Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Klantervaringen autoverzekering – Ervaringen & Reviews Geld.nl

Reviews van Geld.nl Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs via Geld.nl de autoverzekeringaanbieders hebben vergeleken en direct een autoverzekering afsloten.
Beoordelingen
Geld.nl scoort nu gemiddeld 9,3 vanuit 2134 ervaringen
mijn verzekering perfect geregeld
H.G., 18 maart 2019
5
mijn verzekering perfect geregeld
Zeer makkelijk!!
Robert Walter, 14 maart 2019
5
Zeer makkelijk!!
Duidelijk en snel geregeld
ARIE KANARIE, 11 maart 2019
5
Duidelijk en snel geregeld Zeer tevreden!
Goede en snelle reactie en service
selina x, 11 maart 2019
5
Goede en snelle reactie en service
Zeer goed geholpen
G Titaley, 08 maart 2019
4
Zeer goed geholpen
Alles super snel geregeld en prima service.
Martin Benschop, 08 maart 2019
5
Alles super snel geregeld en prima service.
Duidelijk en overzichtelijk snel antwoord
Stevelien, 08 maart 2019
5
Duidelijk en overzichtelijk met zeer snelle reactie na aanmelding
Goede en snelle service
A. Hellemons, 08 maart 2019
5
Goede en snelle service
Goed duidelijk en snel !
Michelle, 08 maart 2019
5
Goed duidelijk en snel !
Doelgericht en behulpzaam
Marcel, 04 maart 2019
4
Doelgericht en behulpzaam
ik ben zeer goed geholpen door jullie.
f Hekhuis, 01 maart 2019
5
ik ben zeer goed geholpen door jullie.
Helder
Fryslan, 22 februari 2019
4
Helder en duidelijk, snel en simpel.
Ik vind het een open bedrijf
A de Vaan, 15 februari 2019
4
Ik vind het een open bedrijf, met een goede en duidelijke afhandeling, als kontact opgenomen word. Ik ben tevreden
Alles is fijn voor mijn
M Dudkiewicz, 15 februari 2019
5
Alles is fijn voor mijn
Prima geregeld
Meneer Duboz, 15 februari 2019
4
Snel en duidelijk
Het zou beter zijn dat ik deze enquête…
D. Uwamwezi, 11 februari 2019
4
Het zou beter zijn dat ik deze enquête later dit jaar invul als ik ervaring opgedaan heb.
Misschien is het goed de nieuwe…
Galerie de Bun, 08 februari 2019
4
Misschien is het goed de nieuwe verzekerde een e-mail naar jullie te laten sturen voor het juiste e-mail adres.
Snel en oplossing-gericht.
Susan, 08 februari 2019
5
Snel en oplossing-gericht.
Heel lieve
Peter, 05 februari 2019
5
Heel lieve, hartstikke goed service
duidelijke uitleg en snelle service
retreeqsuiki89, 04 februari 2019
5
duidelijke uitleg en snelle service
Snel en gemakkelijk
J van Loo, 01 februari 2019
5
Snel en gemakkelijk
Goed en snel en bovendien voordelig…
K de Ruiter, 01 februari 2019
4
Goed en snel en bovendien voordelig afgesloten via geld.NL een aanrader
Geen problemen
Z. Inauri, 01 februari 2019
4
Goed verlopen
Makkelijk en snel afgesloten,duidelijk…
Marcel, 31 januari 2019
5
Makkelijk en snel afgesloten,duidelijk en niet onbelangrijk.En goede prijs kwaliteit verhouding.
Fijne communicatie met duidelijke info…
Lenie, 30 januari 2019
5
Fijne communicatie met duidelijke info hulp en inzet van medewerkster Nora.Geeft je meteen een vertrouwd gevoel om met haar te chatten ! :D
Snel en gemakkelijk.
J Van Loo, 25 januari 2019
4
Snel en gemakkelijk.
Goed bedrijf
Paula Eijkhout, 25 januari 2019
5
Goed bedrijf, dit wil ik jullie aanraden.
prima!!!
M bujor, 25 januari 2019
5
they help me very fast
P Markesteijn Nog geen ervaring met Geld.nl.
P Markesteijn, 25 januari 2019
4
P Markesteijn Nog geen ervaring met Geld.nl.
Tijdens het aanvragen van een…
Samantha, 23 januari 2019
5
Tijdens het aanvragen van een autoverzekering komt er meteen in beeld dat je kan chatten. Je word direct geholpen dat is heel fijn!
Autoverzekering
Edwin Kester, 22 januari 2019
5
Prima, zeker de hulp van Nora in de chat
Heel goed geholpen
Jan vd Haar, 21 januari 2019
5
heel goed geholpen
prima en behulpzame medewerker
Gerard Terpstra Fotografie , 17 januari 2019
5
prima en behulpzame medewerker
Zeer behulpzame Nora.
meneer Hagen, 09 januari 2019
5
Zeer behulpzame Nora.
Lekker snel en duidelijk
Smoothh Lovesmelanie, 04 januari 2019
5
Lekker snel en duidelijk
Snel en heel makkelijk afgesloten
Melih Kaan Çiçek, 02 januari 2019
5
Snel en heel makkelijk afgesloten. Goed overzichtelijk ook. Ben zeer tevreden.
Duidelijke vergelijkingssite
Robert, 31 december 2018
5
Duidelijke vergelijkingssite, zonder poespas. Verzekering via Geld.nl bij ASR afgesloten, omdat dit niet rechtstreeks bij ASR kan. Binnen 2 minuten na afsluiten kreeg ik meteen de polis binnen. Beter kan niet toch ?
very simple and fast
Catalin, 20 december 2018
5
very simple and fast
Heel vriendelijk geholpen
Mevr. Solmaz, 19 december 2018
5
Nora heeft mij heel goed geholpen met het vinden van de juiste zorgverzekeraar. Dit ging snel en gemakkelijk! Dankjewel.
Top , een makkelijk
M. Aishan, 13 december 2018
5
Top,,,,,,,makkelijk !
Het is heel good site
Ibrahim Arnaout , 10 december 2018
5
Het is heel good site
WA verzekering auto
Jan, 06 december 2018
5
Goed geholpen door Gigi die de autoverzekering die ik wilde zelfs voor mij heeft aangevraagd. De site van de verzekeraar gaf mij een hogere premie dan de premie die door geld.nl werd genoemd. Goed geregeld Gigi!
Ik ben nieuw lid en ben tevreden
M Ben Jaber, 30 november 2018
4
Ik ben nieuw lid en ben tevreden
Prima serivce!
Anoniem, 29 november 2018
5
Uitstekend geholpen via telefoon. Er wordt meegedacht om de juiste producten te vinden. Compliment! De gemaakte afspraken worden ook direct nagekomen.
Geld.nl heeft bij mij een goede start gemaakt.
Sjaak Klop, 23 november 2018
4
Geld.nl heeft en goede start gemaakt. We zijn nog maar aan het begin, maar de tekenen zijn goed. Snel telefonisch contact zonder te veel poespas van marketingachtige wacht- en doorkies methodes. Echt vriendelijk en bereidwillig personeel. Handelen de afspraken goed af. Laten een goed gevoel achter om zaken te doen.
Goede ervaring met Geld.nl
Hr. Kr, 23 november 2018
4
Goede ervaring met Geld.nl, doen goed hun best voor jou als verzekeringnemer
Oldtimerverzekering
H. Kafoe, 19 november 2018
5
Eerst telefonisch contact gehad of het mogelijk was een oldtimer te verzekeren. Direct daarop een mailtje verstuurd en binnen een dag was alles geregeld. Prima alles geregeld.
Oldtimerverzekering.
H.Kafoe, 16 november 2018
5
Eerst telefonisch contact gehad of het mogelijk was een oldtimer te verzekeren. Direct daarop een mailtje verstuurd en binnen een dag was alles geregeld. Prima alles geregeld.
ja ..prima kort maar krachtige…
G.S. Schaft, 14 november 2018
5
ja ..prima kort maar krachtige afhandeling!
Snelle service
heer HG Passmann, 09 november 2018
4
Snelle service
Meer beoordelingen bekijken
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke