Contact

De Kilometerverzekering autoverzekering

Bespaar gemiddeld € 237 per jaar. Eef van Opdorp
Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start autoverzekering De Kilometerverzekering vergelijken
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 237 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Dekking De Kilometerverzekering autoverzekering

De Kilometerverzekering biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In onderstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij Verzekeraar kunt afsluiten. Wil je weten of De Kilometerverzekering voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Dekking autoverzekering De Kilometerverzekering
Dekkingen autoverzekeringen
DekkingWAWA + beperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld

De Kilometerverzekering aanvullende autoverzekeringen

De Kilometerverzekering heeft ook verschillende aanvullende autoverzekeringen. Hiermee breid je de dekking van je autoverzekering uit, waardoor deze nóg beter op je persoonlijke situatie aansluit.

Een overzicht van alle aanvullende autoverzekeringen van De Kilometerverzekering zie je in onderstaande tabel:

Aanvullende verzekeringen De Kilometerverzekering
KilometerverzekeringWAWA + beperkt cascoAll risk
Schadeverzekering inzittenden
Rechtsbijstand verzekering
Start vergelijken
Reviews over De Kilometerverzekering
6   "Veel te duur"
Wjvd broek 11-10-2021
8   "Aanmelden verliep keurig en vlot."
Jennifer 18-11-2020
7   "Ik vind het een fijne verzekeraar"
Niels 15-08-2019

Autoverzekering afsluiten bij De Kilometerverzekering

Op Geld.nl vergelijk je de autoverzekering van De Kilometerverzekering eenvoudig met de autoverzekeringen van andere autoverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de autoverzekering afsluiten bij De Kilometerverzekering. Kom je er niet uit? Onze autoverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je perfect helpen, zodat jij zelf eenvoudig de beste autoverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is De Kilometerverzekering?

Weinig kilometers op de teller? Dan betaal je bij De Kilometerverzekering een lagere premie voor je autoverzekering. Daarom wil de Kilometerverzekering bij een aanvraag je kilometerstand weten. Vervolgens schat je ieder jaar het aantal kilometers in dat je denkt te gaan rijden. Zit je er aan het eind van het jaar onder? Dan krijg je geld terug.

Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij De Kilometerverzekering?

De premie autoverzekering van De Kilometerverzekering is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

Hoe kun je schade melden bij De Kilometerverzekering?

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij De Kilometerverzekering door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van De Kilometerverzekering en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van De Kilometerverzekering op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar De Kilometerverzekering.
Autoverzekering afsluiten bij De Kilometerverzekering via Geld.nl, wie doet wat?

In onderstaande tabel zie je wie wat doet wanneer je een autoverzekering van De Kilometerverzekering afsluit via Geld.nl:

Geld.nlDe Kilometerverzekering
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen schades

Vergelijk De Kilometerverzekering met andere autoverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van De Kilometerverzekering met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

Autoverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!

GeldNL_ModuleCar.Models.AanbiedersOmgevingAanbiederModel.