Autoverzekering

Autoverzekering per jaar betalen

Autoverzekering per jaar betalen, is dat slim?

Heb je genoeg geld om de premie van je autoverzekering voor het hele jaar in één keer te betalen? Doe dit dan vooral ook. Je bent er dan in één keer voor een heel jaar vanaf en bij sommige verzekeraars krijg je ook nog korting op de premie bij een jaarbetaling. Verder bespaar je op de administratiekosten omdat je maar een keer per jaar betaalt in plaats van elke maand.

Autoverzekering per maand

Hoewel het in de meeste gevallen goedkoper is de premie autoverzekering per jaar te betalen, kiezen de meeste mensen toch voor maandelijks betalen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de financiële middelen voor jaarbetaling ontbreken. Met andere woorden, ze vinden het te veel geld om in een keer over te maken. Ze kunnen het niet missen. 

Autoverzekering per maand betalen en toch besparen

Is het voor jou niet mogelijk de premie autoverzekering per jaar te betalen? Slim besparen op je autoverzekering kan ook op een andere manier. Het loont namelijk om elk jaar kritisch naar je autoverzekering te kijken. Verzekeraars veranderen elk jaar de premie, maar ook je eigen situatie verandert. De auto wordt ouder, je hebt meer schadevrije jaren of je rijdt minder kilometers. Het kan best zijn dat je huidige autoverzekering niet meer de best passende autoverzekering is. Elke jaar je autoverzekering vergelijken is dan ook slim. Wellicht vind je ergens anders een autoverzekering tegen een scherpere premie.

Een betaalbare autoverzekering afsluiten?
Belangrijk is dat de verzekering past bij jou en je auto! Vergelijk daarom altijd eerst autoverzekeringen. Online is dat nu heel makkelijk. Goedkoop auto verzekeren