Contact

VKG autoverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 237 p.j.! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar gemiddeld € 237 per jaar.
Eef van Opdorp Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 15%

Veelgestelde vragen over autoverzekering bij VKG

Wie is VKG?

VKG staat voor Van Kampen Groep. VKG is een volmachtpartij die autoverzekeringen aanbiedt van verschillende autoverzekeraars. Je vindt VKG niet terug in je autoverzekering vergelijking op Geld.nl, omdat VKG geen premies bij ons aanlevert.

Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij VKG?

De premie autoverzekering van VKG is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

Hoe kun je schade melden bij VKG?

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij VKG door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van VKG en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van VKG op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar VKG.
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Dekking VKG autoverzekering

DekkingWAWA + beperkt cascoAllrisk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld

VKG biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In bovenstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij VKG kunt afsluiten. Wil je weten of VKG voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Vergelijk VKG met andere autoverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van VKG met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

DD-MM-JJJJ