Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen & bespaar tot €600 per jaar

Pechhulpverzekering vergelijken

loop je besparing niet mis
Kies je autoverzekeringBespaar tot €600 p.j.
NL
Kenteken onbekend

Tot 15% korting op je premie

Website van het Jaar

We zijn voor het 3e jaar
op rij genomineerd.

Laagste prijsgarantie via Geld.nl

Ergens anders goedkoper? Wij
betalen het verschil plus 5%.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt
 • 19:24
 • 19:21
 • 19:19
 • 19:17
 • 19:15

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun autoverzekering via Geld.nl.

Pechhulpverzekering? Start nu met besparen

Een autoverzekering met pechhulp is ontzettend handig, maar maakt de premie voor je autoverzekering duurder. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Een groot deel van de consumenten betaalt echter wél nog altijd te veel voor zijn autoverzekering met pechhulp. Jij hoeft daar niet bij te horen als je het advies van de AFM, de Consumentenbond en Autoriteit Consument en Markt volgt. Dit advies luidt: vergelijk financiële producten. Je autoverzekering vergelijken met pechhulpverzekering en overstappen levert je een besparing op tot wel 600 euro per jaar!

Daarom pechhulp vergelijken

De voorwaarden voor pechhulp verschillen veel per verzekeraar. Het is daarom belangrijk niet alleen naar de premie te kijken, maar ook naar de dekking. Met meer dan 50 verschillende verzekeraars is dit nogal een klus. Ons overzicht helpt je daarbij: premie en voorwaarden staan overzichtelijk naast elkaar. Zo vind je gemakkelijk de beste dekking tegen de laagste premie.

Vind de goedkoopste pechhulpverzekering

Autoverzekeringen met pechhulp vergelijken is heel makkelijk. Je vergelijkt pechhulpverzekeringen in vijf stappen:

 1. Vul in welke auto je wilt verzekeren
 2. Laat ons weten wie je bent
 3. Kies de dekking voor je autoverzekering
 4. Selecteer pechhulp in de filters (in Nederland, buitenland, of allebei!)
 5. Vergelijk autoverzekeringen

Waarom pechhulp vergelijken op Geld.nl?

Wij van Geld.nl helpen je graag besparen op je vaste lasten. Zo ook op je autoverzekering met pechhulp. Dankzij onze volgende voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Pechhulp autoverzekering

Vergelijk grootste aanbod autoverzekeringen met pechhulp

Grootste aanbod pechhulpverzekeringen

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod pechhulpverzekeringen. Vul je gegevens en wensen in en selecteer pechhulp in de filters van het overzicht. Je hebt een ruime keuze aan autoverzekeringen met pechhulp. Heb je de pechhulpverzekering gevonden die aan je wensen voldoet, dan sluit je die direct online af.

Onafhankelijk en actueel pechhulp vergelijken

De premies en voorwaarden van pechhulp die je vergelijkt krijgen wij van dataleveranciers Rolls en Voogd & Voogd. Hierdoor is alle informatie altijd actueel en wordt er niets beïnvloed door andere partijen. Toch werken we samen met de verzekeraars, zodat je makkelijker je pechhulpverzekering afsluit. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. We hebben niet voor niets het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Laagste prijsgarantie op je pechhulpverzekering

Je betaalt via Geld.nl nooit meer dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Wij betalen je namelijk het verschil, plus vijf procent van de premie terug als je binnen één week ergens anders dezelfde autoverzekering met pechhulp goedkoper vindt. Bovendien bieden we op veel autoverzekeringen met pechhulp sowieso al vijf procent korting!

14 dagen bedenktijd op pechhulpverzekering

Het is geen probleem als blijkt dat je niet tevreden bent over de pechhulpverzekering die je hebt afgesloten. Binnen veertien dagen zeg je de polis kosteloos op om over te stappen.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons hebben bespaard op hun autoverzekering met pechhulp geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de deskundigheid van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met de autoverzekering vergelijking? Onze vakkundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2019

Geld.nl is in 2019 voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

Goedkoopste pechhulpverzekering gevonden? Pak die besparing!

Je hebt de perfecte autoverzekering met pechhulp gevonden. En nu? Afsluiten en besparen die handel. Dat doe je direct online via Geld.nl.

Je autoverzekering afsluiten met pechhulp gaat via ons of we sturen je door naar de website van de verzekeraar. Dit hangt af van de afspraken die we hebben met de betreffende verzekeraar. Wij zijn je tussenpersoon als je op onze website blijft. Schades en wijzigingen geef je dan direct aan ons door. Sluit je de autoverzekering met pechhulp af op de website van de verzekeraar, dan loopt al het verdere contact via hen.

Hoe verzekering pechhulp aanvragen?

Zo vraag je binnen vijf minuten de pechhulpverzekering van je keuze aan:

 1. Kies je gewenste autoverzekering met pechhulp
 2. Vul je persoonlijke gegevens in
 3. Vul je autogegevens in
 4. Beantwoord de slotverklaring

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder!

Acceptatie pechhulp

Je krijgt direct een bevestiging van je aanvraag en hoort of je voorlopige dekking hebt of niet. In de meeste gevallen mag je direct de weg op. Binnen één tot enkele dagen krijg je bericht van je definitieve acceptatie. Nadat je geaccepteerd bent, zeg je de oude autoverzekering op. Dit mogen wij helaas niet voor je doen, maar we helpen je graag met onze voorbeeldbrief. Veel plezier met je besparing!

Pechhulpverzekering: handig om te weten

We willen graag dat je tevreden bent over je pechhulpverzekering. Daarom geven we je informatie en tips mee voor het vergelijken. We zetten ze voor je op een rij:

1. Wat is pechhulp?

Pech komt nooit gelegen en niemand wil op zo’n moment radeloos langs de weg staan. Daarom is er de pechhulpverzekering. Je auto wordt ter plekke gerepareerd als dat mogelijk is. Zo niet, dan wordt je auto naar de garage gesleept. Je krijgt vaak vervangend vervoer zodat je snel weer de weg op kunt. En dat alles wordt vergoed door de verzekering.

Pechhulp vergoedt:

 • Reparatie ter plekke
 • Slepen naar garage
 • Vervangend vervoer

Dit komt natuurlijk bovenop de dekking van je WA verzekering, beperkt casco of all risk verzekering.

2. Hierop letten bij pechhulpverzekering

De voorwaarden voor pechhulp verschillen enorm per verzekeraar. Let tijdens het vergelijken op de volgende punten:

 • Dekkingsgebied: valt je eigen woonplaats binnen de dekking en geldt deze voor heel Europa of alleen Nederland?
 • Vervangend vervoer: krijg je een vervangende auto of krijg je een vergoeding voor de taxi en het openbaar vervoer?
 • Garagekeuze: mag je zelf kiezen naar welke garage je auto wordt versleept?
 • Pech door eigen schuld: valt pech door eigen schuld, bijvoorbeeld door tanken met verkeerde brandstof, onder de dekking?
 • Pech door mechanisch gebrek: ben je gedekt bij pech door mechanische gebreken van de auto?

3. Losse pechhulpverzekering

De WA verzekering wordt aangeraden voor auto’s van tien jaar en ouder. Deze auto’s hebben meestal een wat lagere waarde, waardoor de vergoeding die je verzekeraar uitkeert bij schade niet opweegt tegen de premie die je betaalt voor een uitgebreidere dekking.

Een pechhulpverzekering sluit je ook los af, apart van je autoverzekering. Dit doe je bijvoorbeeld bij de Wegenwacht van ANWB, Allianz Global Assistance of Centraal Beheer.

Pas wel op dat je jezelf niet per ongeluk dubbel verzekerd. Heb je al een pechhulpverzekering bij je autoverzekering, dan heb je natuurlijk geen losse pechhulpverzekering nodig, of andersom.

Bij nieuwe auto’s geeft de dealer je vaak een mobiliteits- of doorrijdgarantie. Dit is in principe hetzelfde als pechhulp en geldt een aantal jaar na de aankoop. Zolang deze loopt heb je geen aanvullende pechhulpverzekering nodig.

4. Pechhulp in het buitenland

Pechhulp geldt vaak binnen Nederland en heel Europa. Soms bieden verzekeraars pechhulp wereldwijd aan. Wil je alleen pechhulp wanneer je op vakantie gaat? Een pechhulpverzekering is ook af te sluiten via je reisverzekering.

5. Andere aanvullende autoverzekeringen

Naast pechhulp heb je nog de schade inzittendenverzekering en rechtsbijstandverzekering. Op Geld.nl kun je eenvoudig je autoverzekering berekenen met deze aanvullende dekkingen.

Schade inzittendenverzekering

Deze aanvullende verzekering keert direct alle geleden schade uit, zowel materiele- als letselschade. De verzekeraar kijkt niet naar de schuldvraag, waardoor je de vergoeding een stuk sneller ontvangt.

Rechtsbijstandverzekering

Met deze verzekering helpt je verzekeraar je met schade verhalen bij de tegenpartij. Ook krijg je advies bij juridische geschillen in het verkeer. Dit scheelt je een hoop zorgen.

Meer over autoverzekeringen
 • Autoverzekering berekenen Bereken hier direct online de premie voor jouw autoverzekering van het grootste aanbod verzekeraars.
 • Autoverzekering vrouwen Verschillende verzekeraars bieden een autoverzekering speciaal voor vrouwen aan. Maar is dit wel voordelig?
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl Website van het jaar 2017 Website van het jaar 2018 Expert
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc