Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Autoverzekering

Opel autoverzekering

Vind de Opel autoverzekering voor jou

Heb je een Opel, dan wil je die natuurlijk goed verzekeren. Geld.nl helpt je daar graag bij. In drie stappen vind jij de juiste autoverzekering Opel. Zo ben je niet te veel tijd kwijt aan zoeken én je bespaart op de premie autoverzekering van je Opel.

In drie stappen de juiste Opel verzekering

Je Opel autoverzekering vergelijken gaat makkelijk en snel. Je vult je gegevens in, kiest de gewenste dekking en je ziet direct bij welke autoverzekering je Opel het best is verzekerd tegen de laagste premie. Online deze autoverzekering afsluiten doe je dan direct via Geld.nl.

Welke dekking voor je Opel autoverzekering?

Of je nu een Opel Corsa, Opel Astra of Opel Zafira hebt, je wilt natuurlijk de juiste dekking. Je hebt de keuze uit een WA dekking, WA beperkt casco dekking of een all risk dekking.

Soort schadeWABeperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Brand-/stormschadeX
Diefstal/inbraakX
Schade door aanrijding met wildX
RuitschadeX
Schade door slippen en botsenXX
VandalismeXX
StootschadeXX
Schade door omslaanXX
Schade door overstromingXX
Schade door van de weg of te water rakenXX


Kies de juiste dekking Opel autoverzekering

Iedere auto is verplicht op zijn minst WA verzekerd te zijn. Voor een goede verhouding tussen de premie en welk bedrag er vergoed wordt bij total loss, kijk je naar de dagwaarde van je Opel. Een auto met een lage waarde krijgt minder vergoed, waardoor je met een All risk autoverzekering duur uit bent.

Maar ook je financiële situatie speelt mee. Kun je een reparatie waarschijnlijk niet zelf betalen? Dan is het juist verstandig een uitgebreidere dekking te kiezen dan alleen een WA autoverzekering te nemen.

Tip! Heb je een lening afgesloten om je auto te kopen, dan is het slim een wat uitgebreide dekking te kiezen. Je blijft dan niet met een lening achter als je de auto niet meer kunt gebruiken in geval van total loss.

Aanvullende autoverzekering Opel

Misschien wil je naast één van de bovenstaande dekkingen nog een aanvullende verzekering. Je hebt bijvoorbeeld de schade inzittendenverzekering, die schades per direct vergoed zonder te kijken naar wie die schade heeft veroorzaakt.

Een rechtsbijstandsverzekering neemt een hoop werk uit je handen wanneer je een ongeluk hebt gehad. Deze aanvullende verzekering helpt je met smartengeld claimen en verleent juridische hulp.

Een Opel autoverzekering afsluiten?

Het verschil tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering loopt op tot wel 600 euro per jaar! Vergelijk daarom altijd eerst het grootste aanbod Opel autoverzekeringen online en bespaar. Autoverzekering vergelijken