Autoverzekering

Welke verzekeraars vergelijken wij?

Welke verzekeraars vergelijken wij?

In Nederland zijn er vele autoverzekeraars actief. Op Geld.nl kun je zelf het grootste aanbod autoverzekeringen vergelijken. Wij zijn transparant over welke verzekeraars en welke autoverzekeringen we wel en niet in onze vergelijking meenemen. Dit om jou een eerlijk beeld te geven van onze vergelijking. In onderstaande tabel vind je en overzicht van autoverzekeraars die in de vergelijking van Geld.nl zijn opgenomen en zie je welke verzekeringen je direct via Geld.nl kunt afsluiten.

VerzekeraarIn vergelijking bij Geld.nl?
Af te sluiten via Geld.nl?
a.s.r.
ABN AMRO
Aegon
Allianz
ANWBX
Aon DirectX
Avero AchmeaX
Audi Car InsuranceX
Centraal Beheer
De GoudseX
Ditzo
DutchInsuranceX
FairzekeringX
FBTO
HemaX
INGX
Inshared
KilometerverzekeringX
Klaverblad Verzekeringen
Nationale-Nederlanden
OHRA
Reaal
SEAT AutoverzekeringX
SKODA AutoverzekeringX
SNS BankX
Unigarant
Univé
Volkswagen AutoverzekeringX
Victor Insurance (InsureMyTesla.nl)X
ZEKURX
ZLMX

Welke verzekeraars vergelijken wij niet?

Van de volgende verzekeraars hebben we geen of onjuiste gegevens ontvangen. Ook kan het zijn dat de verzekeraar enkel een heel specifieke doelgroep bedient en daarom niet wordt opgenomen. Deze verzekeraars kunnen wij dus niet in onze vergelijking opnemen. Het gaat om de verzekeraars:

Allianz Direct, AutoWeek Verzekeringen, BOVAG, Bundelz, De Zeeuwse, EAG, Interpolis, Lancyr, National Academic, Nh1816, Promovendum, Turien, Verzekeruzelf.nl, United Insurance, VOOROP, VKG.

Auto verzekeren? Betaal niet onnodig te veel!
Het verschil tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering is enorm. Vergelijk daarom altijd eerst het grootste aanbod autoverzekeringen online en bespaar tot wel 600 euro per jaar op je autoverzekering! Autoverzekering vergelijken