Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Autoverzekering

Autoradio gestolen

Wat vergoedt de verzekering als je autoradio gestolen is?

Diefstal van je autoradio wordt niet vergoed als je alléén een WA verzekering hebt afgesloten. Bij elke andere dekking autoverzekering krijg je wel een vergoeding, zolang het een autoradio is die standaard is ingebouwd door de dealer. Bouw je pas later een autoradio in? Dan vergoedt de autoverzekeraar diefstal alleen als je destijds aan de verzekeringsmaatschappij hebt doorgegeven dat de autoradio was ingebouwd.

Losse, uitneembare autoradio gestolen

Het komt niet vaak meer voor, maar sommige automobilisten hebben nog een uitneembare radio in hun auto. Deze valt niet standaard onder de dekking van de autoverzekering. Sommige verzekeraars vergoeden de schade wel via de accessoiresdekking. Dit betekent dat je tot een bepaald bedrag verzekerd bent voor schade aan je autoradio. Bij de meeste verzekeraars is dit maximaal 500 tot 1.2500 euro.

Gestolen autoradio claimen bij verzekeraar

Bij de meeste verzekeraars claim je de schade eenvoudig online op de website van de maatschappij. Ben je verzekert via Geld.nl? Neem dan contact op met ons Service Team via telefoonnummer 040-751 39 68. Onze medewerkers vertellen je wat je moet regelen en waar je recht op hebt.

Autoradio gestolen? Doe aangifte!

Doe als je autoradio is gestolen altijd aangifte bij de politie. Je hebt namelijk een kopie van het proces-verbaal nodig om de schade te claimen bij je verzekeraar.

Besparen op je autoverzekering?Vergelijk dan snel het grootste aanbod autoverzekeringen op premie en voorwaarden. Dit is heel makkelijk en en doe je zelf online! Autoverzekering vergelijken