Autoverzekering

Negatieve schadevrije jaren

Wat zijn negatieve schadevrije jaren?

Negatieve schadevrije jaren krijg je als je schade claimt bij je autoverzekering, terwijl je nog niet veel schadevrije jaren hebt opgebouwd. Je staat met andere woorden onderaan de bonus-malusladder, maar daalt vanwege de schadeclaim toch nog enkele treden. Je belandt dus qua schadevrije jaren in de min. Voor de meeste verzekeraars ben je met negatieve schade vrije jaren een te groot risico. Je auto ergens anders verzekeren met negatieve schadevrije jaren is dan vaak lastig, maar niet onmogelijk.

Tip! Zeg je oude verzekering pas op als je zeker weet dat een andere verzekeraar je accepteert. Met negatieve schadevrije jaren kan het zijn dat je oude verzekeraar je namelijk niet meer terug neemt als klant.

Waar kan ik terecht met negatieve schadevrije jaren?

Met negatieve schadevrije jaren je autoverzekering berekenen? Geef dan in onze module aan hoeveel schadevrije jaren je hebt en wij tonen je alle beschikbare autoverzekeringen, gesorteerd op premie. Zelfs met een paar negatieve schadevrije jaren vind je zo eenvoudig de best passende autoverzekering met de laagste premie.

Tip! Vanaf 4 negatieve schadevrije accepteert niet elke verzekeraar je meer. Het is dan vaak beter om even contact op te nemen met ons Service Team via 040-7513968. Zij kijken dan samen met jou naar de beste oplossing.

Wist je dat...
De meeste mensen nog altijd onnodig te veel betalen voor hun autoverzekering. Jij ook? Ontdek het snel! Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen online en bespaar tot wel 600 euro per jaar op de kosten van je autoverzekering!