Contact

Promovendum autoverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 237 p.j.! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar gemiddeld € 237 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 15%

Dekking Promovendum autoverzekering

Promovendum biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In onderstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij Verzekeraar kunt afsluiten. Wil je weten of Promovendum voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Dekking autoverzekering Promovendum
Dekkingen autoverzekeringen
DekkingWAWA + beperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld
Start vergelijken

Autoverzekering afsluiten bij Promovendum

Op Geld.nl vergelijk je de autoverzekering van Promovendum eenvoudig met de autoverzekeringen van andere autoverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de autoverzekering afsluiten bij Promovendum. Kom je er niet uit? Onze autoverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je perfect helpen, zodat jij zelf eenvoudig de beste autoverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Promovendum?

Promovendum is een autoverzekeraar die zich richt op theoretisch opgeleiden. Heb je een HBO- of universitaire opleiding afgerond dan betaal je minder premie bij Promovendum. Mensen met een ander opleidingsniveau betalen juist meer premie. De autoverzekeringen van Promovendum vind je niet terug in onze autoverzekering vergelijking, omdat Promovendum geen premies bij ons aanlevert.

Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij Promovendum?

De premie autoverzekering van Promovendum is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

Hoe kun je schade melden bij Promovendum?

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij Promovendum door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van Promovendum en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van Promovendum op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar Promovendum.

Vergelijk Promovendum met andere autoverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van Promovendum met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

Autoverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!