Autoverzekering

Auto kopen verzekering

Auto kopen, wanneer verzekering regelen?

Heb je net een auto gekocht, dan moet je hiervoor een autoverzekering afsluiten voordat je ermee de weg op mag. Als je al weet welke auto je gaat kopen, is het natuurlijk het gemakkelijkst om thuis alvast een autoverzekering af te sluiten. Je maakt dan op je gemak een premieberekening en vergelijkt de verschillende autoverzekeringen. Zo weet je zeker dat je de best passende en goedkoopste autoverzekering afsluit.

Auto verzekeren bij aankoop

Besluit je impulsief een auto te kopen of denk je pas aan de verzekering als je de auto ophaalt? Geen zorgen! Ook dan regel je op Geld.nl eenvoudig en snel een goede verzekering voor je auto. Vergelijk terwijl je bij de dealer staat alle autoverzekeringen in onze module en sluit direct de polis van je keuze af.

Let op: Je mag pas met je auto gaan rijden als je bericht hebt gehad van de verzekeraar dat je aanvraag is geaccepteerd. Meestal krijg je hiervoor een sms of een e-mailbericht.

Auto kopen verzekering overzetten

Had je voor je vorige auto al een verzekering via Geld.nl en wil je deze overschrijven naar je nieuwe auto? Neem dan contact op met het Service Team. Onze medewerkers regelen de overschrijving voor je, zodat je snel met je nieuwe auto de weg op kunt. Houd er wel rekening mee dat de premie na de overschrijving misschien verandert, want de verzekeraar berekent de premie onder meer op basis van je auto.

Tip! Meer weten over dit onderwerp? In het artikel ‘Autoverzekering overzetten’ lees je hier alles over.

Een nieuwe autoverzekering regelen? Betaal niet te veel!

Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeraars en vind de goedkoopste autoverzekering met de best passende dekking. Sluit de autoverzekering van je keuze online af en bespaar tot 600 euro per jaar! Autoverzekering vergelijken