Contact

Ik kies zelf van a.s.r. autoverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 237 p.j.! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar gemiddeld € 237 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 15%

Dekking Ik kies zelf van a.s.r. autoverzekering (voorheen Ditzo)

Ik kies zelf van a.s.r. biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In onderstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij Verzekeraar kunt afsluiten. Wil je weten of Ik kies zelf van a.s.r. voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Dekking autoverzekering Ik kies zelf van a.s.r.
Dekkingen autoverzekeringen
DekkingWAWA + beperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld

Ik kies zelf van a.s.r. aanvullende autoverzekeringen

Ik kies zelf van a.s.r. heeft ook verschillende aanvullende autoverzekeringen. Hiermee breid je de dekking van je autoverzekering uit, waardoor deze nóg beter op je persoonlijke situatie aansluit.

Een overzicht van alle aanvullende autoverzekeringen van Ik kies zelf van a.s.r. zie je in onderstaande tabel:

Aanvullende verzekeringen Ik kies zelf van a.s.r.
Ik kies zelf van a.s.r. AutoverzekeringWAWA + beperkt cascoAll risk
Schadeverzekering inzittenden
Rechtsbijstand verzekering
Start vergelijken
Dit vinden klanten van Ik kies zelf van a.s.r.

We vragen klanten van Ik kies zelf van a.s.r. regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een autoverzekering bij Ik kies zelf van a.s.r. hebben afgesloten.

8,3
Ik kies zelf van a.s.r. autoverzekering 59 klantreviews
10

Heel goed

Alan - 20-06-2023
10

Fijn voor de consument

Juul - 21-03-2023
6

Slechte bereikbaarheid klantenservice

Ingrid - 19-03-2023
8

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Emile - 22-02-2023
10

Prima verzekeraar, makkelijk in contact

Eda - 16-02-2023

  Autoverzekering afsluiten bij Ik kies zelf van a.s.r.

  Op Geld.nl vergelijk je de autoverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. eenvoudig met de autoverzekeringen van andere autoverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de autoverzekering afsluiten bij Ik kies zelf van a.s.r.. Kom je er niet uit? Onze autoverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je perfect helpen, zodat jij zelf eenvoudig de beste autoverzekering kunt kiezen en afsluiten.

  "Wellicht heb je één van deze vragen?"
  Wie is Ik kies zelf van a.s.r.?

  Ik kies zelf van a.s.r. is een label van verzekeringsmaatschappij a.s.r.. Met een autoverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. regel je al je verzekeringszaken eenvoudig online. De autoverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. is om de volgende redenen een goede keuze: lage premie als je weinig kilometers rijdt, goede schadeafhandeling en je krijgt vervangend vervoer als je na een aanrijding niet meer verder kunt rijden.

  Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij Ik kies zelf van a.s.r.?

  De premie autoverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

  Hoe kun je schade melden bij Ik kies zelf van a.s.r.?

  Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij Ik kies zelf van a.s.r. door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van Ik kies zelf van a.s.r. en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van Ik kies zelf van a.s.r. op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar Ik kies zelf van a.s.r..
  Autoverzekering afsluiten bij Ik kies zelf van a.s.r. via Geld.nl, wie doet wat?

  In onderstaande tabel zie je wie wat doet wanneer je een autoverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. afsluit via Geld.nl:

  Geld.nlIk kies zelf van a.s.r.
  Vergelijken
  Verzekering afsluiten
  Polis versturen
  Premie incasseren
  Aanspreekpunt voor wijzigingen
  Afhandelen schades

  Vergelijk Ik kies zelf van a.s.r. met andere autoverzekeraars

  Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

  Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

  Autoverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!