Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Autoverzekering

Audi autoverzekering

Vind de Audi autoverzekering voor jou

Een auto met een premium-merk als Audi heeft natuurlijk een goede autoverzekering nodig. Hier wil je echter niet te lang voor zoeken en het liefst ook niet te veel voor betalen. Geld.nl helpt je daar graag bij. In drie stappen vind je de beste Audi autoverzekering.

In drie stappen de juiste Audi verzekering

Een goede Audi autoverzekering vinden duurt niet zo lang als dat je denkt. Vul je gegevens in, kies je gewenste dekking en je ziet direct bij welke autoverzekering je Audi het beste verzekerd is tegen de laagste premie. Online deze Audi autoverzekering afsluiten doe je dan direct via Geld.nl.

Welke dekking voor je Audi autoverzekering?

Of je nu een Audi A2, A4 of A6 hebt, je wilt natuurlijk de juiste dekking voor je auto. Je hebt de keuze uit WA, beperkt casco of een all risk autoverzekering.

Soort schadeWABeperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Brand-/stormschade
Diefstal/inbraak
Schade door aanrijding met wild
Ruitschade
Schade door slippen en botsen
Vandalisme
Stootschade
Schade door omslaan
Schade door overstroming
Schade door van de weg of te water raken


WA Audi verzekering

Iedere auto is verplicht op zijn minst WA verzekerd te zijn. Voor de beste dekking kijk je naar drie dingen: de dagwaarde van je Audi, of je geld hebt geleend om de auto te kopen en naar je huidige financiële situatie.

Voor een goede verhouding tussen wat je vergoed krijgt bij total loss en de premie kijk je naar de dagwaarde van je Audi. Auto’s met een lage waarde krijgen minder vergoed, waardoor je met een all risk verzekering duur uitkomt. Andersom geldt dit ook; een auto met een hoge dagwaarde alleen WA verzekeren zou zonde zijn, aangezien je dan niets vergoed krijgt.

Uitgebreidere dekking Audi autoverzekering

Wanneer je hebt geleend voor je auto is het echter wel verstandig een uitgebreidere dekking te nemen. Mocht je de auto total loss rijden, krijg je in ieder geval een vergoeding om een nieuwe auto te kopen of de lening af te lossen. Anders zit je nog wel met de lening, maar zonder auto.

Tip! Je financiële situatie speelt ook mee. Heb je genoeg geld om een schade zelf te betalen? Zo niet, is het verstandig een uitgebreidere dekking dan een WA autoverzekering te nemen, bijvoorbeeld een WA beperkt casco autoverzekering of een all risk autoverzekering.

Aanvullende autoverzekering Audi

Naast de bovenstaande dekkingen zijn er nog aanvullende verzekeringen voor je Audi. Een schade inzittendenverzekering, bijvoorbeeld, vergoed alle schade bij een ongeluk per direct, ongeacht wie er schuldig is.

Een rechtsbijstandverzekering helpt je bij het claimen van smartengeld en verleent juridische hulp. Zo hoef jij niet van alles te regelen wanneer je een ongeluk hebt gehad.

Een Audi autoverzekering afsluiten?Betaal niet te veel! Vergelijk zelf het grootste aanbod autoverzekeringen en vind de verzekering met de laagste premie en beste dekking. Zo bespaar je tot wel 600 euro per jaar op de kosten van je Audi autoverzekering! Autoverzekering vergelijken