Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Autoverzekering

Volkswagen verzekering

Vind de beste Volkswagen autoverzekering

Voor een vertrouwde Volkswagen wil je natuurlijk een goede autoverzekering. Maar daar wil je niet te lang naar zoeken en ook niet te veel voor betalen. Geld.nl helpt je. In drie stappen kun je de juiste Volkswagen autoverzekering afsluiten.

In drie stappen de juiste Volkswagen autoverzekering

Vul je gegevens in, kies je dekking en zie direct welke autoverzekering je Volkswagen het beste verzekerd tegen de laagste premie. Vervolgens sluit je je Volkswagen verzekering direct af via Geld.nl.

Welke dekking voor je Volkswagen verzekering?

Of je nu een Volkswagen Polo, Golf, up! of Beetle hebt, je wilt natuurlijk de juiste dekking voor je auto. Je hebt de keuze uit WA, WA beperkt casco of een all risk autoverzekering.

Soort schadeWABeperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Brand-/stormschade
Diefstal/inbraak
Schade door aanrijding met wild
Ruitschade
Schade door slippen en botsen
Vandalisme
Stootschade
Schade door omslaan
Schade door overstroming
Schade door van de weg of te water raken


Kies de juiste dekking Volkswagen autoverzekering

Kijk naar drie dingen voor de juiste dekking: de dagwaarde van je Volkswagen, of je geld geleend hebt voor de financiering en naar je huidige financiële situatie.

Voor een goede verhouding tussen wat je vergoed krijgt bij total loss en de premie kijk je naar de dagwaarde van je Volkswagen. In geval van total loss krijgen Volkswagens met een lage waarde krijgen minder vergoed, waardoor je met een all risk verzekering duur uitkomt.

Een uitgebreidere dekking is echter wel verstandig wanneer je hebt geleend voor je auto. De vergoeding bij schade is dan hoog genoeg om je auto te repareren of te vervangen. Zo zit je niet nog met de lasten van de lening, maar zonder auto.

Tip! Denk ook aan je financiële situatie. Wanneer je een reparatie niet zelf kan betalen, is het verstandiger je Volkswagen uitgebreider dan WA te verzekeren, bijvoorbeeld een beperkt casco autoverzekering of All risk autoverzekering.

Aanvullende autoverzekering Volkswagen

Naast de drie bovenstaande dekkingen heb je ook nog aanvullende verzekeringen.

  • Met een schade inzittendenverzekering krijg je in geval van schade per direct alles vergoed, zonder dat verzekeraars kijken naar wie er schuldig is.
  • Een rechtsbijstandverzekering neemt een hoop werk uit je handen wanneer je een ongeluk hebt gehad. De verzekeraar helpt je met het claimen van smartenhulp en verleent juridische hulp.
Betaal niet te veel voor je Volkswagen verzekering!Vergelijk zelf het grootste aanbod autoverzekeringen en vind de verzekering met de laagste premie en beste dekking. Zo bespaar je tot wel 600 euro per jaar op de kosten van je Volkswagen autoverzekering! Autoverzekering vergelijken