Contact
Autoverzekering

National Academic autoverzekering

Premie autoverzekering National Academic

De premie van National Academic is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je auto, je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Wil jij weten welke premie National Academic voor jou en je auto biedt en of National Academic voor jou de voordeligste autoverzekeraar is? Start dan nu met autoverzekeringen vergelijken en vind de beste deal voor je autoverzekering.

Dekking autoverzekeringen National Academic

National Academic biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren. Maar een ruimere autoverzekering is vaak slimmer. Je kiest dan voor de WA + beperkt casco of de Allrisk autoverzekering.

In de onderstaande tabel zie je een overzicht van welke autoschades onder welke dekking vallen:

Dekkingen autoverzekering
DekkingWAWA + beperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld

National Academic aanvullende autoverzekeringen

National Academic heeft ook verschillende aanvullende autoverzekeringen. Hiermee breid je de dekking van je autoverzekering uit, waardoor deze nóg beter op je persoonlijke situatie aansluit.

Schade autoverzekering melden National Academic

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij National Academic door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van National Academic en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van National Academic op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar National Academic.
Tevreden over ons? Stem dan nu! Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!
tc