Contact

WitGeld.nl autoverzekering

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 237 p.j.! Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar gemiddeld € 237 per jaar.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Wat is je kenteken?
Postcode
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Laagste prijsgarantieUnieke kortingen tot 15%

Dekking WitGeld.nl autoverzekering

WitGeld.nl biedt verschillende dekkingen aan voor je autoverzekering. Wettelijk ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren, maar een ruimere autoverzekering is soms slimmer. In onderstaande tabel vind je een overzicht van welke schades onder welke dekking vallen en welke aanvullende verzekeringen je bij Verzekeraar kunt afsluiten. Wil je weten of WitGeld.nl voor jou de beste autoverzekering biedt? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de autoverzekering die het beste bij je past.

Dekking autoverzekering WitGeld.nl
Dekkingen autoverzekeringen
DekkingWAWA + beperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Diefstal en inbraak
Brand- en stormschade
Ruitschade
Vandalisme
Schade eigen auto door eigen schuld
Start vergelijken
Dit vinden klanten van WitGeld.nl

We vragen klanten van WitGeld.nl regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een autoverzekering bij WitGeld.nl hebben afgesloten.

8,0
WitGeld.nl autoverzekering 12 klantreviews
9

Het is een zeer goede verzekeringsmaatschappij waar ik sinds jaar en dag verzekerd ben. Ik heb nog nooit echt problemen met hen ervaren bij het afhandelen van reeds meerdere voorvallen.

Tim Monteyne - 31-08-2019
7

Goede verzekeraar

Dominique - 26-06-2019
8

Willem

Fijne verzekeraar, goede service! - 13-05-2018
10

Wat zo prettig is dat je alles online kan inzien en kan wijzigen op een gebruiksvriendelijke pagina. Erg blij met deze verzekering.

Heer Van Valen - 04-09-2015
8

Prima verzekering. Alles verloopt vlekkeloos. Ik ga ze wel vragen om per jaar te kunnen betalen, zodat ik geen incassokosten hoef te betalen. Per mail heb ik goed contact dus ga er vanuit dat dit goed gaat!

heer Balkenende - 02-04-2015

  Autoverzekering afsluiten bij WitGeld.nl

  Op Geld.nl vergelijk je de autoverzekering van WitGeld.nl eenvoudig met de autoverzekeringen van andere autoverzekeraars in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online de autoverzekering afsluiten bij WitGeld.nl. Kom je er niet uit? Onze autoverzekeringexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je perfect helpen, zodat jij zelf eenvoudig de beste autoverzekering kunt kiezen en afsluiten.

  "Wellicht heb je één van deze vragen?"
  Wie is WitGeld.nl?

  WitGeld is een online autoverzekeraar die speciaal richt op jonge gezinnen. Maar ook als je niet tot deze groep behoort, kun je natuurlijk gewoon een autoverzekering afsluiten bij WitGeld. Verder regel je al je gegevens zaken eenvoudig online, maar WitGeld is ook telefonisch bereikbaar. De autoverzekering van Witgeld is een goed keuze om de volgende redenen: persoonlijke en snelle schade-afhandeling en eenvoudig mobiel schade melden.

  Hoeveel premie betaal je voor een autoverzekering bij WitGeld.nl?

  De premie autoverzekering van WitGeld.nl is voor iedereen anders en hangt af van onder andere je leeftijd, je woonplaats en je schadevrije jaren. Een makkelijke en snelle manier om te zien bij welke autoverzekeraar je het goedkoopst uit bent, is online je autoverzekering vergelijken.

  Hoe kun je schade melden bij WitGeld.nl?

  Heb je per ongeluk schade gereden? Dan meld je deze autoschade bij WitGeld.nl door een schadeformulier in te vullen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online schade melden Log in op je persoonlijke omgeving op de website van WitGeld.nl en meld de autoschade online.
  • Autoschade melden via App Download de App van WitGeld.nl op je smartphone en meld je autoschade makkelijk en snel.
  • Schade melden via de post Maak een kopie van een volledig ingevuld schadeformulier (voor- en achterkant) en stuur deze per post naar WitGeld.nl.
  Autoverzekering afsluiten bij WitGeld.nl via Geld.nl, wie doet wat?

  In onderstaande tabel zie je wie wat doet wanneer je een autoverzekering van WitGeld.nl afsluit via Geld.nl:

  Geld.nlWitGeld.nl
  Vergelijken
  Verzekering afsluiten
  Polis versturen
  Premie incasseren
  Aanspreekpunt voor wijzigingen
  Afhandelen schades

  Vergelijk WitGeld.nl met andere autoverzekeraars

  Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Vergelijk de autoverzekering van WitGeld.nl met alle andere autoverzekeraars en vind direct de beste autoverzekering met de laagste premie voor jouw situatie en wensen!

  Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

  Autoverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!