Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Autoverzekering

Welke verzekeraars vergelijken wij?

Welke verzekeraars vergelijken wij?

In Nederland zijn er vele autoverzekeraars actief. Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod autoverzekeraars. Wij zijn transparant over welke verzekeraars en welke autoverzekeringen we wel en niet in onze vergelijking meenemen. Dit om jou een eerlijk beeld te geven van onze vergelijking. In onderstaande tabel vind je en overzicht van autoverzekeraars die in de vergelijking van Geld.nl zijn opgenomen en zie je welke verzekeringen je direct via Geld.nl kunt afsluiten.

VerzekeraarIn vergelijking bij Geld.nl?
Af te sluiten via Geld.nl?
a.s.r.
ABN AMROX
Aegon
Allianz
ANWBX
Aon DirectX
Avéro Achmea
Centraal Beheer
De Goudse
Ditzo
EAGX
FBTO
Hema
INGX
Inshared
KilometerverzekeringX
Nationale-Nederlanden
NowGo
OHRA
Reaal
SNS BankX
Unigarant
Univé
Voogd & Voogd
ZEKURX
ZLMX

Welke verzekeraars vergelijken wij niet?

Van de volgende verzekeraars hebben we geen of onjuiste gegevens ontvangen. Ook kan het zijn dat de verzekeraar enkel een heel specifieke doelgroep bedient en daarom niet wordt opgenomen. Deze verzekeraars kunnen wij dus niet in onze vergelijking opnemen. Het gaat om de verzekeraars:

Allsecur, AutoWeek Verzekeringen, BOVAG, Bundelz, De Zeeuwse, Fairzekering, Interpolis, Klaverblad Verzekeringen, Lancyr, National Academic, Nh1816, Promovendum, Turien, Verzekeruzelf.nl, United Insurance, VOOROP, VKG.

Auto verzekeren? Betaal niet onnodig te veel!
Het verschil tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering is enorm. Vergelijk daarom altijd eerst het grootste aanbod autoverzekeringen online en bespaar tot wel 600 euro per jaar op je autoverzekering! Autoverzekering vergelijken