Contact

Welke autoverzekeraars nemen wij mee in onze vergelijking?

Welke autoverzekeraars nemen wij mee in onze vergelijking?

In Nederland zijn er vele autoverzekeraars actief. Op Geld.nl kun je zelf het grootste aanbod autoverzekeringen vergelijken. Wij zijn transparant over van welke verzekeraars we wel en niet in onze verzekering vergelijking meenemen. Dit om jou een eerlijk beeld te geven van onze vergelijking. In onderstaande tabel vind je en overzicht van autoverzekeraars die in de vergelijking van Geld.nl zijn opgenomen en zie je welke je direct via Geld.nl kunt afsluiten.

VerzekeraarIn vergelijking bij Geld.nl?Af te sluiten via Geld.nl?
ABN AMRO

a.s.r.
Allianz Direct
AllianzX
ANWBX
Avéro AchmeaX
Audi Car InsuranceX
Centraal Beheer
De GoudseX
FBTO
HEMAX
X
INGX
Ik kies zelf van a.s.r. 
X
Inshared
KilometerverzekeringX
Lancyr

Nationale-Nederlanden
OHRA
Rhion

SEAT AutoverzekeringX
SKODA AutoverzekeringX
SNS BankX
Unigarant
Univé
Volkswagen AutoverzekeringX
ZEKURX
ZLMX

Zoals je ziet, nemen we heel veel autoverzekeraars mee in de vergelijking, maar er staat er natuurlijk altijd maar één bovenaan in je vergelijking. In deze video leggen budgetcoach Eef van Opdorp en autoverzekeringexpert Amanda Bulthuis van Geld.nl je uit waarom een bepaalde autoverzekeraar bovenaan in je vergelijking staat.


Welke partijen nemen wij niet mee in onze vergelijking?

Van de volgende partijen hebben we geen of onjuiste gegevens ontvangen. Ook kan het zijn dat de autoverzekeraar enkel een heel specifieke doelgroep bedient en daarom niet wordt opgenomen. Deze partijen kunnen wij dus niet in onze vergelijking opnemen, je kunt via ons dus geen autoverzekering afsluiten bij deze verzekeraars. Het gaat om:

AutoWeek, BOVAG, Bundelz, De Zeeuwse, EAG, HEMA, Interpolis, National Academic, Nh1816, Promovendum, Turien, Verzekeruzelf.nl, United Insurance, VOOROP, VKG.

Autoverzekering afsluiten? Betaal niet onnodig te veel!
Het verschil tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering is enorm. Vergelijk daarom altijd eerst het grootste aanbod autoverzekeringen online en bespaar gemiddeld 237 euro per jaar op je autoverzekering! Goedkope autoverzekering