Geld.nl Vergelijk & bespaar

Hulp nodig?

040 - 751 39 68

Goedkoopste all risk autoverzekering

Vergelijk en vind die goede autoverzekering!
 • Vergelijk 125 autoverzekeringen
 •  Laagste prijsgarantie
  Wij bieden de laagste prijsgarantie voor autoverzekeringen. Wij regelen de hoogste kortingen omdat wij scherp onderhandelen met verzekeraars en de kosten voor de vergelijking zo laag mogelijk houden.

  Wat houdt deze laagste prijsgarantie in?
  Vind je binnen een week ergens dezelfde autoverzekering goedkoper, dan betalen wij een jaar lang het verschil aan je terug. En dat is niet het enige. Boven op dat bedrag krijg je van ons ook nog een extra vergoeding van 5%.

  Zo ben je dus altijd verzekerd van het beste tarief voor je autoverzekering.
  Laagste prijsgarantie
   via Geld.nl
 • Binnen 2 minuten verzekerd de weg op
Bespaar tot €300,- per jaar
Slim besparen? Dat is kiezen voor een passende autoverzekering tegen de scherpste prijs.
Ik help je graag!
Waarom Geld.nl?
 • Laagste Prijsgarantie
  Laagste Prijsgarantie
  Wij garanderen de laagste prijs voor je autoverzekering. Door scherp te onderhandelen en door de kosten voor de vergelijking laag te houden, regelen we de hoogste kortingen voor je autoverzekering.

  Wat houdt deze laagste prijsgarantie in?
  Vind je binnen een week ergens dezelfde autoverzekering goedkoper, dan betalen wij een jaar lang het verschil aan je terug. En dat is niet het enige. Boven op dat bedrag krijg je van ons ook nog een extra vergoeding van 5%.
  Zo ben je dus altijd verzekerd van het beste tarief voor je autoverzekering.
  Betaal nooit teveel
 • Betrouwbaar
  Betrouwbaar
  We hebben een vergunning van de financiële toezichthouder (AFM) en we werken conform de voorwaarden van Kifid en de Autoriteit Persoonsgegevens.

  Ook garanderen wij dat de afspraken die wij met verzekeraars maken de resultaten in de vergelijking niet beïnvloeden.
  Kwaliteit en veiligheid staan voorop
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
  Ben je niet tevreden over je autoverzekering? Je hebt dan de mogelijkheid om binnen 14 dagen de autoverzekering kosteloos te annuleren. Je krijgt dan de betaalde premie terug.
  Niet goed, geld terug
 • Eenvoudig overstappen
  Eenvoudig overstappen
  Op Geld.nl vergelijk je 24 uur per dag, 7 dagen in de week je autoverzekering. Deze kun je direct online afsluiten. Wij regelen alles voor je met de verzekeraar.
  In de meeste gevallen kun je binnen 5 minuten verzekerd de weg op!

  Hoe werkt het?
  Je ontvangt meteen na je aanvraag een e-mail met de bevestiging. In de meeste gevallen krijg je dan direct voorlopige dekking en kun je dus verzekerd de weg op. Binnen een werkdag stuurt de verzekeraar je een bevestiging van de acceptatie. Snel en eenvoudig geregeld dus!
  Wij regelen het voor jou
Klanten over Geld.nl

"Zeer tevreden"
8,5
(1826 reviews)

 • "Geen gedoe" Dinsdag 21 februari , DH Hofmeijer Mijn auto verzekerd. Aanvragen kost weinig tijd en na paar uur de polis in de mail. Makkelijk en snel
 • " prima geregeld snel en duidelijk 5 sterren waardig" Vrijdag 17 februari , DW Stok een aanbeveling voor anderen waardig gr dik.
Geld.nl

Goedkope all risk autoverzekering

Een all risk autoverzekering, ook wel (volledig) casco verzekering genoemd, is de meest uitgebreide autoverzekering. Onder de dekking van de autoverzekering all risk valt elke schade die je met je auto aan anderen toebrengt en de meeste schade aan je eigen auto. Denk hierbij aan schade door brand, diefstal, storm en hagel, aanrijding met dieren, slippen, te water raken, een ongeluk waarvoor jij aansprakelijk bent en ruitschade. De voorwaarden van de WA volledig casco autoverzekering verschillen flink per verzekeraar, dus neem deze altijd mee in de vergelijking.

Goedkoopste autoverzekering all risk afsluiten via Geld.nlOp Geld.nl kun je eenvoudig van alle verzekeraars de goedkoopste autoverzekering vergelijken met een all risk dekking. Je bespaart vaak al flink door over te stappen naar een goedkopere autoverzekeraar. Maar wij bieden meer. Via Geld.nl sluit je je autoverzekering namelijk met hoge korting af. Zo bespaar je tot wel 300 euro op je autoverzekering!

Een WA volledig casco verzekering past het best bij een auto van maximaal 4 jaar oud. In de checklist hieronder lees je precies waar je tijdens het all risk autoverzekering vergelijken op moet letten. Zo vind je direct de goedkoopste all risk autoverzekering met de beste voorwaarden!

All risk verzekering auto

 1. Checklist all risk autoverzekering
 2. De verschillende autoverzekeraars
 3. Meer over autoverzekeringen
Vergelijk en vind die passende verzekering tegen de scherpste prijs
Vul je persoonlijke gegevens in.
Wij zoeken de best passende verzekeringen.
Vergelijk, kies en sluit je verzekering af.
Geld.nl B.V.  |  Dienstverlening  |  Privacy  |  Disclaimer  |  KvK: 52062910  |  WFT-vergunning: 12039914  |  © Geld.nl 2017