Contact

Interpolis autoverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 237 p.j.! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar gemiddeld € 237 per jaar.
Eef van Opdorp Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 15%

Veelgestelde vragen over autoverzekering bij Interpolis

Wie is Interpolis?

Interpolis is een verzekeraar waarbij je alleen een autoverzekering kunt afsluiten als je klant bent bij de Rabobank. Verder zie je Interpolis niet terug in de autoverzekering vergelijking op Geld.nl. Dit komt doordat Interpolis geen premies aan ons doorgeeft.

Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij Interpolis?

De premie autoverzekering van Interpolis is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

Hoe kun je schade melden bij Interpolis?

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij Interpolis door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van Interpolis en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van Interpolis op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar Interpolis.
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Dekking Interpolis autoverzekering

DekkingWAWA + beperkt cascoAllrisk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld

Interpolis biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In bovenstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij Interpolis kunt afsluiten. Wil je weten of Interpolis voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Vergelijk Interpolis met andere autoverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van Interpolis met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

DD-MM-JJJJ