. De premie in de vergelijking van Geld.nl wijkt af van de premie op de site van de verzekeraar, hoe kan dit?

In de meeste gevallen tonen wij dezelfde premies als de verzekeraar zelf hanteert. Het is wel belangrijk dat je op de site van de verzekeraar dezelfde verzekering en voorwaarden selecteert als je bij Geld.nl hebt gekozen. Als de geselecteerde verzekeringen niet automatisch op de website van de verzekeraar staan aangevinkt, kun je in je vergelijking op Geld.nl zien welke verzekering(en) je hebt gekozen. Je ziet dit ook nog een keer op de pagina waar je de gegevens voor de Bol.com bon actie invult.

5. Is mijn ziekenhuis, fysiotherapeut of andere zorgverlener gecontracteerd?

Tijdens je zorgverzekering vergelijking op Geld.nl kun je bij elke zorgverzekering zien of je zorgverleners een contract hebben. Dit zie je door bij het resultaat op +Meer informatie te klikken en vervolgens voor de tab ‘Zorgaanbieders’ te kiezen. Je ziet dan of de zorgaanbieders bij jou in de buurt een contract hebben met de verzekeraar. Door vervolgens door te klikken naar het volledige overzicht of op de button “Alle zorgverleners” te klikken, kun je ook één specifieke zorgverlener opzoeken en bekijken of die een contract heeft met de zorgverlener.

"Of bekijk de meestgestelde vragen per onderwerp."
Je antwoord niet gevonden?

Heb je je antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met de Geld.nl klantenservice.

Bij Geld.nl geloven we in digitale dienstverlening. Je hangt niet eindeloos in de wacht aan de telefoon. Stuur gewoon een appje naar 06-38336770 en je krijgt snel antwoord op je vraag. Onze experts reageren maandag vanaf 9:00 uur op je vraag.

Helaas, je kunt ons niet mailen. Door de privacywet AVG is het zo dat we veel onderwerpen en gegevens niet mogen bespreken via e-mail.

;