Contact

Verzekeruzelf.nl autoverzekering

Bespaar gemiddeld € 237 per jaar. Eef van Opdorp
Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start autoverzekering Verzekeruzelf.nl vergelijken
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 237 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Dekking Verzekeruzelf.nl autoverzekering

Verzekeruzelf.nl biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In onderstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij Verzekeraar kunt afsluiten. Wil je weten of Verzekeruzelf.nl voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Dekking autoverzekering Verzekeruzelf.nl
Dekkingen autoverzekeringen
DekkingWAWA + beperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld
Start vergelijken
Reviews over Verzekeruzelf.nl
10   "ik heb nooit schade dus erg weinig contact met mijn maatschappij"
g.c.c. benneker 01-07-2019
6   "Niet of nauwelijks communicatie over verandering van polis; recentelijk schade gehad en enkel 'zinnen' van 4/5 woorden gecommuniceerd naar ons verder geen info gegeven. Dit is erg jammer."
Marlies Rood 04-03-2019
7   "Prima verzekeraar, maar volgens mij best nog duur."
Johan 10-10-2018

Autoverzekering afsluiten bij Verzekeruzelf.nl

Op Geld.nl vergelijk je de autoverzekering van Verzekeruzelf.nl eenvoudig met de autoverzekeringen van andere autoverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de autoverzekering afsluiten bij Verzekeruzelf.nl. Kom je er niet uit? Onze autoverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je perfect helpen, zodat jij zelf eenvoudig de beste autoverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Verzekeruzelf.nl?
Verzekerurzelf.nl is een online verzekeringsmaatschappij die als doel heeft consumenten henzelf makkelijk, maar goed, te verzekeren. De autoverzekering is snel en makkelijk af te sluiten tegen een scherpe premie. Je breidt de verzekering uit met aanvullende dekkingen, zoals een schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand of pechhulp. De autoverzekering van Verzekeruzelf.nl is om de volgende redenen een goede keuze: 24 uur, 7 dagen per week wijzigingen doorvoeren Snelle schadeafhandeling Met de tweede gezinsautoverzekering neem je opgebouwde korting van je eerste auto mee naar je tweede auto
Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij Verzekeruzelf.nl?

De premie autoverzekering van Verzekeruzelf.nl is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

Hoe kun je schade melden bij Verzekeruzelf.nl?

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij Verzekeruzelf.nl door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van Verzekeruzelf.nl en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van Verzekeruzelf.nl op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar Verzekeruzelf.nl.
Autoverzekering afsluiten bij Verzekeruzelf.nl via Geld.nl, wie doet wat?

In onderstaande tabel zie je wie wat doet wanneer je een autoverzekering van Verzekeruzelf.nl afsluit via Geld.nl:

Geld.nlVerzekeruzelf.nl
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen schades

Vergelijk Verzekeruzelf.nl met andere autoverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van Verzekeruzelf.nl met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

Autoverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!

GeldNL_ModuleCar.Models.AanbiedersOmgevingAanbiederModel.