Autoverzekering

Auto verzekeren zonder kenteken

Kun je een auto verzekeren zonder kenteken?

Een nieuwe auto verzekeren zonder kenteken kan niet. Dan lukt pas als de auto een kenteken heeft gekregen van de RDW. Ook heb je de meldcode van de auto nodig om een autoverzekering aan te vragen.

Autoverzekering zonder kenteken vergelijken

Heb je een auto op het oog en wil je alvast weten wat het je kost om die te verzekeren? Dat kan wel! De premie voor je nieuwe autoverzekering berekenen gaat dan op basis van het merk, model en type van de auto. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld, zie je welke autoverzekeringen qua premie en dekking voor jou interessant zijn.

Vul daarna je e-mailadres in en je ontvang de resultaten van de vergelijking per mail. Je bekijkt dan alles nog eens rustig en op je gemak. Besluit je later om de auto inderdaad te kopen? Dan ga je via deze mail eenvoudig door met de vergelijking. De polis van je keuze sluit je daarna zelf af.

Wist je dat...De meeste mensen nog altijd onnodig te veel betalen voor hun autoverzekering. Jij ook? Ontdek het snel! Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen online en bespaar tot wel 600 euro per jaar op de kosten van je autoverzekering! Autoverzekering vergelijken