Contact

VOOROP autoverzekering

Bespaar gemiddeld € 237 per jaar. Eef van Opdorp
Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start autoverzekering VOOROP vergelijken
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 237 per jaar."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Dekking VOOROP autoverzekering

VOOROP biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In onderstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij Verzekeraar kunt afsluiten. Wil je weten of VOOROP voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Dekking autoverzekering VOOROP
Dekkingen autoverzekeringen
DekkingWAWA + beperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld
Start vergelijken

Autoverzekering afsluiten bij VOOROP

Op Geld.nl vergelijk je de autoverzekering van VOOROP eenvoudig met de autoverzekeringen van andere autoverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de autoverzekering afsluiten bij VOOROP. Kom je er niet uit? Onze autoverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je perfect helpen, zodat jij zelf eenvoudig de beste autoverzekering kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is VOOROP?

VOOROP is een verzekeraar waarbij je korting kunt krijgen op je autoverzekering als je een goede, veilige rijstijl hebt. VOOROP houdt gegevens over je rijstijl bij via een chippin stekker in je auto. Je vindt de autoverzekering van VOOROP niet terug in de autoverzekering vergelijking op Geld.nl, omdat zijn geen premies bij ons aanleveren.

Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij VOOROP?

De premie autoverzekering van VOOROP is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

Hoe kun je schade melden bij VOOROP?

Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij VOOROP door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van VOOROP en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van VOOROP op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar VOOROP.

Vergelijk VOOROP met andere autoverzekeraars

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van VOOROP met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

Autoverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!

GeldNL_ModuleCar.Models.AanbiedersOmgevingAanbiederModel.