Contact

Verzekeruzelf.nl autoverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 237 p.j.! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar gemiddeld € 237 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 15%

Dekking Verzekeruzelf.nl autoverzekering

Verzekeruzelf.nl biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In onderstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij Verzekeraar kunt afsluiten. Wil je weten of Verzekeruzelf.nl voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Dekking autoverzekering Verzekeruzelf.nl
Dekkingen autoverzekeringen
DekkingWAWA + beperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld
Start vergelijken
Dit vinden klanten van Verzekeruzelf.nl

We vragen klanten van Verzekeruzelf.nl regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een autoverzekering bij Verzekeruzelf.nl hebben afgesloten.

8,3
Verzekeruzelf.nl autoverzekering 19 klantreviews
10

ik heb nooit schade dus erg weinig contact met mijn maatschappij

g.c.c. benneker - 01-07-2019
6

Niet of nauwelijks communicatie over verandering van polis; recentelijk schade gehad en enkel 'zinnen' van 4/5 woorden gecommuniceerd naar ons verder geen info gegeven. Dit is erg jammer.

Marlies Rood - 04-03-2019
7

Prima verzekeraar, maar volgens mij best nog duur.

Johan - 10-10-2018
7

Slechte communicatie

heer Grootheest - 30-03-2015
8

Heldere informatie, tevreden klant.

mevrouw Bakker - 11-03-2015

  Autoverzekering afsluiten bij Verzekeruzelf.nl

  Op Geld.nl vergelijk je de autoverzekering van Verzekeruzelf.nl eenvoudig met de autoverzekeringen van andere autoverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de autoverzekering afsluiten bij Verzekeruzelf.nl. Kom je er niet uit? Onze autoverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je perfect helpen, zodat jij zelf eenvoudig de beste autoverzekering kunt kiezen en afsluiten.

  "Wellicht heb je één van deze vragen?"
  Wie is Verzekeruzelf.nl?
  Verzekerurzelf.nl is een online verzekeringsmaatschappij die als doel heeft consumenten henzelf makkelijk, maar goed, te verzekeren. De autoverzekering is snel en makkelijk af te sluiten tegen een scherpe premie. Je breidt de verzekering uit met aanvullende dekkingen, zoals een schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand of pechhulp. De autoverzekering van Verzekeruzelf.nl is om de volgende redenen een goede keuze: 24 uur, 7 dagen per week wijzigingen doorvoeren Snelle schadeafhandeling Met de tweede gezinsautoverzekering neem je opgebouwde korting van je eerste auto mee naar je tweede auto
  Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij Verzekeruzelf.nl?

  De premie autoverzekering van Verzekeruzelf.nl is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

  Hoe kun je schade melden bij Verzekeruzelf.nl?

  Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij Verzekeruzelf.nl door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van Verzekeruzelf.nl en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van Verzekeruzelf.nl op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar Verzekeruzelf.nl.
  Autoverzekering afsluiten bij Verzekeruzelf.nl via Geld.nl, wie doet wat?

  In onderstaande tabel zie je wie wat doet wanneer je een autoverzekering van Verzekeruzelf.nl afsluit via Geld.nl:

  Geld.nlVerzekeruzelf.nl
  Vergelijken
  Verzekering afsluiten
  Polis versturen
  Premie incasseren
  Aanspreekpunt voor wijzigingen
  Afhandelen schades

  Vergelijk Verzekeruzelf.nl met andere autoverzekeraars

  Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van Verzekeruzelf.nl met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

  Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

  Autoverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!