Autoverzekering

United Insurance autoverzekering

Premie autoverzekering United Insurance

De premie van United Insurance is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je auto, je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Wil jij weten welke premie United Insurance voor jou en je auto biedt en of United Insurance voor jou de voordeligste autoverzekeraar is? Maak dan nu een vergelijking en vind een goede én goedkope autoverzekering voor jouw auto.

Dekking autoverzekeringen United Insurance

United Insurance biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren. Maar een ruimere autoverzekering is vaak slimmer. Je kiest dan voor de WA + beperkt casco of de Allrisk autoverzekering.

In de onderstaande tabel zie je een overzicht van welke autoschades onder welke dekking vallen:

Dekkingen autoverzekering
Dekking WA WA + beperkt casco All risk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld

United Insurance aanvullende autoverzekeringen

United Insurance heeft ook verschillende aanvullende autoverzekeringen. Hiermee breid je de dekking van je autoverzekering uit, waardoor deze nóg beter op je persoonlijke situatie aansluit.

Schade autoverzekering melden United Insurance

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij United Insurance door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van United Insurance en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van United Insurance op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar United Insurance.
Zoeken ×
Ongeveer 0 resultaten
tc