Geld.nl
Hulp nodig? Bel 040 - 751 39 68

All risk autoverzekering

Vergelijk het grootste aanbod, vind de top 10 goede én goedkope all risk autoverzekeringen en bespaar tot €600 per jaar.

Start vergelijken, check de beste deals

Website van het jaar 2017 Website van het jaar 2018
Start vergelijken, check de beste deals!
NL
Kenteken onbekend
Start vergelijken
9,0  
"Zojuist €600,- per jaar bespaard door over te stappen" Lia Dekkers
Zojuist overgestapt:
 • 08:01
 • 07:58
 • 07:56
 • 07:54
 • 07:52

All risk autoverzekering? Bespaar tot wel €600!

Een all risk autoverzekering zorgt ervoor dat vrijwel alle financiële gevolgen van schade gedekt zijn. De kosten van een allrisk verzekering zijn daarom ook hoger dan bij alleen WA. Maar daar krijg je dan natuurlijk een uitgebreide dekking en dus meer zekerheid voor terug. Bovendien is het mogelijk hierop te besparen; tot wel 600 euro per jaar om precies te zijn. Hoe bespaar je dan? Door all risk verzekeringen te vergelijken en over te stappen.

Daarom all risk autoverzekering vergelijken

50 verschillende autoverzekeraars doorspitten is echter een behoorlijke klus. Het is dan ook niet gek dat een groot deel van de consumenten te veel betaalt voor zijn all risk verzekering. Je zoekt je het apezuur om de perfecte combinatie tussen dekking en premie te vinden. Goed nieuws! Wij hebben deze klus voor je uit handen genomen. In vijf minuten vind je de best passende all risk verzekering tegen de laagste premie.

Vind de goedkoopste all risk autoverzekering

All risk autoverzekeringen vergelijken is makkelijk. Je vergelijkt in vier stappen all risk autoverzekeringen op premie en voorwaarden:

 1. Vul in welke auto je wilt verzekeren
 2. Laat ons weten wie je bent
 3. Kies de all risk dekking
 4. Vergelijk autoverzekeringen

All risk autoverzekering – Top 10 laagste premies

Wij hebben de top tien laagste premies voor de all risk autoverzekering voor je in kaart gebracht.

Verzekeraar Premie/maand
ANWB Regulier € 23,37
Univé € 23,40
OHRA Autoverzekering €23,86
Inshared € 24,20
ANWB Reguliere Autoverzekering met 3 jaar aanschafwaarderegeling € 24,39
OHRA Autoverzekering Aanvullend Pakket € 24,54
Bruns ten Brink Personenauto € 26,38
a.s.r. VVP €26,38
Ditzo € 26,90
ABN AMRO € 27,78
Start vergelijken

*Deze premies zijn berekend voor een Toyota Aygo uit 2010 met een 32-jarige bestuurder uit Dokkum die 10 schadevrije jaren heeft en 12.000 kilometer per jaar rijdt. De berekening is medio juni 2018 gemaakt.

Om te laten zien hoeveel je kunt besparen hebben we ook de duurste premie berekend. De hoogste premie voor de all risk verzekering is 59,01 euro per maand. In dit geval bespaar je dus 427,68 euro per jaar door de goedkoopste te kiezen!

Waarom all risk autoverzekering vergelijken op Geld.nl?

We helpen je graag besparen op je all risk autoverzekering. Dankzij de voordelen van Geld.nl weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Grootste aanbod all risk autoverzekeringen vergelijken

50 verschillende autoverzekeraars loop je natuurlijk niet één voor één na. Daarom doen wij dat voor je. Wij verzamelen het grootste aanbod en zetten deze overzichtelijk voor je op een rij. Het overzicht houdt rekening met je situatie en wensen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is vergelijken. Heb je de all risk autoverzekering van je keuze gevonden, dan sluit je die direct af.

Vergelijk het grootste aanbod all risk autoverzekeringen

Vergelijk grootste aanbod all risk autoverzekeringen

Onafhankelijk en actueel all risk autoverzekering vergelijken

Wij zijn een van de weinige vergelijkingssites met het Keurmerk Objectief Vergelijken. De data die je vergelijkt op onze website krijgen wij van leveranciers Rolls en Voogd & Voogd, zodat je toegang hebt tot de meest actuele en onafhankelijke informatie. We werken samen met verzekeraars zodat je makkelijker de all risk autoverzekering van je keuze afsluit. Via ons afsluiten kost je echter niks extra’s.

Laagste prijsgarantie op je all risk autoverzekering

Sluit je de nieuwe all risk verzekering via Geld.nl af, dan weet je zeker dat je de laagste premie hebt. Wij betalen je namelijk het verschil plus vijf procent van de premie terug als je binnen één week na het afsluiten ergens anders dezelfde all risk verzekering goedkoper vindt. Je betaalt daarom nooit meer dan bij de verzekeraar of bij een andere vergelijkingssite. Bovendien bieden we op sommige all risk verzekeringen tot wel vijf procent korting!

14 dagen bedenktijd op je all risk autoverzekering

Je wilt natuurlijk niet een jaar vastzitten aan een all risk autoverzekering waar je niet tevreden over bent. Om dit te voorkomen heb je veertien dagen bedenktijd. Bedenk je jezelf binnen twee weken, dan zeg je de autoverzekering all risk kosteloos op.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons hebben bespaard op hun all risk autoverzekering geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de deskundigheid van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met de all risk autoverzekering vergelijking? Onze vakkundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2018

Geld.nl is genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing 2018 in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

Goedkoopste all risk autoverzekering gevonden? Pak die besparing!

Zo zie je maar dat je autoverzekering vergelijken makkelijk is. Ze zeggen dat hard werken loont, maar in dit geval loont minder hard werken net zo goed. Tijd voor de laatste stap: je nieuwe all risk autoverzekering afsluiten en die besparing waar te maken.

Je all risk autoverzekering afsluiten gaat via onze site of via de site van de verzekeraar. Dit hangt af van de afspraken die we hebben met de verzekeraar van je keuze. Als je de all risk verzekering via ons afsluit, dan worden wij je tussenpersoon en geef je wijzigingen en schade direct aan ons door. Wanneer we je doorsturen loopt al het verdere contact met de betreffende verzekeraar na het afsluiten.

Hoe all risk autoverzekering aanvragen?

Zo vraag je binnen vijf minuten de all risk verzekering van je keuze aan:

 1. Kies je gewenste all risk verzekering
 2. Vul je persoonlijke gegevens in
 3. Vul je autogegevens in
 4. Beantwoord de slotverklaring naar waarheid
 5. Gefeliciteerd, je hoort nu officieel tot de club van Geld.nl bespaarders!

Vergeet niet je oude autoverzekering op te zeggen zodra je all risk verzekering is geaccepteerd.

Acceptatie all risk autoverzekering

Na je aanvraag voor de all risk verzekering ontvang je direct bevestiging of je voorlopige dekking hebt of niet. In de meeste gevallen mag je direct rijden. Binnen één tot enkele dagen hoor je of je autoverzekering all risk definitief is geaccepteerd. Nadat je bent geaccepteerd, zeg je de oude polis op. Dit mogen wij helaas niet voor je doen, maar we helpen je graag met onze voorbeeldbrief. Veel plezier met je besparing!

All risk autoverzekering: handig om te weten

Om de perfecte combinatie tussen premie en dekking voor je all risk autoverzekering te vinden, geven we je graag informatie en tips mee:

1. Wat is een all risk autoverzekering?

De all risk autoverzekering, oftewel de WA volledig casco verzekering, biedt de meest uitgebreide dekking. Het vergoedt naast schade aan anderen ook schade aan je eigen auto, ook als je deze zelf veroorzaakt. Behalve als je iemand met opzet aanrijdt of rijdt onder invloed. Dan krijg je natuurlijk geen vergoeding.

De voorwaarden verschillen flink per verzekeraar. Denk hierbij aan de maximale vergoeding bij diefstal of het eigen risico bij ruitschades. Kijk bij het autoverzekering all risk vergelijken dus niet alleen naar de premie, maar ook zeker naar de voorwaarden.

Wil je een andere dekking? Kijk dan eens naar de WA autoverzekering of de beperkt casco autoverzekering.

WA autoverzekering WA+ beperkt casco All risk autoverzekering
Schade aan anderen
Diefstal / inbraak
Brand / storm
Ruitschade
Aanrijding / vandalisme

2. Past een all risk verzekering bij mijn auto?

We raden de all risk autoverzekering aan voor auto’s jonger dan vijf jaar. De waarde van de auto is nog hoog, dus loont het om deze uitgebreid te verzekeren zodat je genoeg vergoed krijgt bij total loss of diefstal om een nieuwe auto te kopen. Let daarom op de nieuwwaarderegeling en de aanschafwaarderegeling.

De nieuwwaarderegeling bij een all risk verzekering duurt één tot en met drie jaar. Dit verschilt per verzekeraar. Bij total loss of diefstal in deze periode krijg je het bedrag vergoed ter hoogte van wat je auto nieuw kostte. Als je niet de eerste eigenaar van de auto bent, is de aanschafwaarderegeling belangrijk. Je krijgt hiermee het bedrag vergoed dat je hebt betaald voor de auto.

Heb je een autolening? Ook dan raden we aan je auto all risk te verzekeren. Laten we het niet hopen, maar mocht je auto total loss zijn, dan is de vergoeding in ieder geval hoog genoeg om de lening af te betalen. Anders zit je aan de lening vast, terwijl je de auto niet meer hebt.

Leeftijd auto Dekking
> 10 jaar WA verzekering
6 - 10 jaar WA beperkt casco verzekering
0 - 5 jaar All risk autoverzekering

Persoonlijke keuze
Natuurlijk houden we in de vergelijking rekening met persoonlijke voorkeuren. Heb je liever een andere dekking, dan pas je deze zelf aan zodat we je alleen autoverzekeringen met de gewenste dekking tonen.

3. Aanvullende autoverzekeringen

Hoewel de all risk verzekering de meest uitgebreide dekking heeft, zijn er nog aanvullende verzekeringen om jou en je auto mee te beschermen tegen situaties die buiten de dekking vallen. Je selecteert deze aanvullende verzekeringen gemakkelijk tijdens het vergelijken. Je ziet dan de premies van alle all risk verzekeringen met de gewenste aanvullende verzekering.

Schade inzittendenverzekering
Met een schade inzittendenverzekering wordt alle zaak- en letselschade direct vergoed, ongeacht de schuldvraag. Je hoeft niet te wachten totdat de verzekeraar heeft beoordeeld of je iets vergoed krijgt en hoeveel. Onder zaakschade valt ook schade aan spullen die je in je auto vervoerde tijdens het ongeluk.

Verkeersrechtsbijstandverzekering
Met een verkeersrechtsbijstandverzekering krijg je juridisch advies en ondersteuning bij schades en conflicten in het verkeer. De schade wordt voor je verhaald bij de tegenpartij. Je hebt deze verzekering niet nodig als je al een rechtsbijstandverzekering hebt met dekking voor het verkeer.

Pechhulp
Een autoverzekering met pechhulp vergoedt het ter plekken repareren van je auto bij pech en het vervoeren van je auto naar de garage. Vervangend vervoer is ook vaak inbegrepen.

4. Eigen risico all risk autoverzekering

Bij een autoverzekering all risk geldt meestal een eigen risico wanneer je schade claimt, behalve als deze schade is veroorzaakt bij anderen. In dat geval betaal je geen eigen risico.

Het levert je korting op het eigen risico wanneer je schades laat herstellen door een aangesloten herstelbedrijf. Er zitten daarnaast extra voordelen aan vast, zoals garantie op de reparatie en een vervangende auto tijdens de reparatie. Aangesloten herstelbedrijven vind je op je groene kaart.

Eigen risico verhogen of verlagen
Verhoog je het eigen risico, dan betaal je minder premie. Rijd je echter schade, dan betaal je zelf meer aan reparatiekosten. Een andere mogelijkheid is het eigen risico verlagen. De premie wordt dan iets hoger, maar je betaalt minder reparatiekosten wanneer je schade rijdt.

Eigen risico verhogen of verlagen
In onze vergelijking geef je zelf aan of je een all risk verzekering wilt met standaard, verlaagd of verhoogd eigen risico. Je ziet dan direct of en hoeveel je bespaart op de premie. Niet alle verzekeraars bieden echter deze mogelijkheid.

Dit vinden onze klanten van ons! 9,0 "Een goedkope autoverzekering gevonden die makkelijk geregeld was!" Tevreden klanten!
Besparen maakt echt alles leuker.
Bekijk alle 2731 reviews
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke