Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Klantervaringen autoverzekering – Ervaringen & Reviews Geld.nl

Reviews van Geld.nl Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs via Geld.nl de autoverzekeringaanbieders hebben vergeleken en direct een autoverzekering afsloten.
Beoordelingen
Geld.nl scoort nu gemiddeld 9,3 vanuit 2104 ervaringen
Autoverzekering
Edwin Kester, 22 januari 2019
5
Prima, zeker de hulp van Nora in de chat
Heel goed geholpen
Jan vd Haar, 21 januari 2019
5
heel goed geholpen
prima en behulpzame medewerker
Gerard Terpstra Fotografie , 17 januari 2019
5
prima en behulpzame medewerker
Zeer behulpzame Nora.
meneer Hagen, 09 januari 2019
5
Zeer behulpzame Nora.
Lekker snel en duidelijk
Smoothh Lovesmelanie, 04 januari 2019
5
Lekker snel en duidelijk
Snel en heel makkelijk afgesloten
Melih Kaan Çiçek, 02 januari 2019
5
Snel en heel makkelijk afgesloten. Goed overzichtelijk ook. Ben zeer tevreden.
Duidelijke vergelijkingssite
Robert, 31 december 2018
5
Duidelijke vergelijkingssite, zonder poespas. Verzekering via Geld.nl bij ASR afgesloten, omdat dit niet rechtstreeks bij ASR kan. Binnen 2 minuten na afsluiten kreeg ik meteen de polis binnen. Beter kan niet toch ?
very simple and fast
Catalin, 20 december 2018
5
very simple and fast
Heel vriendelijk geholpen
Mevr. Solmaz, 19 december 2018
5
Nora heeft mij heel goed geholpen met het vinden van de juiste zorgverzekeraar. Dit ging snel en gemakkelijk! Dankjewel.
Top , een makkelijk
M. Aishan, 13 december 2018
5
Top,,,,,,,makkelijk !
Het is heel good site
Ibrahim Arnaout , 10 december 2018
5
Het is heel good site
WA verzekering auto
Jan, 06 december 2018
5
Goed geholpen door Gigi die de autoverzekering die ik wilde zelfs voor mij heeft aangevraagd. De site van de verzekeraar gaf mij een hogere premie dan de premie die door geld.nl werd genoemd. Goed geregeld Gigi!
Ik ben nieuw lid en ben tevreden
M Ben Jaber, 30 november 2018
4
Ik ben nieuw lid en ben tevreden
Prima serivce!
Anoniem, 29 november 2018
5
Uitstekend geholpen via telefoon. Er wordt meegedacht om de juiste producten te vinden. Compliment! De gemaakte afspraken worden ook direct nagekomen.
Geld.nl heeft bij mij een goede start gemaakt.
Sjaak Klop, 23 november 2018
4
Geld.nl heeft en goede start gemaakt. We zijn nog maar aan het begin, maar de tekenen zijn goed. Snel telefonisch contact zonder te veel poespas van marketingachtige wacht- en doorkies methodes. Echt vriendelijk en bereidwillig personeel. Handelen de afspraken goed af. Laten een goed gevoel achter om zaken te doen.
Goede ervaring met Geld.nl
Hr. Kr, 23 november 2018
4
Goede ervaring met Geld.nl, doen goed hun best voor jou als verzekeringnemer
Oldtimerverzekering
H. Kafoe, 19 november 2018
5
Eerst telefonisch contact gehad of het mogelijk was een oldtimer te verzekeren. Direct daarop een mailtje verstuurd en binnen een dag was alles geregeld. Prima alles geregeld.
Oldtimerverzekering.
H.Kafoe, 16 november 2018
5
Eerst telefonisch contact gehad of het mogelijk was een oldtimer te verzekeren. Direct daarop een mailtje verstuurd en binnen een dag was alles geregeld. Prima alles geregeld.
ja ..prima kort maar krachtige…
G.S. Schaft, 14 november 2018
5
ja ..prima kort maar krachtige afhandeling!
Snelle service
heer HG Passmann, 09 november 2018
4
Snelle service
Mvr Gigi
A.Essali, 09 november 2018
5
Mvr Gigi. Is een supper medewerker doet altijd haar best extreem vriendelijk en een pretige contact persoon.
ingewikkelde vraag
Willy, 08 november 2018
5
Ik had een ingewikkelde vraag voor het laten verzekeren van twee auto's, een van mijzelf en een voor mijn vrouw en we wilden gebruik maken van mijn schadevrije jaren. Met geduld en enorme behulpzaamheid hebben we dit aan de telefoon allemaal kunnen regelen. Super geholpen.
Makkelijk te begrijpen
Jelly, 07 november 2018
4
Makkelijk te begrijpen
Ik ben dagen bezig geweest met het…
Jim Bouwt / Muriel Brown, 06 november 2018
3
Ik ben dagen bezig geweest met het afsluiten van een auto-verzekering. Bij Geld.nl heb ik, voor de 2e keer binnen 1 dag een auto-verzekering kunnen afsluiten, waar het bij anderen 2 weken zou duren. Ik dank het personeel van Geld.nl hartelijk Ik zou familie, vrienden, zakenrelaties hen zeker aanraden. Groet, Muriel Brown
goed te woord gestaan en duidelijk…
JLJ Witte, 01 november 2018
4
goed te woord gestaan en duidelijk uitleg en afwikkeling klant vriendelijk en bewust van de te beantwoorde vragen dankje waard.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan…
Peter van Kuijk , 29 oktober 2018
5
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan een iedereen, die even geen besluit kan nemen voor het afsluiten van herziende en goede autoverzekering. Bedankt voor de goede, snelle en correctie informatie.
Bedankt voor de duidelijke hulp
Arslan , 29 oktober 2018
5
Bedankt voor de duidelijke hulp
gemakkelijk en duidelijk ,geen…
Maaike Huijser, 24 oktober 2018
5
gemakkelijk en duidelijk ,geen valkuilen of strik vragen ,bedankt.
Veri gut besa schon
F Farkas, 19 oktober 2018
5
Veri gut besa schon
Klantgericht en maatwerk
Bjorn, 18 oktober 2018
5
Goede uitleg bij de chat, ze nemen uitgebreid de tijd om je te helpen bij je vragen, kijken met je mee en adviseren je waar nodig. Ik heb Geld.nl gebruikt voor een vergelijking van autoverzekeringen met pechhulp. De chatmedewerkster heeft goed meegedacht en heeft verstand van zaken. Top
Prima service!
Macos, 18 oktober 2018
5
Heel handige hulp via de chat!
Snel en goed geholpen.
E.Zajac, 16 oktober 2018
4
Snel en goed geholpen.
zeker aan te bevelen goede uitleg nemen…
Meneer De Ruig, 12 oktober 2018
5
zeker aan te bevelen goede uitleg nemen de tijd voor goede uit leg ,,nemen detijd voor bedank
Duidelijk en persoonlijk advies aan de…
H Sayan, 02 oktober 2018
4
Duidelijk en persoonlijk advies aan de telefoon.
Goed
Klant, 24 september 2018
5
is echt prima
Goed geholpen en goed bereikbaar.
Ben van Dam, 21 september 2018
5
Goed geholpen en goed bereikbaar.
Snel en betrouwbaar
Nellie Klijn, 10 september 2018
5
Snel en betrouwbaar
Ben heel tevreden!!
MS Kromowetjono, 07 september 2018
3
Ben heel tevreden !!
Geen lange wachttijd met bellen.
M. Kleijn, 03 september 2018
5
goede afwerking van de vragen en de afhandeling daarvan.
vriendelijke mensen
Robert, 24 augustus 2018
4
vriendelijke mensen
Snel
David Akopov, 10 augustus 2018
4
Snel, makkelijk en goedkoop
Snelle en duidelijke afhandeling
Alex , 10 augustus 2018
4
snelle en duidelijke afhandeling
perfecht
Ard Schouten, 03 augustus 2018
4
geen idee so what
heel erg bedank voor hulp
Gasparjan, 27 juli 2018
5
heel erg bedank voor jullie hulp. de medewerkers waren heel professioneel en aardig.
Eerlijke vergelijking
M. Francken, 13 juli 2018
5
Eerlijke vergelijking, goede en snelle service
Omdat het altijd beter kan
G.J van Vliet, 13 juli 2018
4
Omdat het altijd beter kan
In verband mijn slechthorendheid was…
Jolanda Kokke, 12 juli 2018
4
In verband mijn slechthorendheid was dit een mooie oplossing gewoon via mail omdat het kan
de eerste keer ging het mis .
JGG Philipsen, 09 juli 2018
4
de eerste keer ging het mis, de tweede keer is alles zeer goed gedaan
Zeer vlotte en zorgvuldige afwerking...
J. de Boer, 09 juli 2018
5
Zeer vlotte en zorgvuldige afwerking voor een scherpe prijs.
helder en transparant....!
meneer Dantz, 29 juni 2018
4
helder en transparant....!
Meer beoordelingen bekijken
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke