Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Autoverzekering

Volvo verzekering

Vind de Volvo verzekering voor jou

Een Volvo is veilig. Zo’n auto wil je natuurlijk goed verzekeren. Het lijkt misschien veel moeite om een goede autoverzekering te vinden tegen een fijn prijsje, maar dat is het niet. Geld.nl helpt je graag. In drie stappen vind jij de juiste Volvo autoverzekering.

In drie stappen de juiste Volvo verzekering

Je vult je gegevens in, kiest je dekking en je ziet direct bij welke autoverzekering je Volvo het beste verzekerd is tegen de laagste premie. Online deze Volvo autoverzekering afsluiten doe je dan direct via Geld.nl.

Welke dekking voor je Volvo autoverzekering?

Welk model Volvo je ook hebt – de Volvo S60, S90 of V40 bijvoorbeeld – je wilt een goede dekking. Je kiest uit een WA, WA beperkt casco of een all risk verzekering.

Soort schadeWABeperkt cascoAll risk
Schade aan anderen
Brand-/stormschade
Diefstal/inbraak
Schade door aanrijding met wild
Ruitschade
Schade door slippen en botsen
Vandalisme
Stootschade
Schade door omslaan
Schade door overstroming
Schade door van de weg of te water raken


Kies de juiste dekking Volvo verzekering

Een andere factor is of je voor je auto hebt geleend of niet. Heb je dat wel gedaan, dan zorgt een uitgebreidere dekking voor voldoende vergoeding om je auto te maken of te vervangen. Je zit dan niet nog met de lening, terwijl je de auto niet meer hebt.

Kijk naar de dagwaarde van je Volvo voor een goede verhouding tussen de premie en wat je vergoed krijgt bij total loss. Heeft je Volvo een lagere waarde, dan krijg je minder vergoed en is een all risk verzekering relatief duur.

Tip! Je financiële situatie speelt natuurlijk ook mee. Zou je de reparatie zelf kunnen betalen? Zo niet, raden we je aan een uitgebreidere dekking te nemen zodat je niet financieel in de problemen komt.

Aanvullende autoverzekering Volvo

In het verkeer gebeuren soms nare dingen. Gelukkig kun je je daarvoor aanvullend verzekeren. Een schade inzittendenverzekering, bijvoorbeeld, dekt per direct alle kosten bij schade, zonder dat de verzekeraar kijkt naar wie er schuldig is.

Een rechtsbijstandverzekering helpt je met een schadevergoeding krijgen van de tegenpartij en verleent juridische hulp in geval van een ongeluk. Het neemt dus een hoop gedoe uit je handen zodat je rustig bij kunt komen van de schrik.

Betaal niet onnodig te veel voor je Volvo autoverzekering!Vergelijk zelf het grootste aanbod autoverzekeringen en vind de verzekering met de laagste premie en beste dekking. Zo bespaar je tot wel 600 euro per jaar op de kosten van je Volvo autoverzekering! Autoverzekering vergelijken