Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Autoverzekering

Autoverhuur verzekering

Waarop letten bij autoverhuur verzekering?

Heb je een autoverhuurbedrijf? Dan moet je verplicht voor alle auto's autoverzekeringen afsluiten. De verzekering die je afsluit voor huurauto’s is standaard alleen een WA verzekering. Je kunt ervoor kiezen om daar bovenop een WA beperkt casco autoverzekering of all risk autoverzekering af te sluiten. Hiermee zijn onder voorwaarden ook eigen schades die jezelf of een huurder veroorzaakt gedekt.

Let op! Een autoverhuur verzekering  of een zakelijke autoverzekering sluit je niet zelf online af. Neem hiervoor contact op met de autoverzekeraar van je keuze.

Aanvullende autoverhuur verzekering

De meeste verhuurbedrijven kiezen ervoor standaard alleen een WA verzekering af te sluiten. Als iemand dan een auto huurt, kan deze er er zelf een cascoverzekering bij nemen. Deze verzekeringen rekenen bij eventuele schade aan de eigen auto wel altijd een eigen risico. Dit eigen risico komt voor rekening van de huurder.

Verder kan de huurder nog kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen, zoals een diefstalverzekering of een persoonlijke inzittenden verzekering. Deze laatste dekt schades aan de bestuurder en de passagiers bij een ongeval.

Verzekering verhuurbedrijf auto's

Voor auto’s die je verhuurt, mag je geen particuliere autoverzekering afsluiten. Je sluit hiervoor een zakelijk autoverzekering af. Als verhuurbedrijf heb je meestal meerdere auto’s in bezit, waardoor een wagenparkverzekering vaak de voordeligste optie is.

Wist je dat...De meeste mensen nog altijd onnodig te veel premie betalen voor hun autoverzekering. Jij ook? Check het snel! Vergelijk online het grootste aanbod autoverzekeringen en bespaar tot wel 600 euro per jaar! Autoverzekering vergelijken

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk
Service Team Geld.nl