Contact

AutoWeek Verzekeringen autoverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 237 p.j.! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar gemiddeld € 237 per jaar.
Eef van Opdorp Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 15%

Veelgestelde vragen over autoverzekering bij AutoWeek Verzekeringen

Wie is AutoWeek Verzekeringen?

AutoWeek is een magazine voor autoliefhebbers. AutoWeek biedt ook autoverzekeringen. De autoverzekering van AutoWeek wordt achter de schermen verzorgd door Verzekeruzelf.nl.

Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij AutoWeek Verzekeringen?

De premie autoverzekering van AutoWeek Verzekeringen is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

Hoe kun je schade melden bij AutoWeek Verzekeringen?

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij AutoWeek Verzekeringen door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van AutoWeek Verzekeringen en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van AutoWeek Verzekeringen op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar AutoWeek Verzekeringen.
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Dekking AutoWeek Verzekeringen autoverzekering

DekkingWAWA + beperkt cascoAllrisk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld

AutoWeek Verzekeringen biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In bovenstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij AutoWeek Verzekeringen kunt afsluiten. Wil je weten of AutoWeek Verzekeringen voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Vergelijk AutoWeek Verzekeringen met andere autoverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van AutoWeek Verzekeringen met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

DD-MM-JJJJ