Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met ons Service Team via een van de vele contact mogelijkheden.

Autoverzekering berekenen

Bereken online de laagste premie voor je auto!
 • Vergelijk 125 autoverzekeringen
 •  Laagste prijsgarantie
  Wij bieden de laagste prijsgarantie voor autoverzekeringen. Wij regelen de hoogste kortingen omdat wij scherp onderhandelen met verzekeraars en de kosten voor de vergelijking zo laag mogelijk houden.

  Wat houdt deze laagste prijsgarantie in?
  Vind je binnen een week ergens dezelfde autoverzekering goedkoper, dan betalen wij een jaar lang het verschil aan je terug. En dat is niet het enige. Boven op dat bedrag krijg je van ons ook nog een extra vergoeding van 5%.

  Zo ben je dus altijd verzekerd van het beste tarief voor je autoverzekering.
  Laagste prijsgarantie
   via Geld.nl
 • Binnen 2 minuten verzekerd de weg op
Bespaar tot €300,- per jaar
Direct berekenen? Ik help je de autoverzekering met de beste voorwaarden en laagste premie te vinden!
Waarom Geld.nl?
 • Laagste Prijsgarantie
  Laagste Prijsgarantie
  Wij garanderen de laagste prijs voor je autoverzekering. Door scherp te onderhandelen en door de kosten voor de vergelijking laag te houden, regelen we de hoogste kortingen voor je autoverzekering.

  Wat houdt deze laagste prijsgarantie in?
  Vind je binnen een week ergens dezelfde autoverzekering goedkoper, dan betalen wij een jaar lang het verschil aan je terug. En dat is niet het enige. Boven op dat bedrag krijg je van ons ook nog een extra vergoeding van 5%.
  Zo ben je dus altijd verzekerd van het beste tarief voor je autoverzekering.
  Betaal nooit te veel
 • Betrouwbaar
  Betrouwbaar
  We hebben een vergunning van de financiële toezichthouder (AFM) en we werken conform de voorwaarden van Kifid en de Autoriteit Persoonsgegevens.

  Ook garanderen wij dat de afspraken die wij met verzekeraars maken de resultaten in de vergelijking niet beïnvloeden.
  Kwaliteit en veiligheid staan voorop
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
  Ben je niet tevreden over je autoverzekering? Je hebt dan de mogelijkheid om binnen 14 dagen de autoverzekering kosteloos te annuleren. Je krijgt dan de betaalde premie terug.
  Niet goed, geld terug
 • Eenvoudig overstappen
  Eenvoudig overstappen
  Op Geld.nl vergelijk je 24 uur per dag, 7 dagen in de week je autoverzekering. Deze kun je direct online afsluiten. Wij regelen alles voor je met de verzekeraar.
  In de meeste gevallen kun je binnen 5 minuten verzekerd de weg op!

  Hoe werkt het?
  Je ontvangt meteen na je aanvraag een e-mail met de bevestiging. In de meeste gevallen krijg je dan direct voorlopige dekking en kun je dus verzekerd de weg op. Binnen een werkdag stuurt de verzekeraar je een bevestiging van de acceptatie. Snel en eenvoudig geregeld dus!
  Wij regelen het voor jou
Klanten over Geld.nl

"Zeer tevreden"
8,9
(2788 reviews)

 • "Klantgericht en maatwerk" , Bjorn Goede uitleg bij de chat, ze nemen uitgebreid de tijd om je te helpen bij je vragen, kijken met je mee en adviseren je waar nodig. Ik heb Geld.nl gebruikt voor een vergelijking van autoverzekeringen met pechhulp. De chatmedewerkster heeft goed meegedacht en heeft verstand van zaken. Top
 • "Prima service!" , Macos Heel handige hulp via de chat!

Alles over premie autoverzekering berekenen

Verzekeraars gebruiken verschillende gegevens om de voor het autopremie berekenen. Denk hierbij aan je leeftijd, schadevrije jaren, postcode en het aantal jaren dat je een rijbewijs hebt. Daarnaast hangt de premie af van het gewicht, vermogen, de leeftijd en cataloguswaarde van je auto. Daarom verschilt de premie van een bepaalde verzekeraar per verzekerde. Handig om te weten: een lage autopremie betekent zeker niet dat je met de minst goede voorwaarden te maken krijgt!

Autoverzekering berekenen via Geld.nlDe meeste automobilisten besparen flink als zij hun autoverzekering vergelijken en overstappen naar de goedkoopste. Geld.nl helpt je met besparen en berekent snel de premie van 125 autoverzekeringen voor je. Je vult enkele gegevens in over jezelf, je auto en de gewenste dekking. Daarna krijg je direct een overzicht van alle autoverzekeringen die aan jouw wensen voldoen. De laagste premie staat altijd bovenaan in de resultaten. Bovendien bieden wij hoge kortingen op de premie en krijg je bij ons de laagste prijsgarantie. In totaal bespaar je tot wel 300 euro op de premie via Geld.nl! Maak dus snel een autoverzekering berekening en check hoeveel jij kunt besparen.

Klantervaringen Geld.nl
 • Geld.nl scoort gemiddeld (2788 Reviews)
 • Geld.nl is deze maand 407.589 keer geraadpleegd

Premie autoverzekering berekenen

 1. Checklist autoverzekering berekenen
 2. De verschillende autoverzekeraars
 3. Meer over autoverzekeringen
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke