Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen & bespaar tot €600 per jaar

Autoverzekering beginnend bestuurder

vergelijk 30 verzekeraars
Kies je autoverzekeringBespaar tot €600 p.j.
NL
Kenteken onbekend

Tot 15% korting op je premie

Website van het Jaar

We zijn voor het 3e jaar
op rij genomineerd.

Laagste prijsgarantie via Geld.nl

Ergens anders goedkoper? Wij
betalen het verschil plus 5%.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt
 • 05:15
 • 05:12
 • 05:10
 • 05:08
 • 05:06

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun autoverzekering via Geld.nl.

Autoverzekering beginnend bestuurder? Bespaar direct!

Een autoverzekering voor beginnende bestuurders is duur. Zonder schadevrije jaren heb je nog geen no-claimkorting opgebouwd. Je wilt daarom natuurlijk zo veel mogelijk besparen op je premie. Goed vergelijken is daarbij van belang. Want wist je dat het verschil tussen de goedkoopste en duurste autoverzekering gemiddeld 600 euro per jaar is? En met meer dan 50 verschillende autoverzekeraars betaal je al snel te veel, terwijl dat helemaal niet nodig is. Je autoverzekering vergelijken scheelt je vrijwel zonder moeite bakken met geld!

Vind de goedkoopste autoverzekering beginnend bestuurder

Een autoverzekering voor beginnend bestuurders vergelijken is makkelijk. Je vergelijkt in vier stappen op premie en voorwaarden:

 1. Vul in welke auto je wilt verzekeren
 2. Laat ons weten wie je bent
 3. Kies je gewenste dekking
 4. Vergelijk autoverzekeringen beginnend bestuurder

Autoverzekering beginnend bestuurder – Top 10 laagste premies

We hebben de top tien laagste premies voor beginnende bestuurders voor je in kaart gebracht.

Verzekeraar Dekking Premie/maand
FBTO WA €19,19
Centraal Beheer WA €20,56
Univé WA €22,64
ABN AMRO WA €23,03
ING WA €24,56
Nationale Nederlanden Online WA €24,60
ZEKUR.nl WA €24,99
SNS Bank WA €25,75
Unigarant WA €27,40
Nationale Nederlanden ZPP WA €28,19
Start vergelijken

*De premies zijn berekend voor een Toyota Aygo uit 2009 met een 25-jarige bestuurder uit Dokkum die 5 schadevrije jaren heeft en 7.500 kilometer per jaar rijdt..

Daarnaast hebben we de duurste WA verzekering berekend. Die is 61,52 euro per maand. Kies je de goedkoopste premie, dan bespaar je dus 507,96 euro per jaar!

Waarom autoverzekering beginnend bestuurder vergelijken op Geld.nl?

Besparen op je autoverzekering voor beginnende bestuurders doe je binnen een paar minuten op Geld.nl. Dankzij onze voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Grootste aanbod autoverzekering beginnend bestuurder

Op Geld.nl heb je een ruime keuze aan autoverzekeringen voor beginnende bestuurders. Je vindt er gemakkelijk een die past bij je wensen. Heb je je keuze uit het grootste aanbod gemaakt, dan sluit je de verzekering direct online af.

Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen beginnend bestuurder

Vergelijk grootste aanbod autoverzekeringen voor beginnende bestuurders

Onafhankelijk en actueel autoverzekering beginnend bestuurder

De premies en voorwaarden die je vergelijkt ontvangen we van dataleveranciers Rolls en Voogd & Voogd. Hierdoor is alle informatie actueel en niet beïnvloed door andere partijen. Daarnaast werken we samen met autoverzekeraars, zodat je de autoverzekering beginnend bestuurder makkelijk aanvraagt. Deze samenwerking heeft geen invloed op de resultaten en je betaalt niets extra’s voor het afsluiten. Het Keurmerk Objectief Vergelijken hebben we niet voor niets!

Laagste prijsgarantie op je autoverzekering beginnend bestuurder

Wij betalen je het verschil in de premie plus vijf procent terug als je binnen zeven dagen dezelfde autoverzekering voor beginnende bestuurders goedkoper vindt. Hiermee garanderen we je de laagste prijs, omdat je nooit meer betaald dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Bovendien bieden we op sommige autoverzekeringen sowieso al vijf procent korting!

14 dagen bedenktijd op je autoverzekering beginnend bestuurder

We hopen dat je direct een autoverzekering beginnend bestuurder vindt waarmee je tevreden bent. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan is dat geen probleem. Omdat je veertien dagen bedenktijd hebt, zeg je de polis binnen twee weken kosteloos op.

Hoge klantwaardering

Beginnende bestuurders die eerder via ons een autoverzekering hebben gevonden geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de deskundigheid van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met het vergelijken van autoverzekeringen voor beginnend bestuurders? Onze vakkundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2019

Geld.nl is in 2019 voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

Autoverzekering beginnend bestuurder gevonden? Pak die besparing!

Heb je een vergelijking gemaakt en de voordeligste autoverzekering voor beginnend bestuurder gevonden? Sluit hem direct online af en houd geld over voor de leukere dingen in het leven.

Je autoverzekering afsluiten voor beginnend bestuurder doe je direct via ons of op de website van de verzekeraar, afhankelijk van de afspraken die we met hen hebben. Wij zijn de tussenpersoon als je de autoverzekering direct via ons aanvraagt. Dit houdt in dat je wijzigingen en schades direct bij ons meldt en niet bij de verzekeraar. Sturen we je door naar de verzekeraar, dan loopt het contact na afsluiten via hen.

Hoe autoverzekering beginnend bestuurder aanvragen?

Zo vraag je binnen vijf minuten de autoverzekering voor beginnend bestuurders van je keuze aan:

 • Kies je gewenste autoverzekering
 • Vul je persoonlijke gegevens in
 • Vul je autogegevens in
 • Beantwoord de slotverklaring
 • Gefeliciteerd, je hoort nu officieel tot de club van Geld.nl bespaarders!

Acceptatie autoverzekering beginnend bestuurder

In de meeste gevallen ontvang je voorlopige dekking en mag je direct de weg op. De definitieve acceptatie krijg je binnen één tot enkele dagen. Zeg je oude verzekering op wanneer je geaccepteerd bent. Helaas mogen wij dit niet voor je doen, maar we helpen je graag met onze voorbeeldbrief. Veel plezier met je besparing!

Autoverzekering beginnend bestuurder: handig om te weten

Een autoverzekering voor beginnende bestuurders is een flinke kostenpost. We geven je daarom graag wat tips mee om te besparen. We zetten ze voor je op een rij:

1. Risicogroep beginnend bestuurder

Waarom zijn autoverzekeringen voor beginnende bestuurders duurder? Allereerst omdat je als beginnend bestuurder nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe meer korting je krijgt op je premie.

Ten tweede val je voor verzekeraars binnen de risicogroep als je jonger dan 25 jaar bent. Verzekeraars merken dat jongeren tot en met 24 jaar vaker schades rijden. Om het risico in te dekken, verhogen ze voor deze groep de premie. Een paar verzekeraars verhogen om dezelfde reden het eigen risico voor de beperkt casco verzekering en all risk verzekering. Soms worden jongeren niet eens toegelaten tot de verzekering, vooral als je een dure auto hebt.

2. Autoverzekering beginnend bestuurder op eigen naam

Om de hoge premie te vermijden denk je er misschien aan de autoverzekering op naam van één van je ouders te zetten. Dit raden wij echter af. Op deze manier bouw je geen schadevrije jaren op, wat juist belangrijk is als beginnend bestuurder. Meer schadevrije jaren geven je namelijk korting op je premie. Verzeker je de auto op naam van je ouders en besluit je uiteindelijk toch de autoverzekering op je eigen naam te zetten, dan betaal je alsnog een duurdere premie omdat je geen no-claimkorting ontvangt.

3. Betaal kleine schades zelf

Een schade claimen gaat ten koste van je schadevrije jaren. Zeker bij beginnend bestuurders komt dit hard aan in de premie. Het loont dus om een kleine schade gewoon zelf te betalen in plaats van te claimen.

4. Zelf WA schade verhalen

Als iemand anders schade aan je auto veroorzaakt, moet je dit zelf verhalen. Helaas doet de verzekeraar dit niet voor jou. Zorg daarom dat je altijd een schadeformulier in je auto hebt liggen. Of sluit een rechtsbijstandverzekering af bij je autoverzekering. Je verzekeraar helpt je dan schade te verhalen en geeft advies bij juridische conflicten. Op Geld.nl vind je makkelijk de goedkoopste autoverzekering beginnend bestuurder met rechtsbijstandverzekering.

5. Autoverzekering beginnend bestuurder blijven vergelijken

De autoverzekeringswereld staat niet stil. Er komen nieuwe verzekeraars bij en premies veranderen continu. Eens per jaar je autoverzekering berekenen en vergelijken is daarom belangrijk. Zo weet je zeker dat je nog de autoverzekering voor beginnend bestuurder met de laagste premie en beste dekking hebt. Sluit je de verzekering af via Geld.nl, dan hoef je hier zelf niet meer aan te denken. Wij checken ieder jaar of je nog steeds de laagste premie hebt met onze Premie Alert. Dat is makkelijk besparen!

Meer over autoverzekeringen
 • Autoverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je autoverzekering.
 • Autoverzekering 18-jarige Als 18-jarige betaal je een relatief hoge premie, omdat je een onervaren bestuurder bent. Lees er hier meer over.
 • Autoverzekering afsluiten Sluit direct online de autoverzekering af met de laagste premie en beste voorwaarden voor jouw auto!
 • Autoverzekering jongeren Omdat verzekeraars jongeren als risicogroep beschouwen, betalen zij een opslag op de premie. Lees er hier meer over.
 • Autoverzekering berekenen Bereken hier direct online de premie voor jouw autoverzekering van het grootste aanbod verzekeraars.
 • Autoverzekering studenten Als student heb je vaak niet veel te besteden en daarom wil je een voordelige autoverzekering. Die vind je hier!
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl Website van het jaar 2017 Website van het jaar 2018 Expert
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc