Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen & bespaar tot €600 per jaar

Inzittendenverzekering auto

vergelijk ruim 30 verzekeraars
Kies je autoverzekeringBespaar tot €600 p.j.
NL
Kenteken onbekend

Tot 15% korting op je premie

Website van het Jaar

We zijn voor het 3e jaar
op rij genomineerd.

Laagste prijsgarantie via Geld.nl

Ergens anders goedkoper? Wij
betalen het verschil plus 5%.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt
 • 22:40
 • 22:37
 • 22:35
 • 22:33
 • 22:31

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun autoverzekering via Geld.nl.

Inzittendenverzekering? Start nu met besparen

Wist je dat veel consumenten te veel betalen voor hun autoverzekering met inzittendenverzekering? Dat is zonde vinden wij. Een inzittendenverzekering is handig, maar te veel betalen onnodig. Dit probleem voorkom je gemakkelijk. Je autoverzekering vergelijken en overstappen scheelt je tot wel 600 euro per jaar!

Daarom inzittendenverzekering vergelijken

Hoewel een inzittendenverzekering handig is, betaal je al snel onnodig veel voor een schrale dekking. Maar alle dekkingen van meer dan 50 verschillende autoverzekeraars loop je niet zo één-twee-drie na. Gelukkig is onze vergelijking zo opgesteld dat premie en dekking overzichtelijk naast elkaar staan. Zo vind je gemakkelijk de beste dekking inzittendenverzekering tegen de laagste premie.

Vind de goedkoopste inzittendenverzekering

Inzittendenverzekeringen vergelijken is heel makkelijk. Je vergelijkt inzittendenverzekeringen in vijf stappen:

 1. Vul in welke auto je wilt verzekeren
 2. Laat ons weten wie je bent
 3. Kies de dekking voor je autoverzekering
 4. Selecteer inzittendenverzekering in de filters
 5. Vergelijk autoverzekeringen

Waarom inzittendenverzekering vergelijken op Geld.nl?

Op Geld.nl helpen we je besparen op je vaste lasten. Je autoverzekering met inzittendenverzekering hoort daar ook bij. Je zoektocht naar de voordeligste inzittendenverzekering start dus op Geld.nl. Dankzij onze volgende voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Grootste aanbod inzittendenverzekeringen

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod inzittendenverzekeringen. Vul je gegevens en wensen in en je krijgt een overzicht te zien van alle autoverzekeringen met inzittendenverzekering die daarbij passen. Heb je de inzittendenverzekering gevonden die aan je wensen voldoet, dan sluit je die direct online af.

Inzittendenverzekering autoverzekering

Vergelijk grootste aanbod autoverzekeringen met inzittendenverzekering

Onafhankelijk en actueel inzittendenverzekering vergelijken

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of andere financiële partij. Dankzij samenwerkingen met onafhankelijke dataleveranciers vergelijk je actuele premies en voorwaarden die niet beïnvloed zijn door derde partijen. Wel werken we samen met verzekeraars, zodat je makkelijker je inzittendenverzekering afsluit. Hiervoor betaal je niets extra’s. We hebben niet voor niets het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Laagste prijsgarantie op inzittendenverzekering

Je weet zeker dat je de laagste premie voor je inzittendenverzekering hebt als je die via Geld.nl afsluit. Vind je namelijk binnen één week ergens anders dezelfde inzittendenverzekering goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug plus vijf procent van de premie. Op sommige autoverzekeringen met inzittendenverzekering bieden we sowieso al vijf procent korting!

14 dagen bedenktijd op inzittendenverzekering

Nadat je de autoverzekering met inzittendenverzekering hebt afgesloten, kan het gebeuren dat je er toch niet helemaal tevreden mee bent. Dit is geen probleem. Binnen veertien dagen zeg je de polis namelijk kosteloos op.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons hebben bespaard op hun autoverzekering met inzittendenverzekering geven ons een hoge klantwaardering. Met name de duidelijkheid van het vergelijkingsoverzicht en de deskundigheid van onze medewerkers worden op prijs gesteld. Heb je vragen of hulp nodig met de vergelijking? Onze vakkundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2019

Geld.nl is in 2019 voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

Goedkoopste inzittendenverzekering gevonden? Pak die besparing!

Je hebt vergeleken en gezien hoeveel goedkoper je autoverzekering met inzittendenverzekering kan zijn. Laat die besparing vervolgens niet liggen en sluit de inzittendenverzekering van je keuze direct online af!

Je autoverzekering afsluiten met inzittendenverzekering doe je direct via onze website of via de website van de verzekeraar. Of we je doorsturen hangt af van welke afspraken we hebben gemaakt met de betreffende verzekeraar. Blijf je op onze site, dan worden wij je tussenpersoon. Wijzigingen en schades meld je in dat geval direct aan ons. Vraag je de inzittendenverzekering aan op de website van verzekeraar, dan loopt het verdere contact via hen.

Hoe inzittendenverzekering aanvragen?

Zo vraag je binnen vijf minuten de inzittendenverzekering van je keuze aan:

 1. Kies je gewenste autoverzekering met inzittendenverzekering
 2. Vul je persoonlijke gegevens in
 3. Vul je autogegevens in
 4. Beantwoord de slotvragen

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder!

Acceptatie inzittendenverzekering auto

Je ontvangt een bevestiging van je aanvraag waarin staat of je voorlopige dekking hebt of niet. In de meeste gevallen mag je direct de weg op. Binnen één tot enkele dagen hoor je of je definitief geaccepteerd bent. Zeg je oude autoverzekering pas op als je inderdaad definitief bent geaccepteerd. Dit mogen wij helaas niet voor je doen, maar we helpen je graag met onze voorbeeldbrief. Veel plezier met je besparing!

Inzittendenverzekering auto: handig om te weten

Voordat je inzittendenverzekeringen vergelijkt is het handig om het een en ander over deze verzekering te weten. We zetten graag tips en informatie voor je op een rij:

1. Wat is inzittendenverzekering?

Een inzittendenverzekering vergoedt direct materiële en letselschade, zonder te kijken naar wie schuldig is aan het ongeluk. Je krijgt dus ook een vergoeding als je zelf het ongeluk hebt veroorzaakt. Deze dekking komt bovenop je WA verzekering, beperkt casco verzekering of all risk verzekering.

Je hebt twee soorten inzittendenverzekeringen, namelijk de ongevallen inzittendenverzekering en de schade inzittendenverzekering.

Ongevallen inzittendenverzekering vergoedt:

 • Een vooraf vastgesteld bedrag bij invaliditeit van jou of je passagiers
 • Een vooraf vastgesteld bedrag bij overlijden van jou of je passagiers

Schade inzittendenverzekering vergoedt:

 • De werkelijk geleden letselschade van jou of je passagiers
 • De werkelijk geleden materiële schade van jou of je passagiers

De schade inzittendenverzekering heeft dus een uitgebreidere dekking dan de ongevallen inzittendenverzekering.

2. Waarom inzittendenverzekering auto?

Je zorgverzekering dekt de kosten van letselschade. Schade die een ander veroorzaakt claim je bij diegene zijn WA verzekering. Waarom zou je dan een autoverzekering met inzittendenverzekering nemen?

Allereerst kijkt de verzekeraar niet naar de schuldvraag. Hierdoor verloopt de schade-afhandeling een stuk sneller.

Ten tweede heb je zelf geen kosten wanneer je letselschade oploopt. Ja, je zorgverzekering vergoedt letselschade, maar je betaalt nog een deel eigen risico. De inzittendenverzekering vergoedt deze kosten ook.

Ten derde brengt een inzittendenverzekering gemoedsrust. Een ongeluk, zeker met letselschade, is al erg genoeg. Dat je je op zo’n moment geen zorgen hoeft te maken over een vergoeding is fijn.

3. Hierop letten bij inzittendenverzekering

De voorwaarden voor autoverzekeringen met inzittendenverzekering verschillen veel per verzekeraar. Let tijdens het vergelijken op de volgende punten:

 • Hoogte van de vergoeding voor letselschade
 • Hoogte van de vergoeding voor materiële schade
 • Of schade aan zaken van passagiers vergoed worden
 • Of auto’s verzekerd onder de sistercar-clausule ook gedekt zijn
 • Of schade ook wordt vergoed als jij in andermans auto rijdt
 • Of de dekking geldt wanneer je geen autogordel om had tijdens het ongeluk

4. Andere aanvullende autoverzekeringen

Je hebt nog meer aanvullende autoverzekeringen naast inzittendenverzekering. Dit zijn de rechtsbijstandverzekering en de pechhulpverzekering. Je autoverzekering berekenen en vergelijken met deze verzekeringen doe je natuurlijk ook op Geld.nl.

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering krijg je hulp van je verzekeraar bij het verhalen van schade. Ook krijg je juridische hulp als er een rechtszaak is voortgekomen uit een verkeersongeluk.

Pechhulpverzekering

Radeloos langs de weg staan met pech is niet nodig als je pechhulp hebt. Je verzekeraar stuurt iemand om je auto ter plekke te maken of sleept hem naar de garage.

Meer over autoverzekeringen
 • Autoverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je autoverzekering.
 • Autoverzekering afsluiten Sluit direct online de autoverzekering af met de laagste premie en beste voorwaarden voor jouw auto!
 • All risk autoverzekering De all risk autoverzekering vergoedt vrijwel alle schade aan je auto. Vind hier direct de best passende all risk verzekering.
 • Pechhulpverzekering vergelijken Een van de aanvullingen die je bij je autoverzekering kunt afsluiten, is de pechhulpverzekering. Je leest er hier alles over.
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl Website van het jaar 2017 Website van het jaar 2018 Expert
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc