Contact

Ik kies zelf van a.s.r. autoverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 237 p.j.! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar gemiddeld € 237 per jaar.
Eef van Opdorp Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 15%
Dit vinden klanten van Ik kies zelf van a.s.r.

We vragen klanten van Ik kies zelf van a.s.r. regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een autoverzekering bij Ik kies zelf van a.s.r. hebben afgesloten.

Ik kies zelf van a.s.r. autoverzekering 63 klantreviews

Prima

Juul - 18-04-2024

Tot nu toe alles goed

Tsang - 18-04-2024

Goed allemaal

Lin - 18-04-2024

Goed

Ad - 18-04-2024

Heel goed

Alan - 20-06-2023

Veelgestelde vragen over autoverzekering bij Ik kies zelf van a.s.r.

Wie is Ik kies zelf van a.s.r.?

Ik kies zelf van a.s.r. is een label van verzekeringsmaatschappij a.s.r.. Met een autoverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. regel je al je verzekeringszaken eenvoudig online. De autoverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. is om de volgende redenen een goede keuze: lage premie als je weinig kilometers rijdt, goede schadeafhandeling en je krijgt vervangend vervoer als je na een aanrijding niet meer verder kunt rijden.

Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij Ik kies zelf van a.s.r.?

De premie autoverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

Hoe kun je schade melden bij Ik kies zelf van a.s.r.?

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij Ik kies zelf van a.s.r. door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van Ik kies zelf van a.s.r. en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van Ik kies zelf van a.s.r. op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar Ik kies zelf van a.s.r..
Autoverzekering afsluiten bij Ik kies zelf van a.s.r. via Geld.nl, wie doet wat?

In onderstaande tabel zie je wie wat doet wanneer je een autoverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. afsluit via Geld.nl:

Geld.nlIk kies zelf van a.s.r.
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen schades
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Dekking Ik kies zelf van a.s.r. autoverzekering

DekkingWAWA + beperkt cascoAllrisk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld

Ik kies zelf van a.s.r. biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In bovenstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij Ik kies zelf van a.s.r. kunt afsluiten. Wil je weten of Ik kies zelf van a.s.r. voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Ik kies zelf van a.s.r. aanvullende autoverzekeringen

Ik kies zelf van a.s.r. AutoverzekeringWAWA + beperkt cascoAllrisk
Schadeverzekering inzittenden
Rechtsbijstand verzekering

Ik kies zelf van a.s.r. heeft ook verschillende aanvullende autoverzekeringen. Hiermee breid je de dekking van je autoverzekering uit, waardoor deze nóg beter op je persoonlijke situatie aansluit.

Een overzicht van alle aanvullende autoverzekeringen van Ik kies zelf van a.s.r. zie je in bovenstaande tabel.

Deze aanvullende verzekeringen gelden voor 2024

Vergelijk Ik kies zelf van a.s.r. met andere autoverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

DD-MM-JJJJ