Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Autoverzekering

Autoverzekering nieuwe auto

Welke dekking autoverzekering kiezen voor nieuwe auto?

Als je een nieuwe auto koopt ben je vanaf het moment dat het kenteken op je naam staat verzekeringsplichtig. Dit betekent dat je verplicht een autoverzekering moet afsluiten, met minimaal een WA dekking. Maar waarschijnlijk past een all risk autoverzekering beter bij je nieuwe auto!

Leeftijd autoDekking
0 t/m 5 jaarAll risk autoverzekering
6 t/m 9 jaarWA plus autoverzekering
Vanaf 10 jaarWA verzekering


Verzekering nieuwe auto, welke dekkingen zijn er?

Er zijn drie verschillende dekkingsvarianten voor je nieuwe auto:

  1. Wa verzekering. Deze vergoedt alleen de schade die je met je voertuig aan anderen toebrengt en is wettelijk minimaal verplicht.
  2. WA beperkt casco autoverzekering. Deze dekt bovenop de WA-dekking ook in beperkte mate schade aan je eigen auto zoals o.a. ruitschade en diefstal van je auto.
  3. All risk autoverzekering. Deze dekking wordt ook wel volledig casco genoemd en biedt de meest uitgebreide dekking voor zowel schade aan anderen als schade aan je eigen voertuig.

Nieuwe auto verzekeren, welke dekking kiezen?

Als je weet wat voor een soort dekking je wilt, kun je via de vergelijkingsmodule van Geld.nl autoverzekeringen vergelijken. In het overzicht dat je dan krijgt, zie je direct welke aanbieder de goedkoopste autoverzekering van Nederland biedt. Deze verzekering kun je ook direct online afsluiten.

Let op! Ga je de autoverzekering aanvragen, dan heb je in ieder geval het kenteken en de meldcode van de nieuwe auto nodig.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering nieuwe auto annuleren

Heb je de autoverzekering voor je nieuwe auto al geregeld, maar gaat de koop toch niet door? Dat is geen probleem. Geld.nl biedt je 14 dagen de gelegenheid om kosteloos de verzekering te annuleren. Hiervoor kun je een e-mail sturen aan service@geld.nl. Vermeld in deze e-mail in elk geval je naam, adres, woonplaats, het kenteken en de reden waarom je je aanvraag wil annuleren.

Autoverzekering nieuwe auto omzetten

Heb je op dit moment al een auto en die verzekerd is via Geld.nl? Dan kunnen wij je helpen om voor de nieuwe auto een verzekering af te sluiten. Geld.nl kijkt dan graag samen met je naar de best passende verzekering. Het is voor je nieuwe auto vaak voordelig om de verzekering onder te brengen bij een andere verzekeringsmaatschappij waar de voorwaarden en de premie het best passend zijn voor uw nieuwe auto, ook is het bij enkele verzekeringsmaatschappijen mogelijk om uw nieuwe auto toe te voegen op uw huidige polis. Wij zoeken voor je nieuwe auto altijd naar de betere deal! Neem hiervoor telefonisch contact op met ons Serviceteam via telefoonnummer 040-7513968.

Betaal niet te veel voor je autoverzekering!

Vergelijk zelf het grootste aanbod autoverzekeringen en vind de verzekering met de laagste premie en beste dekking. De autoverzekering van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je tot wel 600 euro per jaar op de kosten van je verzekering nieuwe auto! Autoverzekering vergelijken