Autoverzekering

Autoverzekering grijs kenteken

Hoe grijs kenteken verzekeren?

Je bent wettelijk verplicht je auto met grijs kenteken minimaal WA te verzekeren met een zakelijke autoverzekering. Naast de wettelijk verplichte WA verzekering heb je natuurlijk ook nog de keuze uit een beperkt casco autoverzekering of all risk autoverzekering. Hiermee zijn ook schades aan je auto met grijs kenteken zelf gedekt. Verder kun je nog kiezen voor een of meer aanvullende dekkingen waarmee bijvoorbeeld rechtsbijstand, inzittenden en de lading van je auto met grijs kenteken gedekt zijn.

Autoverzekering met grijs kenteken afsluiten

Zoek je een passende autoverzekering voor je auto met grijs kenteken, neem dan contact op ons Service Team via telefoonnummer 040-751 3968. Zij vergelijken voor jou de best passende autoverzekering grijs kenteken. Uit het resultaat van de vergelijking selecteer je vervolgens zelf de grijs kenteken verzekering die het beste aansluit op je wensen en de laagste premie heeft.

Tip! Wil je weten hoe de wegenbelasting grijs kenteken werkt en waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een grijs kenteken? Lees dan het artikel "Wegenbelasting grijs kenteken".

Betaal jij ook onnodig te veel voor je autoverzekering?Check het snel! Vergelijk heel makkelijk het grootste aanbod autoverzekeringen en zie hoeveel je elke maand kunt besparen! Autoverzekeringen vergelijken