Autoverzekering

Laagste prijsgarantie autoverzekering Geld.nl

Hoe werkt de laagste prijsgarantie autoverzekering van Geld.nl?

De laagste prijsgarantie autoverzekering houdt in dat Geld.nl je de garantie geeft dat je nooit te veel betaalt voor je autoverzekering. Wij onderhandelen scherp met verzekeraars en houden de kosten voor onze autoverzekering vergelijking zo laag mogelijk. Hierdoor kunnen we je de hoogste kortingen op je autoverzekering geven. En dat doen we dus ook!

Vind je binnen een week (zeven dagen) dezelfde autoverzekering van dezelfde maatschappij, tegen dezelfde voorwaarden en op basis van dezelfde gegevens ergens anders goedkoper? Dan maak je aanspraak op de laagste prijsgarantie autoverzekering van Geld.nl. Wij betalen je dan het verschil plus vijf procent van dit verschil terug.

Hoe maak ik aanspraak op de laagste prijs garantie autoverekering?

Je maakt aanspraak op de laagste prijsgarantie voor je autoverzekering als:

  • Je een autoverzekering online hebt afgesloten via Geld.nl en deze is geaccepteerd door de verzekeraar
  • Je ons een geldige offerte opstuurt van dezelfde verzekering, afgegeven binnen een week nadat je de autoverzekering via Geld.nl hebt aangevraagd
  • De offerte met de lagere autoverzekeringspremie dan bij Geld.nl is gebaseerd op dezelfde voorwaarden, dezelfde verzekeraars en de dezelfde gegevens, zoals schadevrije jaren, postcode, geboortedatum etc. Het enige verschil in de offertes mag de prijs zijn.

Voldoe je aan deze voorwaarden, dan stuur je de offerte door aan de klantenservice van Geld.nl. Vermeld hierbij dan in elk geval de volgende gegevens:

  • Naam:
  • Kenteken:
  • Postcode en huisnummer:
  • Telefoonnummer:
  • Rekeningnummer:

Let op: Wij moeten de offerte van de verzekeraar controleren. Daarom zien we graag van wie je de offerte met de lagere premie hebt ontvangen. Als uit onze controle blijkt dat je aan de voorwaarden van de laagste prijs garantie autoverzekering voldoet, betalen we je het verschil terug tussen de offerte en de afgesloten polis bij Geld.nl, plus vijf procent voor het hele jaar.

Wist je dat...De meeste mensen onnodig te veel betalen voor hun autoverzekering. Jij ook? Ontdek het snel! Vergelijk eenvoudig het grootste aanbod autoverzekeringen en bespaar tot wel 600 euro per jaar! Autoverzekering vergelijken
Tevreden over ons? Stem dan nu! Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten
;