Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen

 • Meer dan 30 autoverzekeraars
 • Unieke kortingen tot 15%
 • Actie! Gratis tankpas max. € 35
Website van het jaar 2020

Autoverzekering beginnend bestuurder

vind de beste deal!
Kies je autoverzekeringBespaar tot €600 p.j.
Kenteken onbekend

Vind direct de laagste premie

Unieke kortingen tot 15%

Vergelijk het grootste aanbod Vergelijk het grootste aanbod

We zijn de meest complete
autoverzekering vergelijker.

Laagste prijsgarantie via Geld.nl Laagste prijsgarantie via Geld.nl

Ergens anders goedkoper? Wij
betalen het verschil plus 5%.

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
9,1
  479 klantreviews
10,0   "Zeer goed snel geholpen" M Bijkerk 19 juni 2020
10,0   "Geweldig service" M Bedzekova 05 juni 2020
10,0   "Ik ben uitstekend geholpen" M Zwaan 01 juni 2020
Alle reviews bekijken
De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

Autoverzekering beginnend bestuurder? Bespaar direct!

Een autoverzekering voor beginnende bestuurders is duur. Zonder schadevrije jaren heb je nog geen no-claimkorting opgebouwd. Je wilt daarom natuurlijk zo veel mogelijk besparen op je premie. Goed vergelijken is daarbij van belang. Want wist je dat het verschil tussen de goedkoopste autoverzekering en duurste autoverzekering gemiddeld 600 euro per jaar is? En met meer dan 50 verschillende autoverzekeraars betaal je al snel te veel, terwijl dat helemaal niet nodig is. Je autoverzekering vergelijken scheelt je vrijwel zonder moeite bakken met geld!

Vind de goedkoopste autoverzekering beginnend bestuurder

Een autoverzekering voor beginnend bestuurders vergelijken is makkelijk. Je vergelijkt in vier stappen op premie en voorwaarden:

 1. Vul in welke auto je wilt verzekeren
 2. Laat ons weten wie je bent
 3. Kies je gewenste dekking
 4. Vergelijk autoverzekeringen beginnend bestuurder

Autoverzekering beginnend bestuurder – Top 10 laagste premies

We hebben de top tien laagste premies voor beginnende bestuurders voor je in kaart gebracht.

Top 10 autoverzekering beginners
Verzekeraar Premie/maand 18-jarige Premie/maand 25-jarige
Centraal Beheer € 70,97 € 31,71
FBTO € 76,13 € 33,19
ING € 86,52 € 43,44
Nationale-Nederlanden Online € 86,95 € 43,73
ZEKUR.nl € 91,43 € 46,28
De Goudse € 93,63 € 46,81
ABN AMRO € 96,22 € 33,54
Nationale Nederlanden ZPP € 99,66 € 50,12
SNS € 103,95 € 47,69
Nationale Nederlanden ZPP € 105,87 € 58,46

Start vergelijken ➔

*De premies zijn berekend voor een WA-verzekering voor een Toyota Aygo uit 2010 met een 18-jarige en een 25-jarige bestuurder uit Dokkum die 0 schadevrije jaren hebben en 7.500 kilometer per jaar rijden.

Daarnaast hebben we de duurste WA autoverzekering berekend. Die is 139,90 euro per maand voor een 18-jarige bestuurder. Kies je de goedkoopste premie, dan bespaar je dus 827,16 euro per jaar!

Tip! Als beginnend bestuurder goedkoop een eerste auto financieren? Vergelijk dan ook het grootste aanbod leningen online en kies de best passende financiering auto met de laagste rente.

Waarom autoverzekering beginnend bestuurder vergelijken op Geld.nl?

Besparen op je autoverzekering voor beginnende bestuurders doe je binnen een paar minuten op Geld.nl. Dankzij onze voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Grootste aanbod autoverzekering beginnend bestuurder

Op Geld.nl heb je een ruime keuze aan autoverzekeringen voor beginnende bestuurders. Je vindt er gemakkelijk een die past bij je wensen. Heb je je keuze uit het grootste aanbod gemaakt, dan sluit je de verzekering direct online af.

Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen beginnend bestuurder

Vergelijk grootste aanbod autoverzekeringen voor beginnende bestuurders

Onafhankelijk en actueel autoverzekering beginnend bestuurder

De premies en voorwaarden die je vergelijkt ontvangen we van dataleveranciers Rolls en Voogd & Voogd. Hierdoor is alle informatie actueel en niet beïnvloed door andere partijen. Daarnaast werken we samen met autoverzekeraars, zodat je de autoverzekering beginnend bestuurder makkelijk aanvraagt. Deze samenwerking heeft geen invloed op de resultaten en je betaalt niets extra’s voor het afsluiten. Het Keurmerk Objectief Vergelijken hebben we niet voor niets!

Gratis cadeau bij je autoverzekering beginnende bestuurder

Naast dat je via Geld.nl gegarandeerd de beste deal voor je autoverzekering vindt en unieke kortingen op je premie krijgt, geven we je ook vaak een cadeau als je via Geld.nl een autoverzekering afsluit. Momenteel krijg je een tankpas tot maximaal € 35. Dit cadeau krijg je alleen bij Geld.nl. Zo vind je bij ons niet alleen de beste deal voor je autoverzekering, maar krijg je ook nog eens iets extra’s. Zie het als de allerbeste deal!

Laagste prijsgarantie op je autoverzekering beginnend bestuurder

Wij betalen je het verschil in de premie plus vijf procent terug als je binnen zeven dagen dezelfde autoverzekering voor beginnende bestuurders goedkoper vindt. Hiermee garanderen we je de laagste prijs, omdat je nooit meer betaald dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Bovendien bieden we op sommige autoverzekeringen sowieso al vijf procent korting!

14 dagen bedenktijd op je autoverzekering beginnend bestuurder

We hopen dat je direct een autoverzekering beginnend bestuurder vindt waarmee je tevreden bent. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan is dat geen probleem. Omdat je veertien dagen bedenktijd hebt, zeg je de polis binnen twee weken kosteloos op.

Hoge klantwaardering

Beginnende bestuurders die eerder via ons een autoverzekering hebben gevonden geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de deskundigheid van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met het vergelijken van autoverzekeringen voor beginnend bestuurders? Onze vakkundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2020

Geld.nl is in 2020 voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2019 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren in de categorie Vergelijken, was een 9,0. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Autoverzekering beginnend bestuurder gevonden? Pak die besparing!

Heb je een vergelijking gemaakt en de voordeligste autoverzekering voor beginnend bestuurder gevonden? Sluit hem direct online af en houd geld over voor de leukere dingen in het leven.

Je autoverzekering afsluiten voor beginnend bestuurder doe je direct via ons of op de website van de verzekeraar, afhankelijk van de afspraken die we met hen hebben. Wij zijn de tussenpersoon als je de autoverzekering direct via ons aanvraagt. Dit houdt in dat je wijzigingen en schades direct bij ons meldt en niet bij de verzekeraar. Sturen we je door naar de verzekeraar, dan loopt het contact na afsluiten via hen.

Hoe autoverzekering beginnend bestuurder aanvragen?

Zo vraag je binnen vijf minuten de autoverzekering voor beginnend bestuurders van je keuze aan:

 • Kies je gewenste autoverzekering
 • Vul je persoonlijke gegevens in
 • Vul je autogegevens in
 • Beantwoord de slotverklaring
 • Gefeliciteerd, je hoort nu officieel tot de club van Geld.nl bespaarders!

Acceptatie autoverzekering beginnend bestuurder

In de meeste gevallen ontvang je voorlopige dekking en mag je direct de weg op. De definitieve acceptatie krijg je binnen één tot enkele dagen. Zeg je oude verzekering op wanneer je geaccepteerd bent. Helaas mogen wij dit niet voor je doen, maar we helpen je graag met onze voorbeeldbrief. Veel plezier met je besparing!

Autoverzekering beginnend bestuurder: handig om te weten

Een autoverzekering voor beginnende bestuurders is een flinke kostenpost. We geven je daarom graag wat tips mee om te besparen. We zetten ze voor je op een rij:

1. Risicogroep beginnend bestuurder

Waarom zijn autoverzekeringen voor beginnende bestuurders duurder? Allereerst omdat je als beginnend bestuurder nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe meer korting je krijgt op je premie.

Ten tweede val je voor verzekeraars binnen de risicogroep als je jonger dan 25 jaar bent. Verzekeraars merken dat jongeren tot en met 24 jaar vaker schades rijden. Om het risico in te dekken, verhogen ze voor deze groep de premie. Een paar verzekeraars verhogen om dezelfde reden het eigen risico voor de WA plus autoverzekering en all risk autoverzekering. Soms worden jongeren niet eens toegelaten tot de verzekering, vooral als je een dure auto hebt.

2. Autoverzekering beginnend bestuurder op eigen naam

Om de hoge premie te vermijden denk je er misschien aan de autoverzekering op naam van één van je ouders te zetten. Dit raden wij echter af. Op deze manier bouw je geen schadevrije jaren op, wat juist belangrijk is als beginnend bestuurder. Meer schadevrije jaren geven je namelijk korting op je premie. Verzeker je de auto op naam van je ouders en besluit je uiteindelijk toch de autoverzekering op je eigen naam te zetten, dan betaal je alsnog een duurdere premie omdat je geen no-claimkorting ontvangt.

3. Betaal kleine schades zelf

Een schade claimen gaat ten koste van je schadevrije jaren. Zeker bij beginnend bestuurders komt dit hard aan in de premie. Het loont dus om een kleine schade gewoon zelf te betalen in plaats van te claimen.

4. Zelf WA schade verhalen

Als iemand anders schade aan je auto veroorzaakt, moet je dit zelf verhalen. Helaas doet de verzekeraar dit niet voor jou. Zorg daarom dat je altijd een schadeformulier in je auto hebt liggen. Of sluit een rechtsbijstandverzekering auto af bij je autoverzekering. Je verzekeraar helpt je dan schade te verhalen en geeft advies bij juridische conflicten. Op Geld.nl vind je makkelijk de goedkoopste autoverzekering beginnend bestuurder met rechtsbijstandverzekering.

5. Autoverzekering beginnend bestuurder blijven vergelijken

De autoverzekeringswereld staat niet stil. Er komen nieuwe verzekeraars bij en premies veranderen continu. Eens per jaar je autoverzekering berekenen en vergelijken is daarom belangrijk. Zo weet je zeker dat je nog de autoverzekering voor beginnend bestuurder met de laagste premie en beste dekking hebt. Sluit je de verzekering af via Geld.nl, dan hoef je hier zelf niet meer aan te denken. Wij checken ieder jaar of je nog steeds de laagste premie hebt met onze Premie Alert. Dat is makkelijk besparen!

Meer over autoverzekeringen
 • Goedkoop auto verzekeren Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je autoverzekering.
 • Autoverzekering 18-jarige Als 18-jarige betaal je een relatief hoge premie, omdat je een onervaren bestuurder bent. Lees er hier meer over.
 • Autoverzekering afsluiten Sluit direct online de autoverzekering af met de laagste premie en beste voorwaarden voor jouw auto!
 • Autoverzekering jongeren Omdat verzekeraars jongeren als risicogroep beschouwen, betalen zij een opslag op de premie. Lees er hier meer over.
 • Autoverzekering berekenen Bereken hier direct online de premie voor jouw autoverzekering van het grootste aanbod verzekeraars.
 • Autoverzekering studenten Als student heb je vaak niet veel te besteden en daarom wil je een voordelige autoverzekering. Die vind je hier!
tc