Contact

Korting autoverzekering

Krijg ik via Geld.nl korting op mijn autoverzekering?

Een autoverzekering afsluiten via Geld.nl levert je tot wel 15% korting op je autoverzekering premie op. Direct weten hoeveel korting jij krijgt? Ga hier je autoverzekering vergelijken en vind eenvoudig de laagste premie en beste voorwaarden voor je autoverzekering met korting.

Tip! Naast korting op de premie, biedt je autoverzekering afsluiten via Geld.nl nog veel meer voordelen. In deze video vertellen budgetcoach Eef van Opdorp en autoverzekeringexpert Amanda Bulthuis je er alles over.


Waarom autoverzekering korting via Geld.nl?

Als je via Geld.nl een autoverzekering afsluit, krijgen wij een vergoeding van de verzekeraar. Een deel van het geld dat wij verdienen, geven we terug aan jou! Dit doen we door op verschillende autoverzekeringen unieke korting aanbiedingen te geven. De korting loopt op tot wel 15% van je premie. Je betaalt dus een lagere premie dan bij de verzekeraar zelf of op een andere vergelijkingssite. Je profiteert dus via Geld.nl niet alleen van unieke kortingen, je krijgt van ons ook de laagste prijsgarantie.

Overzicht korting autoverzekering via Geld.nl

In onderstaande tabel zie je per verzekeraar hoeveel korting je krijgt via Geld.nl. De korting verschilt soms, afhankelijke van welke dekking je kiest voor je autoverzekering.

VerzekeraarKorting WAKorting WA + beperkt cascoKorting allrisk
a.s.r.5%5%5%
Nationale-Nederlanden5%5%15%
Unigarant5%10%15%

Iedereen een autoverzekering met korting

Iedereen die een autoverzekering via Geld.nl afsluit van dezelfde korting. Je hoeft dus niet, zoals bij andere autoverzekering kortingen van autoverzekeraars:

  • Veel schadevrije jaren te hebben
  • Hoog opgeleid te zijn
  • Je rijstijl te laten meten
  • Bij een bepaalde werkgever te werken of aangesloten te zijn bij een vereniging

Iedereen profiteert van de unieke kortingen van Geld.nl!

Autoverzekering aanbieding met korting en extra’s

Je autoverzekering berekenen op Geld.nl en kiezen voor de laagste premie zorgt dat je zeker weet dat je niet te veel betaalt. Daar zorgen de kortingen op onze autoverzekeringen voor. Bovendien krijg je vaak nog iets extra’s. We geven je namelijk vaak een cadeau als je een autoverzekering aanvraagt via Geld.nl. Zo ben je 100% zeker van de beste deal voor je autoverzekering. Lees hier meer over deze aanbieding: Autoverzekering met cadeau.

Autoverzekering met korting? Vind de laagste premie!Vergelijk op Geld.nl het grootste aanbod autoverzekeraars en vind de goedkoopste autoverzekering met korting en de best passende dekking. Sluit de autoverzekering van je keuze online af en bespaar gemiddeld 237 euro per jaar! Goedkope autoverzekering
Altijd een voordelige autoverzekering? Vergelijk, kies & bespaar!
;