Contact

Verzekeruzelf.nl autoverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 237 p.j.! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar gemiddeld € 237 per jaar.
Eef van Opdorp Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 15%
Dit vinden klanten van Verzekeruzelf.nl

We vragen klanten van Verzekeruzelf.nl regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een autoverzekering bij Verzekeruzelf.nl hebben afgesloten.

Verzekeruzelf.nl autoverzekering 19 klantreviews

ik heb nooit schade dus erg weinig contact met mijn maatschappij

g.c.c. benneker - 01-07-2019

Niet of nauwelijks communicatie over verandering van polis; recentelijk schade gehad en enkel 'zinnen' van 4/5 woorden gecommuniceerd naar ons verder geen info gegeven. Dit is erg jammer.

Marlies Rood - 04-03-2019

Prima verzekeraar, maar volgens mij best nog duur.

Johan - 10-10-2018

Slechte communicatie

heer Grootheest - 30-03-2015

Heldere informatie, tevreden klant.

mevrouw Bakker - 11-03-2015

Veelgestelde vragen over autoverzekering bij Verzekeruzelf.nl

Wie is Verzekeruzelf.nl?
Verzekerurzelf.nl is een online verzekeringsmaatschappij die als doel heeft consumenten henzelf makkelijk, maar goed, te verzekeren. De autoverzekering is snel en makkelijk af te sluiten tegen een scherpe premie. Je breidt de verzekering uit met aanvullende dekkingen, zoals een schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand of pechhulp. De autoverzekering van Verzekeruzelf.nl is om de volgende redenen een goede keuze: 24 uur, 7 dagen per week wijzigingen doorvoeren Snelle schadeafhandeling Met de tweede gezinsautoverzekering neem je opgebouwde korting van je eerste auto mee naar je tweede auto
Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij Verzekeruzelf.nl?

De premie autoverzekering van Verzekeruzelf.nl is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

Hoe kun je schade melden bij Verzekeruzelf.nl?

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij Verzekeruzelf.nl door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van Verzekeruzelf.nl en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van Verzekeruzelf.nl op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar Verzekeruzelf.nl.
Autoverzekering afsluiten bij Verzekeruzelf.nl via Geld.nl, wie doet wat?

In onderstaande tabel zie je wie wat doet wanneer je een autoverzekering van Verzekeruzelf.nl afsluit via Geld.nl:

Geld.nlVerzekeruzelf.nl
Vergelijken
Verzekering afsluiten
Polis versturen
Premie incasseren
Aanspreekpunt voor wijzigingen
Afhandelen schades
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Dekking Verzekeruzelf.nl autoverzekering

DekkingWAWA + beperkt cascoAllrisk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld

Verzekeruzelf.nl biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In bovenstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij Verzekeruzelf.nl kunt afsluiten. Wil je weten of Verzekeruzelf.nl voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Vergelijk Verzekeruzelf.nl met andere autoverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van Verzekeruzelf.nl met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

DD-MM-JJJJ