Autoverzekering

Welke autoverzekeraars nemen wij mee in onze vergelijking?

Welke autoverzekeraars nemen wij mee in onze vergelijking?

In Nederland zijn er vele autoverzekeraars actief. Op Geld.nl kun je zelf het grootste aanbod autoverzekeringen vergelijken. Wij zijn transparant over van welke verzekeraars we wel en niet in onze verzekering vergelijking meenemen. Dit om jou een eerlijk beeld te geven van onze vergelijking. In onderstaande tabel vind je en overzicht van autoverzekeraars die in de vergelijking van Geld.nl zijn opgenomen en zie je welke je direct via Geld.nl kunt afsluiten.

VerzekeraarIn vergelijking bij Geld.nl?
Af te sluiten via Geld.nl?
a.s.r.
ABN AMRO
Aegon
Allianz
ANWBX
Aon DirectX
Avero AchmeaX
Audi Car InsuranceX
Centraal Beheer
De GoudseX
Ditzo
FairzekeringX
FBTO
Hema
INGX
Inshared
KilometerverzekeringX
Klaverblad
Nationale-Nederlanden
OHRA
SEAT AutoverzekeringX
SKODA AutoverzekeringX
SNS BankX
Unigarant
Univé
Volkswagen AutoverzekeringX
Victor Insurance (InsureMyTesla.nl)X
ZEKURX
ZLMX

Welke partijen nemen wij niet mee in onze vergelijking?

Van de volgende partijen hebben we geen of onjuiste gegevens ontvangen. Ook kan het zijn dat de autoverzekeraar enkel een heel specifieke doelgroep bedient en daarom niet wordt opgenomen. Deze partijen kunnen wij dus niet in onze vergelijking opnemen. Het gaat om:

Allianz Direct, AutoWeek, BOVAG, Bundelz, De Zeeuwse, EAG, Interpolis, Lancyr, National Academic, Nh1816, Promovendum, Turien, Verzekeruzelf.nl, United Insurance, VOOROP, VKG.

Autoverzekering afsluiten? Betaal niet onnodig te veel!
Het verschil tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering is enorm. Vergelijk daarom altijd eerst het grootste aanbod autoverzekeringen online en bespaar tot wel 600 euro per jaar op je autoverzekering! Autoverzekering vergelijken
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten
;