Contact

All risk autoverzekering

Vergelijk & bespaar € 282 per jaar.
Website van het jaar 2021
Start autoverzekeringen vergelijken Start vergelijken en vind de beste autoverzekering
Postcode
Geboortedatum DD-MM-JJJJ

"Overstappen en zodoende besparen is echt heel eenvoudig."

Eef van Opdorp
Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Grootste aanbod leningen Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
autoverzekering vergelijker.

Grootste aanbod leningen 100% onafhankelijk

Geld.nl is geen onderdeel van
verzekeraar of andere partij.

Grootste aanbod leningen Laagste prijsgarantie

Ergens anders goedkoper? Wij
betalen het verschil plus 5%.

De meest volledige autoverzekering vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meeste complete autoverzekering vergelijking van Nederland met ruim 30 autoverzekeraars. Vind de beste autoverzekering met de laagste premie en bespaar gemiddeld € 282 per jaar!

Dit vinden klanten van ons

10   "Ging allemaal vrij makkelijk."
Mariska 07 augustus 2022
10   "Makkelijk en overzichtelijke site"
Marianne Meinema 06 augustus 2022
10   "Verzekering snel afgesloten met een cadeau kaart van Bol.com erbij."
Milana 05 augustus 2022
Persoonlijke hulp van experts
Autoverzekering adviseurs

Onze gecertificeerde autoverzekering adviseurs helpen je graag bij het kiezen en aanvragen van de beste autoverzekering. Heb je vragen? Kijk hier voor een antwoord op de meestgestelde vragen of stuur een appje naar 06-38336770.

Geld.nl: dé autoverzekering specialist

Geld.nl is al ruim 10 jaar dé autoverzekering vergelijkingssite van Nederland. Dankzij onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jij zorgeloos de beste autoverzekering kunt kiezen en afsluiten. De informatie op deze pagina is geschreven door Amanda Bulthuis, productspecialist op het gebied van autoverzekeringen. De informatie is gereviewed door Eef van Opdorp, budgetcoach en bekend van RTL4 en SBS6. De informatie is voor het laatst geüpdatet op donderdag 18 augustus 2022.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wat vergoedt een all risk autoverzekering?

Ga je een autoverzekering afsluiten, dan is de all risk autoverzekering de meest uitgebreide dekking die je kunt kiezen. De all risk autoverzekering vergoedt schade die je toebrengt aan anderen én daarnaast bijna alle schades aan je auto. De all risk autoverzekering vergoedt:

 • Schade aan anderen
 • Schade door diefstal / inbraak
 • Ruitschade
 • Schade door brand of storm
 • Schade door vandalisme
 • Schade aan je eigen auto door je eigen schuld, bijvoorbeeld bij een aanrijding, slippen of te water raken
Wat vergoedt een all risk verzekering niet?

Een all risk autoverzekering vergoedt dus alle schades, lijkt het. Toch zijn er schades die je zelfs met een all risk verzekering niet vergoed krijgt. Namelijk:

 • Je veroorzaakt met opzet schade
 • Je rijdt onder invloed van alcohol of drugs
 • Je laat iemand in je auto rijden die geen rijbewijs heeft of onder invloed is van alcohol of drugs.
 • Je neemt deel aan een race of rijdt op een circuit
 • Je verricht commerciële activiteiten met de auto, zoals tegen betaling verhuren, rijles geven of een taxidienst. Hiervoor moet je een zakelijke autoverzekering afsluiten
Wat kost een all risk autoverzekering?

Omdat een all risk autoverzekering zo’n uitgebreide dekking heeft, betaal je hiervoor meer premie dan voor een WA autoverzekering of een WA + beperkt casco autoverzekering. Hoeveel premie je precies betaalt voor je all risk autoverzekering, hangt af van:

 • De auto die je verzekerd
 • Je woonplaats
 • Je leeftijd
 • Hoeveel schadevrije jaren je hebt
 • Hoeveel kilometer je per jaar rijdt

Daarom vul je tijdens het all risk autoverzekering vergelijken op Geld.nl deze gegevens in. Vervolgens tonen wij je de premies voor de all risk autoverzekeringen die voor jou beschikbaar zijn. Zo zie je direct wat een all risk autoverzekering kost voor jouw auto en situatie.

Wanneer mijn auto all risk verzekeren?

Of je auto all risk verzekeren voor jou verstandig is, hangt vooral af van de leeftijd en de waarde van je auto. Is je auto jonger dan 6 jaar of nog veel geld waard? Dan raden wij je aan je auto all risk te verzekeren. Als je auto ouder is of niet meer zoveel waard, dan betaal je voor een all risk dekking te veel premie voor wat je nog vergoed krijgt bij een schade aan je auto. Lees hier meer over in het artikel All risk verzekeren of niet.

Let op! Heb je een autolening afgesloten? Sluit dan altijd een all risk autoverzekering af. Zo zorg je dat je bij diefstal of total loss nog genoeg geld vergoed krijgt om je lening af te betalen. Verzeker je de auto niet all risk, dan zit je nog met een lening voor een auto waar je niet meer in kunt rijden.

Waarom all risk autoverzekering vergelijken via Geld.nl?

Geld.nl is dé autoverzekering vergelijkingssite van Nederland. Je vergelijkt op Geld.nl het meest complete aanbod autoverzekeringen. Dat betekent dat je in je vergelijking ook all risk autoverzekeringen ziet die je bij andere vergelijkingssites niet ziet. Zo weet je zeker dat de beste en voordeligste all risk verzekering voor jouw auto ertussen staat.

Verder is Geld.nl 100% onafhankelijk. We zijn geen onderdeel van een verzekeraar of andere partij. Geen enkele partij heeft dus invloed op onze vergelijkingen.

Bovendien bieden we je bij je all risk autoverzekering via Geld.nl de volgende voordelen:

 • Laagste prijsgarantie
 • Tot 15% korting op de premie van je all risk autoverzekering
 • Gratis een Bol.com ter waarde van € 30 bij de meeste all risk autoverzekeringen via Geld.nl

Tijdens het autoverzekering berekenen op Geld.nl zie je direct bij welke verzekeringen je korting en/of een cadeau krijgt.

Video met tips en uitleg voor de beste autoverzekering

In onderstaande video's geeft budgetcoach Eef van Opdorp, bekend van het RTL4 en SBS6, je handige tips.

Passende autoverzekering
Welke autoverzekering past bij mij? - Tips dekking autoverzekering kiezen Eef van Opdorp - 14 december 2021
Besparen autoverzekering
Besparen op autoverzekering | Handige tips Eef van Opdorp - 11 augustus 2021

Geld.nl was recent te zien bij

Bekijk alle media-optredens

All risk autoverzekering

Rijd je in een nieuwe auto of eentje die veel waard is? Dan wil je die zo goed mogelijk verzekeren. De all risk autoverzekering is dan dé autoverzekering voor jou. Deze biedt de uitgebreidste dekking. Met een all risk autoverzekering ben je verzekerd voor vrijwel alle schades aan je eigen auto én die je toebrengt bij anderen. Daarnaast krijg je bij total loss of diefstal meestal het bedrag vergoed waarvoor je de auto hebt gekocht. Een geruststellende gedachte!

Autoverzekeringen vergelijken

All risk autoverzekering vergelijken

Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor je all risk autoverzekering. Uit onderzoek blijkt dat de premies voor all risk autoverzekeringen ver uit elkaar liggen. Het verschil is gemiddeld 282 euro per jaar en loopt soms zelfs op tot ruim 600 euro per jaar×Uit onderzoek van Geld.nl blijkt dat consumenten in 2021 gemiddeld 282 euro per jaar konden besparen op hun autoverzekering.. Geld.nl helpt je een goedkope autoverzekering met all risk dekking te vinden. Je vult enkele gegevens in en wij vergelijken voor jou de all risk verzekering van meer dan 50 autoverzekeraars. Zo weet je zeker dat de beste én goedkoopste all risk autoverzekering voor jou ertussen staat.

Autoverzekering vergelijken

Goedkoopste all risk autoverzekering

Om je een indicatie te geven hoeveel een autoverzekering kost, geven we je hier de actuele premies voor een voorbeeld scenario. Wil je weten welke verzekeraar de laagste premie voor jouw auto biedt? Maak dan direct een vergelijking!

Top 10 goedkoopste autoverzekeringen
Top 10 All risk autoverzekeringen
VerzekeraarDekkingPremie / maand
UnivéAll risk€ 22,74
Centraal BeheerAll risk€ 23,35
Allianz DirectAll risk€ 23,73
ZEKUR.nlAll risk€ 24,05
Nationale-NederlandenAll risk€ 24,22
FBTOAll risk€ 24,35
ANWBAll risk€ 25,20
OHRAAll risk€ 26,09
AonAll risk€ 27,02
InsharedAll risk€ 27,39

De premies zijn berekend op basis van een fictief persoon van 33 jaar oud, wonende in Dokkum met een 2 jaar oude Toyota Aygo, 10 schadevrije jaren en een kilometrage van 12.000. Peildatum: 1 augustus 2022.

Start vergelijken

4 Tips all risk autoverzekering

Met de all risk dekking verzeker je je auto het meest uitgebreid. Hierbij is het goed om naast de premie ook te kijken naar de voorwaarden van de all risk verzekering. Lees hier onze tips en je weet precies waar je op moet letten als je een all risk autoverzekering gaat afsluiten.

Tips beste autoverzekering
Auto online verzekeren

1. Wat vergoedt een all risk autoverzekering?

Een all risk verzekering vergoedt, naast de schades die je toebrengt bij anderen, vrijwel alle schades aan je eigen auto.

Autoverzekering aanvragen

2. Wanneer all risk verzekering voor je auto?

Als je auto vrij nieuw (jonger dan 5 jaar oud) is of nog veel waard is, dan is een all risk autoverzekering afsluiten de beste keuze.

Auto verzekeren

3. Autoverzekering all risk vergelijken

De premie die je betaalt voor je all risk verzekering is heel belangrijk, maar kijk niet alleen naar de prijs!

Kosten autoverzekering

4. Goedkoopste all risk autoverzekering

Heb je de beste én goedkoopste all risk autoverzekering gevonden?

Meer informatie over all risk autoverzekering

Geld.nl en wetgeving

Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910.

Heb je een klacht over de inhoud van de productovereenkomst? Dan dien je die in bij de betreffende aanbieder. Als je klacht door de aanbieder niet naar tevredenheid wordt opgelost, stuur je de klacht naar het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Als je een klacht hebt over de dienstverlening van Geld.nl, neem je contact op met ons. We behandelen elke klacht volgens onze klachtenprocedure. Geld.nl is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480

We waarborgen je privacy. Meer informatie vind je in ons privacyreglement.

Onderzoeken Geld.nl

Met ruim vijftien jaar ervaring, miljoenen websitebezoeken en autoverzekering vergelijkingen en tienduizenden afgesloten autoverzekeringen, is Geld.nl dé expert op het gebied van autoverzekeringen vergelijken. Bovendien heeft Geld.nl veel inzicht in de keuzes die consumenten maken. Deze inzichten delen wij regelmatig met de pers. Bekijk hieronder voorbeelden van recent onderzoek op het gebied van autoverzekeringen:

Op zoek naar een compleet overzicht van onze onderzoeken en publicaties? Hier vind je een overzicht van al onze persberichten en nieuwsberichten.

Meer over autoverzekeringen

 • Autoverzekeringen vergelijken Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen op Geld.nl en bespaar gemiddeld 282 euro per jaar op je autoverzekering.
 • Autoverzekering afsluiten Sluit direct online de autoverzekering af met de laagste premie en beste voorwaarden voor jouw auto!
 • Autoverzekering berekenen Bereken hier direct online de premie voor jouw autoverzekering van het grootste aanbod verzekeraars.
 • WA Autoverzekering Iedereen met een auto moet verplicht een WA verzekering afsluiten. Vind hier direct de voordeligste WA verzekering.
tc