Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met ons Service Team via een van de vele contact mogelijkheden.

Oldtimerverzekering vergelijken

Vind die goede en voordelige oldtimerverzekering
 • Vergelijk verzekeringen voor oldtimer
 •  Laagste prijsgarantie
  Wij bieden de laagste prijsgarantie voor autoverzekeringen. Wij regelen de hoogste kortingen omdat wij scherp onderhandelen met verzekeraars en de kosten voor de vergelijking zo laag mogelijk houden.

  Wat houdt deze laagste prijsgarantie in?
  Vind je binnen een week ergens dezelfde autoverzekering goedkoper, dan betalen wij een jaar lang het verschil aan je terug. En dat is niet het enige. Boven op dat bedrag krijg je van ons ook nog een extra vergoeding van 5%.

  Zo ben je dus altijd verzekerd van het beste tarief voor je autoverzekering.
  Laagste prijsgarantie
   via Geld.nl
 • Binnen 2 minuten verzekerd de weg op
Bespaar tot €300,- per jaar
Direct afsluiten? Ik help je de beste passende
oldtimerverzekering
te vinden!
Waarom Geld.nl?
 • Laagste Prijsgarantie
  Laagste Prijsgarantie
  Wij garanderen de laagste prijs voor je autoverzekering. Door scherp te onderhandelen en door de kosten voor de vergelijking laag te houden, regelen we de hoogste kortingen voor je autoverzekering.

  Wat houdt deze laagste prijsgarantie in?
  Vind je binnen een week ergens dezelfde autoverzekering goedkoper, dan betalen wij een jaar lang het verschil aan je terug. En dat is niet het enige. Boven op dat bedrag krijg je van ons ook nog een extra vergoeding van 5%.
  Zo ben je dus altijd verzekerd van het beste tarief voor je autoverzekering.
  Betaal nooit te veel
 • Betrouwbaar
  Betrouwbaar
  We hebben een vergunning van de financiële toezichthouder (AFM) en we werken conform de voorwaarden van Kifid en de Autoriteit Persoonsgegevens.

  Ook garanderen wij dat de afspraken die wij met verzekeraars maken de resultaten in de vergelijking niet beïnvloeden.
  Kwaliteit en veiligheid staan voorop
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
  Ben je niet tevreden over je autoverzekering? Je hebt dan de mogelijkheid om binnen 14 dagen de autoverzekering kosteloos te annuleren. Je krijgt dan de betaalde premie terug.
  Niet goed, geld terug
 • Eenvoudig overstappen
  Eenvoudig overstappen
  Op Geld.nl vergelijk je 24 uur per dag, 7 dagen in de week je autoverzekering. Deze kun je direct online afsluiten. Wij regelen alles voor je met de verzekeraar.
  In de meeste gevallen kun je binnen 5 minuten verzekerd de weg op!

  Hoe werkt het?
  Je ontvangt meteen na je aanvraag een e-mail met de bevestiging. In de meeste gevallen krijg je dan direct voorlopige dekking en kun je dus verzekerd de weg op. Binnen een werkdag stuurt de verzekeraar je een bevestiging van de acceptatie. Snel en eenvoudig geregeld dus!
  Wij regelen het voor jou
Klanten over Geld.nl

"Zeer tevreden"
8,9
(2789 reviews)

 • "Veri gut besa schon" , F Farkas Veri gut besa schon
 • "Klantgericht en maatwerk" , Bjorn Goede uitleg bij de chat, ze nemen uitgebreid de tijd om je te helpen bij je vragen, kijken met je mee en adviseren je waar nodig. Ik heb Geld.nl gebruikt voor een vergelijking van autoverzekeringen met pechhulp. De chatmedewerkster heeft goed meegedacht en heeft verstand van zaken. Top

Alles over de oldtimerverzekering

Heb je een auto van 25 jaar of ouder en gebruik je deze niet dagelijks? Grote kans dat je in aanmerking komt voor een oldtimerverzekering! Je betaalt hiervoor fors minder premie dan voor een gewone autoverzekering. Wel zo eerlijk als je weinig kilometers maakt.

Niet elke oude auto is echter ook een oldtimer. Het moet een kostbaar bezit zijn dat gezien wordt als verzamelobject. Daarom kun je in de meeste gevallen alleen een oldtimerverzekering afsluiten als voor het type auto een merkenclub bestaat. Daarnaast mag je met je oldtimer niet meer dan 7.500 kilometer per jaar rijden en moet je daarnaast nog een auto hebben voor dagelijks gebruik.

Voldoet jouw auto niet aan deze voorwaarden? Dan kun je een gewone autoverzekering vergelijken.

Oldtimerverzekering afsluiten via Geld.nlVeel verzekeraars bieden een oldtimerverzekering aan, maar de premies en voorwaarden verschillen behoorlijk. Je bespaart dus flink door zorgvuldig te vergelijken. Op Geld.nl vergelijk je snel en eenvoudig de verschillende polissen. Je ziet direct welke oldtimerverzekering voor jou het voordeligst is en qua voorwaarden het beste past bij jouw klassieker. De verzekering van je keuze regel je direct online via Geld.nl.

Klantervaringen Geld.nl
 • Geld.nl scoort gemiddeld (2789 Reviews)
 • Geld.nl is deze maand 407.589 keer geraadpleegd

Verzekering voor oldtimer

 1. Checklist oldtimerverzekering
 2. De verschillende autoverzekeraars
 3. Meer over autoverzekeringen
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke