Autoverzekering

Ambtenaren verzekering

Wat is een VNG autoverzekering ambtenaren?

Een aantal organisaties biedt speciaal voor ambtenaren autoverzekeringen aan. Deze verzekeringen sluit je af met een korting of je krijgt een korting op aanvullende pakketten, zoals het meeverzekeren van accessoires. Vaak mogen je partner en kinderen ook gebruik maken van deze verzekeringen. Enkele voorbeelden van deze organisaties zijn:

  • Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) Verzekeringen
  • Vereniging Gemeente Amsterdam (VGA)
  • Ambtenarenbelang
  • Collectief Gemeente Den Haag

Let op: Soms zijn deze autoverzekeringen voor ambtenaren onderdeel van een verzekeringspakket, waar bijvoorbeeld ook de zorgverzekering of inboedelverzekering bij hoort. Kijk dan even goed of al deze verzekeringen voor jou interessanter zijn dan wanneer je deze afzonderlijk afsluit. 

Ambtenaren verzekering auto, interessant of niet?

Een speciale autoverzekering voor ambtenaren klinkt interessant omdat je profiteert van een mooie korting op de premie. Toch loont het zeker de moeite om deze verzekeringen te vergelijken met het 'normale' aanbod autoverzekeringen. Soms ben je daar namelijk alsnog goedkoper uit.

Ook is het verstandig de voorwaarden van de verschillende autoverzekeringen goed door te nemen en te kiezen voor een verzekeraar die voorwaarden hanteert die bij je wensen passen.

Betaal jij ook te veel voor je autoverzekering?Check het snel! Vergelijk heel makkelijk het grootste aanbod autoverzekeringen en zie hoeveel je elke maand bespaart! Goedkope autoverzekering