Contact

Niet goed, geld terug

Autoverzekering afgesloten maar niet tevreden?

Heb je een autoverzekering afgesloten via Geld.nl, maar ben je niet helemaal tevreden? Geen probleem! Bij Geld.nl heb je 14 dagen bedenktijd na acceptatie van de autoverzekering. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na acceptatie (mits je geen schade hebt gereden) je autoverzekering kosteloos mag opzeggen. De premie die je al hebt betaald, krijg je teruggestort!

Let op! Bij  sommige autoverzekeraars sturen we je door naar de website van de autoverzekeraar om daar je aanvraag af te ronden. In dat geval moet je contact opnemen met de verzekeraar als je binnen de bedenktijd je aanvraag wilt annuleren.

Bij Geld.nl bespaar je eenvoudig op je autoverzekering. Dus ga nu direct je auto verzekeren op Geld.nl en start met besparen:

    • Geld.nl vergelijkt meer dan 125 autoverzekeringen
    • Meestal ben je binnen 5 minuten verzekerd!
    • Geld.nl biedt de “Laagste prijsgarantie”
    • “Niet goed, geld terug” regeling. Kosteloos opzeggen binnen 14 dagen
Vind snel en makkelijk de goedkoopste autoverzekering!Vul je kenteken in en kies de dekking die je wenst. Wij laten je vervolgens de best passende autoverzekeringen zien tegen de scherpste premies!
Goedkope autoverzekering

De informatie op deze pagina is geschreven door Amanda Bulthuis.

Zij is als expert geld & verzekeringen gespecialiseerd in autoverzekeringen en zorgt dat je in onze vergelijking een goede keuze kunt maken voor je autoverzekering. Amanda is verantwoordelijk voor onze onderzoeken en persberichten en zorgt dat onze vergelijkingen compleet en actueel zijn. Ook is ze een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld bij RTL Nieuws en Telegraaf.

;