Contact

Wat is een offerte van een autoverzekering?

Wat is een offerte van een autoverzekering?

Een offerte is een voorstel met de prijs en voorwaarden tegen welke je een product of dienst afneemt. Denk maar aan de offerte van een aannemer als je je woning gaat verbouwen. Een offerte voor een autoverzekering is dus een voorstel van de autoverzekeraar waarin je ziet tegen welke premie en voorwaarden je je auto kunt verzekeren. 

Autoverzekering offerte aanvragen

Via Geld.nl hoef je geen offerte voor een autoverzekering aan te vragen. Als je een autoverzekering aanvraagt en de verzekeraar accepteert je aanvraag, dan ontvang je meteen een polis en ben je per de ingangsdatum verzekerd. Je krijgt dus niet eerst een offerte voor je autoverzekering. Je krijgt via Geld.nl iets veel beters! Namelijk een uitgebreide vergelijking van het grootste aanbod autoverzekeringen, zodat je altijd de beste en goedkoopste autoverzekering voor je auto vindt. Dat leggen we hieronder verder uit.

Tip! Als je een autoverzekering aanvraagt. moet je altijd best wat gegevens invullen. Waarom is dat eigenlijk zo? In deze video leggen budgetcoach Eef van Opdorp en autoverzekeringexpert Amanda Bulthuis het uit.


Alternatief voor online autoverzekering offerte

Natuurlijk wil je niet zomaar een autoverzekering afsluiten. Om een beeld te krijgen van welke autoverzekeringen er zijn en wat die kosten, ga je op Geld.nl eerst verzekeringen vergelijken. Op basis van de gegevens over jezelf, je auto en de wensen voor je autoverzekeringen tonen we je alle autoverzekeringen die mogelijk zijn en wat die kosten. Vervolgens kun je nog de voorwaarden van de verschillende autoverzekeringen vergelijken. In feite heb je dus een overzicht van offertes van autoverzekeringen. Heb je een autoverzekering gevonden? Dan kun je direct online die autoverzekering afsluiten.

Wil je meer weten over wat er na je autoverzekering aanvraag gebeurt? Bekijk dan deze video waarin budgetcoach Eef van Opdorp en autoverzekeringexpert Amanda Bulthuis je er alles over vertellen.


Vrijblijvende offerte verzekering auto

Een autoverzekering aanvragen via Geld.nl is eigenlijk net zo vrijblijvend als eerst een offerte aanvragen. Je hebt namelijk altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen na ontvangst van de polis je aanvraag annuleert, betaal je niets voor de autoverzekering. De aanvraag wordt met terugwerkend kracht opgezegd.

Wil je aangevraagde autoverzekering gewoon houden? Dan hoef je niks te doen.


Offertes van ruim 30 autoverzekeraars vergelijken?Op Geld.nl vergelijk je de premies en voorwaarden van het grootste aanbod autoverzekeringen van Nederland. Zo vind je direct de goedkoopste autoverzekering voor jouw situatie!Autoverzekering vergelijken
;