Contact

De Zeeuwse autoverzekering

Bespaar gemiddeld € 237 per jaar. Eef van Opdorp
Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start autoverzekering De Zeeuwse vergelijken
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 237 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Dekking De Zeeuwse autoverzekering

De Zeeuwse biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In onderstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij Verzekeraar kunt afsluiten. Wil je weten of De Zeeuwse voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Dekking autoverzekering De Zeeuwse
Dekkingen autoverzekeringen
DekkingWAWA + beperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld
Start vergelijken

Autoverzekering afsluiten bij De Zeeuwse

Op Geld.nl vergelijk je de autoverzekering van De Zeeuwse eenvoudig met de autoverzekeringen van andere autoverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de autoverzekering afsluiten bij De Zeeuwse. Kom je er niet uit? Onze autoverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je perfect helpen, zodat jij zelf eenvoudig de beste autoverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is De Zeeuwse?

De Zeeuwse is een verzekeraar waarbij je alleen verzekeringen kunt afsluiten als je in het Zuid-Westen van Nederland woont. De autoverzekeringen van De Zeeuwse zijn af te sluiten via een tussenpersoon, daarom vind je De Zeeuwse ook niet terug in onze vergelijking.

Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij De Zeeuwse?

De premie autoverzekering van De Zeeuwse is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

Hoe kun je schade melden bij De Zeeuwse?

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij De Zeeuwse door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van De Zeeuwse en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van De Zeeuwse op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar De Zeeuwse.

Vergelijk De Zeeuwse met andere autoverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van De Zeeuwse met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

Autoverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!

GeldNL_ModuleCar.Models.AanbiedersOmgevingAanbiederModel.