Autoverzekering

Geen acceptatie autoverzekering

Wat als geen enkele autoverzekeraar je wil accepteren?

Neem dan contact op met het Service Team van Geld.nl via 040-751 39 68. Wij kijken dan samen met jou of je auto verzekeren bij een andere verzekeraar nog wél mogelijk is. Vaak kun je namelijk wel nog terecht bij De Vereende Verzekeringen. Deze verzekeringsmaatschappij staat namelijk bekend om een soepeler acceptatiebeleid.

Let op! Je auto verzekeren bij De Vereende Verzekeringen betekent vaak wel een hogere premie.

Waarom geen acceptatie autoverzekering?

Elke automobilist in Nederland moet minimaal een WA autoverzekering hebben. Toch hebben autoverzekeraars geen acceptatieplicht. Dat betekent dat ze je aanvraag mogen weigeren. Een verzekeraar kan verschillende redenen hebben om je niet te accepteren voor de autoverzekering. Bijvoorbeeld als je:

  • Vaak schade hebt gereden en wordt gezien als té groot risico
  • Als jongere bestuurder een in verhouding te dure auto rijdt
  • Staat geregistreerd voor wanbetaling
  • Een strafrechtelijk verleden hebt voor rijden onder invloed

Bericht geen acceptatie autoverzekering

Je krijgt altijd netjes een bericht als je niet bent geaccepteerd voor een autoverzekering. Ben je niet geaccepteerd? Dan zal de autoverzekeraar of tussenpersoon je meestal proberen te helpen bij het vinden van een andere verzekeraar die je wel accepteert.

Niet geaccepteerd voor je autoverzekering?Vergelijk dan eens online het grootste aanbod autoverzekeraars. Misschien zit er een verzekeraar tussen die je wél accepteert. Check het snel! Autoverzekeringen vergelijken